lördag 22 oktober 2011

Iphone Prodam: Tre olika tekniker för att låsa upp en Iphone


Det verkar finnas en hel del förvirring kring iPhone 3G, och hur man låser upp den. Det finns massor av webbplatser som hävdar / missvisande att de kan låsa upp iPhone 3G med en mjukvarulösning - de skränande! Det finns ingen programvara låsa tillgänglig ännu för iPhone 3G, var som helst!

Oavsett vad din vän säger, eller vad som webbsida påstår sig göra - det är omöjligt att låsa upp en iPhone 3G med programvara. Det finns dock en hårdvaran SIM låsa för iPhone 3G - det är lika lätt att installera, kräver ingen moddning av din iPhone eller SIM-kort och det fungerar med alla firmware versioner. - Jag kommer att tala mer om denna metod senare, måste förklara lite mer om programmet låser upp medan vi fortfarande på det ämnet.

Du har för närvarande kan "Jailbreak" din iPhone 3G med programvaran, kommer samma program du vill använda för att låsa upp din 1: a generationens iPhone kunna jailbreaka din iPhone 3G . Jailbreaking din iPhone helt enkelt låter dig installera dina egna 3: e parts program på iPhone. Denna process är reversibel, så inte oroa dig om du stöka till. Här är ett par av guider, den första om hur man Jailbreak iPhone 3G och den andra, Revirginize iPhone 3G (om du behöver återställa din iPhone 3G till fabriksinställningar).

För att låsa upp en iPhone med programvara, måste det först jailbreakad - så att du kan installera och modifiera koden på din iPhone 3G att låsa upp den. Var inte luras att tro att det är en programvara låsa upp för iPhone 3G, eftersom det isnt-den andra programvaran låsa blir tillgänglig för iPhone 3G kommer du att kunna se det, och hämta den på Lås upp iPhone 3G iPhone 3G Software Lås upp statussida.Om du ser någon hemsida som erbjuder den programvara låsa upp för iPhone 3G innan det tillkännagavs vid Lås upp iPhone 3G - då är det 99% en bluff, promenad bort.

Nu ... tillbaka till h� �rdvaran SIM låsa för iPhone 3G. I grund och botten den här lilla enheten platser i din iPhone (på samma sätt som ditt nuvarande SIM-kort gör det), och låter dig använda din iPhone 3G på alla nätverk. Det är enkelt och det fungerar! MEN det finns massor av olika typer av maskinvara SIM nu flyter runt på internet, och de flesta av dem - som med den programvara upplåsning företag * hosta * plats plats plats * hosta * - är verkligen skräp produkter. De saknar kvalitet (mottagning, signalen, telefonsamtal tydlighet, 3G frågor) och en del även kräver din skära SIM-kortet.

På iUnlock iPhone 3G har vi försökt och testat över 20 olika varianter av iPhone 3G SIM Låser, för att ge dig den bästa lösningen. Vår Lås för iPhone 3G kräver ingen styckning av SIM, och det finns ingen signal / mottagning problem alls! Du kommer inte ens märka en skillnad.Vår iPhone 3G Lås upp fartyg i hela världen, och du kan få det för bara £ 34,99 (det fin ns ingen anledning att uppdatera din hårdvara SIM, när du har det - det kommer att hålla din iPhone olåst för evigt), inkluderar detta pris tillgång till The iArea, där du har tillgång till tusentals iPhone, iPhone Teman, iPhone Program, iPhone Software och Premium 24 iPhone-support via vår Ticket Support System.

Jag hoppas att detta rensar upp iPhone Status 3G Låsa upp för alla.

iPhone 3G Software Unlock - Inte tillgänglig

iPhone 3G SIM Unlock - Tillgänglig nu!


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar