onsdag 12 oktober 2011

10 Handy Snabbtips För iPhone


Apple iPhone är en revolutionerande mobiltelefon som de flesta människor tenderar att ha den. Med sin senaste teknik, är en hel del av mobiltelefonanvändare att byta till Apple iPhone som sin dagliga mobila enheter, såsom att läsa e-post, surfa på duk, titta på film, lyssna musik, spela spel och mycket mer. Det finns några tips och tricks du kommer vara intressant att veta för att göra din mobil databehandling uppgifter mycket enklare. I detta inlägg skulle jag vilja dela 10 händig snabba tips för iPhone med dig.

1. Skaka för att ångra Klistra

Misstag klistras texterna du har kopierat till Urklipp när du skriver? Du kan antingen slå tillbaka (vänster pil) knappen på iPhone tangentbordet för att radera den inklistrade texter eller bara skaka din Apple iPhone att ångra klistra.

2. Sleep Timer på iPod

För dem som älskar att lyssna på din iPhone iPod innan du går till sängs, kanske d u hittar den här snabba tips användbart. Medan du somnat och inte stänga av iPod, kommer du låter det håller att spela över natten till nästa morgon och din iPhone tar slut batteri snabbt. Egentligen kan du ställa in en timer för att sova på iPod och den stängs av automatiskt när du ställa in en specifik tidsperiod.Du kan ställa in timer på Klocka, timer, peka på När tiden går och välj Sleep iPod. Ställ sedan in den tid du vill sova iPod och sedan på Starta.

3. iPhone Pocket Guide på Safari

Vet du att du faktiskt bär en 3,5 inches storlek iPhone Användarhandbok i fickan varje dag? Du hittar guiden på iPhone webbläsaren Safari och iPhone måste vara ansluten till Internet för att visa det. På din Apple iPhone, starta webbläsaren Safari trycker du på bokmärket ikonen nedan väljer iPhone Användarhandbok och det kommer att ladda guiden på din Apple iPhone. Du kan hitta en hel del användbara tips i en viss katego ri, såsom, telefon, iPod, Kamera, AppStore och mycket mer.

4. iPhone Screen Snapshot

Har du någonsin undrar hur forumet medlemmar visar upp sina iPhone-anpassade startskärmen på trådar eller inlägg? Du kan också snapshoot din Apple iPhone startskärmen som det är på firmware 2.0 eller högre.För att göra det, välj skärmen (även spel "spela) som du vill snapshoot, hålla hemmet knappen och tryck sedan sova eller vakna-knappen. Då, släpp båda knapparna när du ser iPhone-skärmen blixtrade vita och du kan se det på din kamera Roll. Du kan snapshoot iPhone låst skärmen också.

5. Tyst för inkommande samtal

Har du någonsin stöter på att din Apple iPhone ringer under mötena och stirrar alla på dig som du kan ha glömt att sätta den på tyst läge? Egentligen kan du tysta inkommande samtal omedelbart medan iPhone ringer genom att trycka på sova eller vaknar gång på knappen och iPho ne kommer att vara på vibrera läge tills inkommande samtal har avslutats. Du kan också avvisa samtalet om du vill genom att trycka två gånger sömn eller vakna-knappen.

6. Spara foton från Mail

Du vill spara fotona bifogad fil från dina vänners e-post på din iPhone? Den iPhone Blogga dagens snabba tips visar hur du kan spara med bara en kran. På iPhone post, öppna ett e-postmeddelande med foto bifogas och se till att det helt har laddats. Klicka och håll på bilden du vill spara i 2 sekunder.Menyn kommer att visa upp (Spara bild, Kopiera och Avbryt), välj Spara bild knappen och foto sparas på din iPhone. Du kan visa alla sparade bilder på din iPhone kamera rulle (under Photos).

7. Spela låtar på Skjut för att låsa skärmen

Vet du att du kan spela de senaste iPod-låten iPhone spelas på låset skärmen? Förutom att dra ett finger över låset skärmen för att låsa upp din iPhone (detta ä r vad du normalt gör), dubbel Klicka på Hem-knappen och en mini iPod kontroll (föregående, nästa, spela och pausa) och låtens bildmaterial (om någon) kommer att visas på låset skärmen. Tryck på play för att fortsätta den sista låten där du har stannat vid iPhone iPod. Efter att ha lyssnat, dubbel Klicka på Hem-knappen igen för att försvinna iPod-kontroll.

8. Öppna URL i ny sida

På iPhone firmware version 3.0 och senare kan du visa en webbsida länk i ny sida eller inte länken som standard kommer att ladda sidan om nya webbläsaren Safari på din iPhone. Förutom det kan du kopiera länken webbadress för att dela med dina vänner via iPhone Mail, SMS, MMS och mer.För att göra det, ladda webbsida på din iPhone webbläsare, klicka och håll på länken i 2 sekunder och menyn (Open, Öppna i ny sida, Kopiera och Avbryt) kommer att rulla uppåt på skärmen. Från menyn tryck på Öppna knappen för att se länken i samma sida, eller tryck på Öppna i New Page knappen för att se länk i ny sida och kopiera länkens URL, tryck på knappen Kopiera.

9. Tvångsavsluta Hand Applications

Har du någonsin uppleva att din iPhone applikation plötsligt slutar fungera eller hänga när du använder den på din iPhone? Oavsett hur du försöker, kan du inte stänga den genom att trycka på hemknappen gillar det du normalt gör för att stänga apps. Om det är fallet, måste du tvångsavsluta det program som den normala sluta kommer inte att svar på hänga apps. För att tvinga avsluta programmet genom att hålla strömbrytaren tills bilden för att stänga baren visar upp. Sedan håll ner hemknappen tills du ser startskärmen, släpper det och du kommer att märka att hänga ansökan kommer att stängas. Nylansering programmet att använda den igen.

10. Tryck här för första sidan

Är du trött rulla upp till toppen sida? Nu, med en kran i statusfältet kan du hoppa direkt till toppen av din sida istället för att hålla glider tummen på din iPhone.Statusraden är på toppen av din iPhone skärmen där du kan se ditt namn nätverk transportören och signal bar, 3G / Wi-Fi-indikatorn, tid och batterinivå bar. Detta kommer att fungera på alla program som involverade du bläddra ner för att fortsätta surfa på sidan, såsom Appstore, Kontakter, Safari, Mail och etc. Det är nyttigt för navigeringen på webbplatsen när du surfar på sidan på Safari gå in på webbadressen och sökfält.

iPhone Blog - Jailbreak och Lås upp iPhone


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar