fredag 7 oktober 2011

Topp 40 bästa iPhone Apps under 2011


Det är nu väl över 250.000 apps tillgänglig för iPhone, iPad och iPod touch, och överraskande, många av de bästa är gratis.

Följande lista visar vårt plocka av de 40 bästa gratis iPhone apps, och inkluderar iPhone-applikationer för sociala nätverk, resor, nyheter, fotografi, produktivitet och mer.

Om dina bästa gratis iPhone apps inte omfattas, berätta allt om dem i kommentarerna.

1. Facebook

När en ful ankunge, men nu som i version 3 en social-network-medvetna svanen, är Facebook en triumf. Den reviderade grid-baserade startskärmar "ger snabb tillgång till regelbundet besöks sektioner (nyhetsflöde, anmälningar och så vidare) och sidor, och den erfarenheten är sådan att den på många sätt slår i browsern.

2. Gorillacam

Ganska mycket från ingenstans, kom Gorillacam i december 2009 från skaparna av Gorillapod stativ. Det mosar ihop en massa funktioner för att enormt förbättra en iPhone kamera (timer, multi-shot, sprit-nivå, rutmönster på skärmen, tryck var som helst "capture), vilket innebär att du kan bin ett halvdussin fristående program som erbjuder liknande saker .

3.RunKeeper gratis

Utsikterna till Nike +, men bättre och gratis kanske låter osannolikt, men det är vad RunKeeper gratis erbjuder. Applikationen använder en iPhone GPS-funktioner för att spåra din jogging rutt, och ger kartläggning och information om tempo och brända kalorier. Verksamheten kan delas på nätet, och löpband springer kan matas in manuellt.

4. Stanza

Kindle har gripit många elektroniska boken "rubriker, men en iPhone eller iPod touch är en fullt behörig alternativ åtminstone om du har rätt app till hands. Stanza kan du ladda ner böcker från olika källor (varav många erbjuder gratis titlar), och du kan överföra din egen ePub, PDF eller eReader titlar från den fria Stanza skrivbordet.

5. Dropbox

Massor av program finns för att överföra innehåll mellan din dator och din enhet, men Dropbox är gratis och enklare att använda än de flesta av sina samtida. Dumpa filer du vill synkronisera i en mapp på datorn och Dropbox för din enhet gör att du kan komma åt dem, hämta dem för visning offline, och i många fall se dem.

6.thetrainline

För den som pendlar med tåg, är thetrainline den fria app att slå alla andra. Journey planering, inte resultat, tidtabeller och en plats-aware nästa tåg hem "alternativ är tillgängliga via ett rent, strömlinjeformat gränssnitt. Applikationen är inte riktigt lika bra som Banverket Förfrågningar, men det är mycket lika varandra och fem pund billigare.

7. Skype

Det är bristfälliga och irriterande saknar push-meddelanden, men Skype är fortfarande en viktig nedladdning. Gränssnittet är tilltalande enkel och användbar, så att alla med en Skype-konto för att ringa gratis samtal till andra Skype-användare och billiga samtal till var som helst i världen. Om du är på Pay and Go, är detta särskilt händig, men app möjliggör även iPod touch-användare att använda sina enheter för samtal.

8. Filmer

Även om vissa aspekter på bio listor app Filmer är nedslående USA-centrerad (i synnerhet avseende information om kommande filmer och dvd-skivor), lyckas den där det behövs. Välj en film och app siffrorna reda på var du befinner dig, listor närliggande biografer, och visar tider valda filmen visar.Effektiviteten kan ökas ytterligare genom att fästa favorit biografer till toppen av listan.

9. TonePad

Virtuella pianon och gitarrer är alla mycket bra, men rent digitala musikaliska leksaker är mer lämpade för Apple handdatorer. TonePad är den bästa av dem, med hjälp av ett rutnät-baserat gränssnitt som gör att du kan slå anteckningar på och av och komponera tilltalande och harmonisk loopar, dina skapelser kan redigeras, sparas och laddas upp för att dela med andra användare.

10. Thomson Reuters Nyheter Pro

Det finns många gratis nyheter apps, men Reuters News Pro erbjuder en bred täckning som gör den till en vinnare. Inställningar kan du skräddarsy app produktion till Storbritannien, och verktygsfältet ger snabb tillgång till nyheter, bilder, videoklipp och aktiemarknaderna täckning.

11. Twitter (tidigare Tweetie)

Tweetie var iPhone Twitter-klient som andra iPhone Twitter klienter ville vara. Dess kombination av polerat gränssnitt, gott alternativ och multi-konto stöd betydde alla älskade den från cheapskates eftersom Tweetie var inte fri.Nu är det dock, eftersom Twitter k� �pt den, omdöpta det som Twitter, och satte eld på prislappen.

12. Comics

I ärlighetens namn är Comics lite besvärligt jämfört med att använda den på en iPad, men du kommer inte hitta en bättre komiker upplevelse på en iPhone. App är gratis, liksom dussintals nedladdningsbara serier och när du får slut på dem, många fler finns att köpa. Läsa fungerar på en bildruta för bildruta automatiserad zoom "-principen och är förvånansvärt användbar.

13. Wikipanion

Wikipedia webbplats fungerar bra på iPhone, men en dedikerad app är en bättre insats. Wikipanion är en fribiljett som ger dig snabb åtkomst till artikeln avsnitt, artikel-sökning, visningsalternativ, bookmarking, och förmågan att tweet om vad konstigt att du just har grävts fram. Också underbart, det finns inga annonser.

14.Evernote

Kunder att komma åt den populära Evernote tjänsten för att lagra anteckningar och idéer på nätet är tillgänglig för så många plattformar som vi halv förvänta oss en ZX Spectrum app att meddelas i morgon. På iPhone, är Evernote effektiv och användbar, så att du snabbt skanna dina anteckningar och också skapa nya.

15. Kindle

Nu iBook har kommit på iPhone, kanske du undrar varför du bör bry sig om Amazons Kindle. När allt är app inte så vackert som iBook, inte heller finns det en integrerad butik (man köper i Safari och synkronisera inköp till App). Dock erbjuder Kindle ett massivt utbud av böcker jämfört med Apples App och läsupplevelsen är stor.

16. Around Me

Around Me räknar ut var du är och listor lokala grejer banker, barer, bensinstationer och, öh, Apples butiker. Applikationen är beroende av Google Maps information innebär att det finns luckor, men det är ändå praktiskt att ha installera t när i okända miljöer, och förstärkt verklighet "liggande läge är roligt, om flagnande.

17.Dictionary.com Dictionary & Thesaurus

En miljon definitioner och 90.000 synonymer finns i handflatan med det här kostnadsfria, offline ordbok och synonymordbok. Den app är snabb och effektiv, innehåller fonetisk och audio uttal av ord, och dess samverkan verkar perfekt anpassade till iPhone.

18. Air Video Free

Air Video Gratis kan strömma (och konvertera vid behov) video från en dator som kör den fria Server Air Video. Du får bara tillgång till ett litet antal objekt per mapp eller spellista, men några noggrann planering kan komma runt denna begränsning.

19. Adobe Photoshop Express

Om du letar efter Photoshop-stil makten, kommer Photoshop Express imponerar inte. Men om du är ute efter en snabb, gratis, mycket användbar verktyg för att gö ra ändringar i din iPhone bilder, är Adobes app ideal. Använd det för beskärning, riktning, exponering justeringar, färgeffekter, skärpning och mer.

20. iHandy Nivå gratis

En av verktyg från den utmärkta iHandy Carpenter verktygslåda app vänder iHandy Nivå gratis din iPhone till ett vattenpass. Som standard kommer det att visa hur wonky enhetens accelerometer är, men tryck på knappen Kalibrera och du får en korrekt och snygga nivå.

21. Instapaper gratis

Skapa ett Instapaper konto, skapa ett bokmärke i Safari på enheten och du kan sedan skicka artiklar till Instapaper Gratis, för en överlägsen och fokuserat offline läsupplevelse. Applikationen fungerar också som ett utmärkt smakprov för den betalda versionen, som lägger till alternativa teman och iPad stöd.

22. PCalc Lite

"Men jag redan har en kalkylator på min enhet", d u kan argumentera. Sant, men nu kan du stash apps standard Apple i en mapp, är det lättare att motivera att ersätta dem med något bättre och PCalc Lite är utan tvekan den finaste gratis räknare för IOS, med ett fantastiskt gränssnitt och massor av alternativ. Du kan också bolt-on funktioner från den betalda versionen via i-app köp.

23. iBook

Efter att ha gjort ett stort plask på IPAD har iBook kommit nu för Apples mindre enheter. Effektivt iTunes för böcker kombinerar app en läsare och butik i Apples typiskt användbara och integrerat sätt. Fördel, inkluderar iBook PDF-stöd och bokmärken automatiskt synkronisera olika enheter.

24. Röd laser

Nu fri, på grund av att snappas upp av eBay, är den röda laser streckkoder ganska exakt, även om du fortfarande belastas med en iPhone 3G. Det är bra för att kontrollera priser medan shopping, och även kan du få din media samlingar till l äckra biblioteket om du använder AppleScript.

25. eBay säljer

Och anledningen till eBay att köpa Röd laser? Denna app, vilket gör det förvånansvärt enkelt att sälja dina oönskade saker. Använd eBay säljer för att skanna objekt, du kan då forskningen priser på eBay eller objekt import till försäljning långt snabbare än du kan använda en dator.

26. eBay Mobil

Föga förvånande har eBay också köpa sidan av sin verksamhet täcks med eBay Mobile. Applikationen stödjer iOS 4 multitasking, och precis som eBay säljer, det är snabbt och effektivt, till den grad att det är bättre att använda eBay hemsida på en dator.

27. Google Earth

"Håll världen i din hand", säger Google om Google Earth, vilket gör att du kan flyga över jorden genom att dra fingret. Mer integration med innehåll och funktioner från kartor skulle vara br a, men Google Earths Wikipedia-artiklar och en Panoramio lager åtminstone se till att det är en bra app för att se världen från ditt vardagsrum.

28. XE Valuta

XE Valuta är ett fint exempel på en app som gör vad den behöver, utan krångel. Du konfigurerar en lista över valutor, och det visar aktuell omräkningskurser. Tryck två gånger på en valuta att sätta sin basränta eller att definiera värden för anpassade konverteringar.

29. Shazam

Shazam är en app som känns som magi när du börjar använda den. Det är simplehold bedrägligt din iPhone nära till en musikkälla och vänta medan app lyssnar och talar om vad spår spelas. Men den rena tekniken bakom denna enkelhet är häpnadsväckande, och även om Shazam inte alltid gissa rätt (och bara tillåter fem taggar "per månad för nya användare, om du inte uppgradera till den betalda versionen), det är värt en nedladdnin g.

30. Bump

En annan utmanare för säkert, det är trolldom? priset gör Bump du välja upp till fyra kontakter, sedan bump "din enhet till en annan iOS-enhet med Bump för att överföra information, eller att jämföra kontakter. Och, ja, vi vet det finns en e-postbaserad dela kontaktinformation alternativet i Kontakter, men var är det roliga i det?

31. Yell.com

Som du kanske tror, ​​kan Yell.com dig att hitta lokala grejer.Välj bland ett gäng inbyggda kategorier eller skriv in din egen term för en lista över lokala bekvämligheter och använda kartan för att navigera. Undvik clunky förstärkt verklighet uppfattning, dock.

32. BBC News

BBC News har en mobil webbplats som fungerar mycket fint i Safari. Men när du använder det du hittar videon är inte tillgänglig. BBC News app har någon aning udda navigering (och ibland tvivelaktig sta bilitet), men ger snabb tillgång till bryta berättelser, komplett med spelbara filmer och zoombar text.

33. Hitta min iPhone

För de paranoida själar där ute (eller de olyckliga som har fått sina enheter snattat), Hitta min iPhone nu har befriats från den betalda versionen av MobileMe. Förutsatt att du har en 2010 eller senare iOS enhet kan du skapa ett gratis konto och leta reda på dina enheter inom några sekunder. (Observera att äldre enheter kan också läggas till Hitta min iPhone du bara behöver en nyligen en att få saker att gå.)

34. Draken Diktering

Trött på att skriva på den lilla iPhone-tangentbordet? Använd Draken Diktering istället, som glatt omvandlar ditt tal till text (med lite kusliga nivåer av noggrannhet för gratisgrunka APP). Du kan även punktat ("Comma! Full stop!"), Och när du är klar den app kan du brand din tankar på Facebook, Twitter, mail eller IOS klippbordet.

35. iHandy Torch Gratis

Det är en ficklampa! Det är en cheesy neonljus! Det är en hypnotisk spiral effekt! Med lite irriterande annonser! (I verkligheten är iHandy Torch Gratis ett mestadels ett praktiskt program för att ha installerat i fall du få upp till en midnatt mellanmål eller toalettbesök ska du inte slå på ljuset och vill undvika att krossa din tå irriterande hårt in en oregerlig skåp. )

36. TVGuide.co.uk TV Guide

TV Guide är en app som har kommit långt. En gång i tiden var detta en besvikelse brittiska TV-tablåer app.Idag ståtar det nu-och-nästa och rullbara listor åsikter, påminnelser och kalender, Twitter och Facebook integration. Bara undvika om du hatar TV eller inte bor i Storbritannien.

37. Zoopla Property Search

Det finns massor av program egendom sökning på App Store, men Zoopla är den bästa av dem. Dess listan är omfattande och det finns också lokala marknaden data, inklusive lokala försäljningspriser och uppskattning på marknadsvärdet. Läget knappen är lite skräp, men app finner snart egenskaper när du manuellt skriver en plats.

38. IM +

Om du är en chatt djävul, IM + får du tillgång till GTalk, Yahoo, MSN / Live Messenger, AIM / iChat, ICQ, MySpace, Twitter, Facebook och Jabber. Med multitasking och push-meddelanden i iOS 4, har IM + förvandlats från en nyfikenhet till ett måste gratisgrunka app.

39.Atomic webbläsare Lite

Lite-versionen av Atomic saknas en hel del funktioner som finns i det inbetalda för version, däribland även grundläggande multitasking stöd och innehåll återupptagande om att återuppta app. Men för tillfällen då du behöver en enda session webbläsare som automatiskt dumpar allt på exit, exempelvis när man köper presenter, är dett a en praktisk app att ha installerat.

40. Virtuoso Piano gratis 3

Virtuoso Piano gratis 3 kommer inte att göra dig till en virtuos, men det är en helt funktionsduglig mini piano. Du kan ändra antalet knappar som visas på skärmen och knapparna kan du snabbt navigera på tangentbord. Du får två inbyggda röster för uppspelning, som du kan lägga till varierande nivåer av sustain.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar