söndag 16 oktober 2011

iPhone Glas utbytesservice


Kan du fixa min iPhone glas? Mobil verkstäder har första hand information om alla iPhone-problem. Vanliga telefoner är enkla och billigare att ersätta det du aldrig tänka på kostnaden. Marknaden idag är dikterar att bara byta ut en dålig iPhone med en ny inte är möjlig. Den iPhone har blivit ledande i mobilen marknaden. En av de största produkterna att leda världen i det 21-talet är lätt iPhone. Miljontals nya iPhone har översvämmat marknaden sedan den första generationens iPhone slog gatan tillbaka i 2007. Användare av iPhone har satt press på Apple med efterfrågan för sin produkt. Globalt finns det miljontals iPhone över hela världen och på grund av detta en dag kan du behöva någon form av iPhone glas ersättare.

När man talar om 3G reparationer kontra 2G reparationer, gjorde Apple ett fantastiskt jobb med detta. Undvikas fysiska skador på iPhone är ständigt orsakas av ägare som saknar förståelse för att öppna och reparera en av dessa enheter.På grund av det faktum att deras är iPhone 2G göra det själv videor där ute, många människor som inte reparera experter försöker öppna iPhone 3G på samma sätt som iPhone 2G. Så de kan göra en enkel iPhone jobb glas ersättning, förvandlas till en mer dyrare fix. Deras är bara två små skruvar som måste tas bort från dockningen hamnområdet för att öppna iPhone 3G. Nu med hjälp av en sugkopp, placera den i hemmet knappområdet och du kommer att kunna lyfta glaset borta från iPhone. När detta sker, du kan göra din iPhone projektet glas ersättning på din iPhone 3G.

Vi har nu den senaste iPhone idag, 3GS. Den nya 3GS är dubbelt så snabbt som 3G, kan äntligen ta video skott och datakapacitet lagring upp till 32 GB beroende på vilken iPhone du köpt. När man gör service på dessa 3GS telefoner, du behöver bara veta att det öppnar som en iPhone 3G. Så om du gör ett byte iPhone glas på det, att veta hur man öpp nar en 3G-telefon är det samma som att öppna en iPhone 3GS. Göra byte reparationer på den här telefonen är också liknar en iPhone 3G.3G delar är inte kompatibla med 3GS delar. Även om 3G och 3GS huvuddelar se likadana ut, kontakter på delarna är olika. Var försiktig när du beställer reservdelar, att du beställer rätt delar till rätt modell.

Alla 2G, 3G och den senaste 3GS har flera liknande reparationer som en iPhone glas ersättare. När jag försöker en iPhone glas ersättning se till att du håller alla skruvar i ordning. Skruvarna är små och det skulle vara en smart att komma ihåg var de kom ut från. Skruvarna finns i olika storlekar men eftersom de är så små är det svårt att se vilken skruv som är vilken. Din skruv planering kommer att göra din iPhone glas ersättning lättare när lappteknik tillbaka din iPhone tillbaka igen. Den tumregel bör du veta när du försöker att arbeta på en iPhone är inte att tvinga saker om den inte vill gå i eller komma ut. Den iPhone har så många små och lätta att bryta delar om du inte är försiktig.

Massor av iPhone Reparation ägarna inser inte att hitta en leverantör för delar är en premie och de riktigt svåra är siktning genom säljarna att hitta en bra leverantör av iPhone delar. När din iPhone raster, få delar till din iPhone tar tid. Det är därför du måste hitta en bra leverantör i ditt land för 2G, 3G och 3GS delar. Så när du gör en iPhone-projekt glas ersättning, vara medveten om att välja en i land leverantör med delar. Det är en bra idé att hitta en leverantör som inte bara säljer den offentliga delar, men kan göra reparationer i huset själva. Varför? Den största anledningen till att du leta efter dessa egenskaper i en delar och reparation specialist beror på att om du inte kan slutföra gör din iPhone glas ersättning, behöver du en möjlighet att skicka dem din tas isär iPhone, så att de kan avsluta jobbet för dig. Det finns tillfällen när försök att fixa din egen iPhone har ett pris för svårt att slutföra. Du kan enkelt bryta bra delar medan inuti din iPhone och inse att det vore bättre att ha någon slutföra jobbet åt dig. Det är därför du bör sätta ett försök att köpa delar från en leverantör som också kan hjälpa till med reparationer skull. Jag vill ha en försäkran om att jag har ett företag att falla på ifall jag inte kan avsluta iPhone projektet glas ersättning.

Den översta iPhone reservdelar webbplats som kan ta på ditt vatten skadade iPhone och ge den liv igen skulle vara iPhoneReplacementParts.com eftersom de har både kriterier när du söker efter delar. De säljer de flesta av de delar som behövs för att fixa en iPhone och de har en reparationsservice i huset. Jag vet att om jag skulle misslyckas på att reparera min iPhone 2G, 3G eller 3GS, jag känner mig trygg att jag kan skicka den till dem för att få min iP hone igång igen. Så nästa gång du behöver en iPhone glas ersättning jag skulle tänka på det för din iPhone fysiska skull.

Mer iPhone glas ersättning artiklar:
iPhone Glas Shattered?


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar