måndag 31 oktober 2011

iPhone Application Builder-Hur man blir en iPhone App Builder


Du kanske har hört talas om jag skjuter, en i telefon app och dess byggherre som arbetade med Sun Microsystems och byggde iShoot på sin fritid. Detta iPhone App Builder har slutat sitt jobb och bli en heltid utvecklare. Detta är ett exempel men det finns många fall finns att utvecklaren av annan domän blir iPhone app Builder. Om du vill bli en iPhone-app byggare här är några tips för dig.

Köp en Mac

iPhone är en Apple-produkt och det behöver utvecklingsmiljö i Mac. iShoot utvecklades på gamla MacBook med 1 GB minne, helt slut Wi-Fi och en Ethernet-port. Mac Mini är starka, lätt på utrymme på skrivbordet. De är också lätta att flytta runt, kan utvecklare ta dem hem till helgen!

Hämta SDK

Apple erbjuder gratis SDK (Software Development Kit) på sin webbplats för utvecklare. Du kan ladda ner den och använda för utveckling. Detta kit har allt du behöver för att komma ig� �ng, inklusive utveckling miljö som kallas X-nummer, iPhone simulator för testning, analysatorer prestanda, byggare gränssnitt och fullständig dokumentation referensbiblioteket.

Läs Objective C

Detta är primärt programmeringsspråk för iPhone utveckling. Det är ingenting annat än en förlängning av C att inkludera objektorienterade principen. Det har javascript element till det, så är lättare att plocka upp än vissa språk och vem som helst med erfarenhet av programmering ska kunna överföra sina kunskaper. Apple Developer Forum är den bästa platsen att be dina tvivel och växa ytterligare.

Börja skriva

Börja skriva något. Glöm det språk du ska lära dig. Detta är det mest praktiska sättet att lära sig något snabbt. Detta är mer eller mindre ett standardförfarande i utvecklingen gemenskapen när du utsätts för en ny plattform. Något ska visas på skärmen. SDK lever eras med exempelvis projekt och du kan lära dig det genom reverse engineering.Du kan bygga det genom ditt eget sätt att lägga till extra funktioner.

Vara officiell utvecklare

För att bli en officiell iPhone app byggare är det att du registrerar dig som en officiell utvecklare på Apple Store. Det är ett standardförfarande och du kan följa upp lätt. Registrera dig hjälper dig också att testa din kod på faktiska iPhone istället för på skärmen emulator. När du är på utvecklaren programmet kommer du att få ett certifikat som tillåter dig att para ihop med iPhone-enheten.

Skicka

När du är klar utveckling du skickar din app till Apple Store. Det är en enkel och okomplicerad procedur. Ladda upp dragkedjan och välj ikonen och skriva beskrivning och vänta på godkännande för en vecka.

På så sätt kommer du att bli en iPhone-app byggare och tjäna mycket pengar med den.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar