söndag 9 oktober 2011

Iphone App


IPhone i allmänhet är relaterad till dess mest kända varumärke och dess skapare Apple hade Apple Inc. utvecklat detta iOS systemet under 2007 och sedan dess har förbättrats för att gränsen är iPhone mjukvaruutveckling som att ta ett språng varje nyår, hade iPhone Apple lanserade sin första iPhone med iOS operativsystem och 2,0 version av IOS-programvara som senare nu har uppgraderats till 4.6.1 version. IPhone är känd för sin förmåga att multi touch screen med GPRS, CDMA, GSM och EDGE-stöd, vilket har gjort det fungerar som handdator, men det mest slående av iPhone för barn och vuxna, är dess mobilen.

IPhone mobil applikation har sin egen version och olika programvaror som gör att kvaliteten tydlig användning av program. IPhone-applikationen har utvecklats under åren, men dess grundläggande program har förblivit detsamma som Mac OS X 10.5.4, med inredning Xcode användning.Första versionen av Apple iPhone hade 500 Ansökan tillgäng lig för sina användare i Apples mobila Application Store, standard installeras i varje Apple iPhone. Genom September 9, 2007 dess tillämpningar ökades till 3000 och med lanseringen av varje ny modell och varje ny version, ökade Apples Mobile Application kapacitet, och därmed ökat sin efterfrågan på marknaden.

IPhone Mobile erbjuder nästan alla nödvändiga program för nästan varje sektor och åldersgrupp och kön. IPhone-program Listan skulle kunna göras smalare efter sitt arbete och användning innefattar dess minskat lista Business App Finance App, e-böcker App, Nyheter App, underhållning App, Multimedia App Livsstil App Healthcare App, Resor och kartor App, Sport App , Live Score App Game App och Widget Apps utveckling. Dessa program var ursprungligen lanserades med inte mer än en eller två i sitt slag men senare med ökningen av antalet iPhone-program deras variation och mångfald ökat.

Utveckling av iPhone Applications slutade aldrig, det är fortfarande arbetar med att utforska nya möjligheter och nya sorter. Apple Inc. arbetar ständigt för att maximera sina kunders tillfredsställelse genom sin nya sorter av iPhone Applications. IPhone applikationsutveckling kan spåras enligt iPhones lansering av nya versioner och modeller av iPhone. Grafen av iPhone Apps utveckling är ständigt uppåt ökar.Enligt Apple Inc: s undersökning och statistik för dess ökning av antalet iPhone-apps. med varje ny version är; iPhone med iOS version 3.1 var 500 apps, och den 11 juli 2008 med lanseringen av iPhone 3G blev det 800, senare med lanseringen av iPhone 3G sin app. kapacitet ökade till 120.000 +, och med dess slutliga lanseringen av iPhone 4 ansökan kapaciteten ökas till 425 tusen + program.

iPhone 4 som lanserades den 7 juni 2010, har en bedårande 10,0000 + spel program förinstallerat i den. För barn och älsk are Game Detta är som en påse med pärlor som kommer med en påse kakor, på graden av påsen av cookies. Det är inte bara detta det coola nya iPhone 4 har 3G aktiverat kanten och alla andra anläggningar och funktioner som alla tidigare versioner och modeller av iPhone hade, med extra applikationer på spel, Affärer, Finans och Multimedia.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar