tisdag 11 oktober 2011

Användbara iPhone-program 2011 - utveckla och publicera iPhone Apps på iTunes, så att du kan börja tjäna pengar direkt


Så du har fått din smartphone, det fungerar utomordentligt bra, är du nu kan hantera det mesta av din verksamhet, möten, möten, et al över din telefon. Tja, jag är säker på att du skulle hålla med mig om att skaparna av iPhone har gjort ett enastående arbete för att föra den här telefonen till oss. Jo, att lägga till mer till den, har utvecklarna på Apple-datorer fick många användbara program för oss att använda dem till sin potential. Så låt oss titta på några av dessa mycket användbara iPhone-applikationer och vet mer om dem.

Användbara iPhone Apps 2011

Draken Diktator
Om du är uttråkad av att skriva långa e-post eller SMS, då detta program är perfekt för dig. Det kan du förvandla din talade ord till text. Ja, allt du behöver göra är att helt enkelt tala och se dig talade ord på skärmen på din Apple iPhone! Jag tycker att denna ansökan en av de mest användbara iPhone a pps. Du kan skicka SMS med den, skicka e-post, uppdatera din profil, etc. Enkel inte det.

CNNMoney
Om du vill dig själv att vara uppdaterad med de senaste affärs-och finansiella nyheter är på språng, då detta är för dig.Den CNNMoney Programmet ger dig möjlighet att få ekonomiskt nyheter analys, marknadstäckning, data etc. direkt på telefonen.

Transport App
Om du vill ha en problemfri överföring av filer från din Mac till din iPhone, måste du få den här ansökan. Transport App kan du överföra filer utan att du behöver ansluta din iPhone till din Mac eller ens ansluta din iPhone till det lokala nätverket.

PayPal
Hantering av PayPal-konto via telefon är som att få din egen personliga ATM maskin! Med hjälp av PayPals mobil pengar programmet kan du överföra eller skicka pengar till din familj, vänner, etc. Du får alla det förstås med skydd och s äkerhet för ditt konto. Det är en av de bästa iPhone apps.

Kayak
Det här programmet hjälper dig att få exempel information om hotell, bokningar, flygbiljetter, etc. Det går till kayak.com låta dig tillgång till de bästa reseinformation.Du kan också få tillgång till många resesidor på ett ställe.

Pandora Radio
Om du vill lyssna på din favoritmusik och när du vill, är detta något för dig. Pandora Radio är ett måste iPhone app. Allt du behöver göra är att sätta i namnet på artisten eller på låten och det kommer att strömma din favoritmusik. Det kommer att skapa en egen personlig station som kommer att spela din typ av musik.

Vänner omkring mig
Denna gratis iPhone applikation tillåter dig att hålla kontakten med dina vänner på mer än en socialt nätverkande webbplatser. Den låter dig skicka inlägg, status Dela på Twitter, Faceboo k, Foursquare. Allt du behöver göra är att logga in och träffa er vänner online, chatta med dem och få nya vänner.

FOX News
En annan gratis iPhone applikation. Fox News app kan du hålla dig uppdaterad med senaste nytt, nyhetsartiklar, rubriker, etc.från FOX-nätverket. Du kan också strömma live-video och även ge ditt öra till FOX News Radio.

Foodspotting
Den Foodspotting webbplats har utformats speciellt för den som vill veta vilket är det bästa stället att äta i närheten av dem och vad som är bäst att äta. Listan på plats och livsmedel är aldrig slutar här. Det ger dig friheten att dela bilder på favoritmat och ställen där du har haft dem och även visa andra på samma gång. Det är bland användbart iPhone apps för kvinnor och män.

Gratis Översättare
Om du vill webbsidor vara i ditt modersmål, måste du få den här ansökan. Free Translator programmet låter dig tillgång till Google Translate API-gränssnitt. Det finns många språk som du kan översätta till, som portugisiska, ryska, kinesiska, spanska, franska, italienska, serbiska, nederländska, hindi, japanska, danska, etc.

Så det här var en lista på topp 10 iPhone-apps.Du kan använda några av dessa ansökningar enligt dina gillar eller ogillar och vet om dem mer. Det finns många andra användbara iPhone-apps där ute. Få av dessa är gratis medan en del andra är betalda. De som är gratis är bäst att användas vid fåtal andra som får betalt är definitivt värt att betala för.

Att utveckla och publicera iPhone-program på iTunes så att du kan börja tjäna pengar på en gång?

==> Klicka här


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar