söndag 30 oktober 2011

Hur du hittar Talented iPhone App Developers


Sök iPhone app utvecklare vars talang och expertis ta din app från idé till verklighet. Det är inte svårt att hitta en app utvecklare, men det är svårt att hitta en som verkligen förstår hur man gör ett fantastiskt program. Läs nedan eftersom vi delar några av de vanligaste platserna människor har hittat iPhone app utvecklare. Vi erbjuder också några tips om hur man arbetar med en när du har hittat honom och henne. Efter att ha läst, kommer du vara beredd att börja din sökning. Lycka till!

Du hittar iPhone app utvecklare:

Online Vissa app-utvecklare annonsera via online utstationeringen styrelser som Craigs List. Du kan även hitta ett fåtal företag där ute i cyberrymden som påstår sig göra bara applikationsutveckling. Dessa företag anställer oftast utvecklare som är mycket tekniskt sinnade. Det är logiskt att webben är ett bra ställe att hitta en iPhone app utvecklare. Efter alla dessa proffs älskar allt teknik-re laterade och ofta befinner sig graviterande mot sådana forum.
I listor telefonbok Många app utvecklare undfly detta, eftersom de tror att det är föråldrat. Du är mycket mer sannolikt att hitta en iPhone online-app-utvecklare.

På lokal elektronikaffärer Nästan alla som arbetar i datorn sektioner på elektroniska affärer är tekniskt sinnade. Fråga en anställd om han eller hon känner till någon större programmerare. Word of mouth kan ofta vara det bästa sättet att hitta dessa datanörd, eftersom de hyllade när deras arbete är stort och förtalad när det inte är.

När du har hittat en notering eller ett företag på nätet som ser lovande ut, gör dina läxor. Be om referenser. Jämför prissättning. Ta några av de ansökningar som utvecklaren har gjort på testkörningar. Se också till att rapport är öppen med den här personen eftersom du anförtror dem för att göra din ansökan ser ut och köra som den du ser när d u blundar.

.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar