onsdag 19 oktober 2011

Idag största SVCD till iPhone Converter


Zune-converter.net (http://www.zune-converter.net) Vi här på POPSnail älskar fantasi mjukvara, och så försöker vi något för våra "Världens populäraste Nu!" utmärkelse. Namnet på spelet i dag är SVCD till iPhone Converter. Naturligtvis vissa program fungerar bättre än andra, och vi har gjort det vårt uppdrag att hjälpa dig hitta den bästa av dem, utan att du behöver ladda ner och ta bort sex olika sådana! Vi ger våra "Världens populäraste Nu!" pris till det bästa av det bästa och nio löpare upp i fem kategorier? UI hud, snabbhet, användarvänlighet, Användarbetyg och popularitet.
För idag är de bästa av de bästa i SVCD till iPhone Converter nedan. De är helt klart vinnarna i alla fem kategorier som du kommer att kunna berätta direkt när du hämtar dem.
1. Accelerera DVD + Video to iPhone Converter

Den konverterar nästan alla format av video-filer som redan finns på datorn (AVI, MPG, MPEG, ASF, WMV, MOV, 3GP, AMR, FLV, Flic, SWF, RM, RMVB etc.) Och DVD-filmer till ett format som är kompatibelt med iPhone-video, det vill säga iPhone mp4-format.

2. Lenogo DVD + Video to iPhone Converter

Den konverterar nästan alla format av video-filer som redan finns på datorn (AVI, MPG, MPEG, ASF, WMV, MOV, 3GP, AMR, FLV, Flic, SWF, RM, RMVB etc.) och DVD-filmer till ett format som är kompatibel med iPhone-video, det vill säga iPhone mp4-format.

3. Cucusoft DVD + Video to iPhone Converter Suite

Cucusoft iPhone Video Converter Suite är ett allt-i-ett iPhone-video konvertering programvara. Detta iPhone innehåller "Cucusoft Converter iPhone Video" och "Cucusoft DVD to iPhone Converter".

4. Lenogo Video to iPhone Converter

Lenogo Video to iPhone Converter är en professionell video till iPhone omvandlare programvara. Den kan konvertera AVI, MPG, MPEG, ASF, WMV, MOV, 3GP, AMR, FLV, Flic, SWF, RM, RMVB till iPhone

5.Wondershare iPhone Converter Suite

Wondershare iPhone Video Suite är en extremt lätt att använda DVD / Video to iPhone Converter. Programvaran gör processen att konvertera DVD-film, MTV, Music Video och TV Show till Apple iPhone MP4 eller H.264-video enkelt.

6. Alive iPhone Video Converter

Alive iPhone Video Converter är en professionell video-omvandlare för att konvertera nästan alla populära video / film format till iPhone MP4-format.

7. Accelerera Video to iPhone Converter

Dess omvandlingen fart är 3 gånger av uppspelningshastighet, till och med snabbare än realtid time.AVI, MPG, MPEG, ASF, WMV, MOV, 3GP, AMR, FLV, Flic, SWF, RM, RMVB till iPhone Converter.

8. Digiters DVD + Video to iPhone Converter

Digiters DVD till iPhone Video Converter Suite är en One-Click, allt-i-ett lösning för att konvertera DVD till iPhone, Tivo till iPhone, DivX-film till iPhone, Xvid film till iPhone, MPEG-video till iPhone, WMV till iPhone, AVI till iPhone, RealMedia till iPhone, etc..

9. Cucusoft iPhone Video Converter

Cucusoft iPhone Movie / Video Converter är det enklaste att använda programvara Video Converter tillgänglig. Den kan konvertera nästan alla videoformat för att spela på Microsofts iPhone Video Player, t.ex. DivX, XviD, MOV, RM, RMVB, MPEG, WMV, AVI till iPhone Film / iPhone Video-format

10. PQ DVD till iPhone Video Suite

PQ DVD till iPhone Video Suite (PQ DVD to iPod + iPhone Video Converter) är en One-Click, allt-i-ett lösning för att konvertera DVD, Tivo, DivX, MPEG, WMV, AVI, RealMedia och många fler till iPhone och iPod Video.
Källa: http://www.zune-converter.net/article/Today-s-Greatest-SVCD-to-iPhone-Converter.html


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar