fredag 21 oktober 2011

Hur tjäna pengar med iPhone Apps


Först av allt, kan vem som helst enkelt skapa en iPhone Apps och tjäna pengar på det. Men att vara realistiska, kanske inte alla kommer att bli nästa Ethan Nicholas - som skapat applikationer och gör mer än $ 800.000 vinst under sina första fem månader. "Men jag har inte någon programmering skicklighet för att skapa iPhone Apps?" Oroa dig inte, bara ta dig tid att läsa den här artiklar.

I den här artikeln ska vi titta på tre viktiga element som du absolut måste veta om du vill tjäna massor av pengar med mobil applikation, speciellt med iPhone Apps. Först ska vi prata om hur man identifierar en idéer killer app. Därefter kommer vi att tala om hur man ska föra dem till marknaden. Slutligen kommer vi att hur man skapar massiva pågående extrainkomst från dem. Efter att ha läst denna artikel kommer du någon aning om att skapa mobila applikationer och bank dem i massor av dollar eller mer som möjligt beroende på dina intressen.

Först, låt oss tala om hur man identifierar en idéer killer app.

Om du har en iPhone, kommer du förmodligen ha en mycket trevlig idé av dig själv.Eller så kan du brainstorming med din kompis som har iPhone. Besök Apples webbplats och kontrollera Appstore att ta en titt på vilka typer av applikationer är populära eller skulle kunna dra iPhone-användare.

Varför människor vill använda iPhone? Du kan svara, eller hur? Och iPhone ger möjlighet för att göra ansökan för alla som kan och vill. Att få idéer killer app, vi borde verkligen göra en del efterforskningar. Position vi som iPhone användare som kommer att välja program som är till nytta för oss själva.

Nästa, låt oss tala om hur man kan föra dem till marknaden.

Programmet Apple Store har tusentals program tillgängliga att köpa. Marknaden storleken på iPhone är i miljoner så om du får en enkel applikation på App Store och en dast 1% av marknaden köper App, då du ändå bli miljonär.

När du gör en iPhone app, kanske du tänker inte på marknadsföring - men du bör om du vill tjäna mer pengar på att sälja din app på nätet. Promotion är all marknadsföring du gör - både stora och små - att sprida ordet och övertyga folk att köpa din app.

Utvecklare som vill främja program har många val och de behöver inte vara svårt eller dyrt. Det bästa sättet att främja den app du skapat är ofta online: marknadsföring via sökmotorer, sociala medier verktyg, sajter granska och mycket mer. Online marknadsföring har fördelen att vara enkel, kostnadseffektiv och sätter din app rakt framför shoppare när de vill köpa en app.

Slutligen, låt oss tala om hur man kan skapa stora pågående extrainkomst från dem.

Philpip Z i hans hemsida tala om skapa stora pågående extrainkomst från iPhone Apps. Han kunde aldrig ha föreställt i sina vildaste drömmar när han började mindre än ett år sedan att utveckla iPhone apps var ett fordon för att lösa sina ekonomiska problem för. Ja, drömde han stor han ville vara successfulperhaps göra $ 10.000 eller $ 20.000 ens tillräckligt där han kunde få en handpenning fond tillsammans för en plats för sin egen. Men att tjäna nästan en halv miljon dollar i tio månader, och att tro att bara skulle ha varit galen. Den sortens siffran var bara inte på radarn, period!

Men så bisarrt det än kan tyckas, som han skriver, hans totala resultatet för de senaste tio månaderna monter på $ 479.570. Och det är inte ens den bästa av.Genom nästa vecka han tror att han kommer lagt ytterligare $ 5970 till den siffran.

Han fick från dessa trevliga folk på Apple den första månaden. Den betalas ut i "mängd 17931,28 (inringad i rött) är vad han fick från Apple den andra månaden maj 2010. Detta är typiska månatliga belopp som han erhåller för sitt program.

Några av de mest populära iPhone-applikationer är de mest enkla sådana. Ingen tidigare erfarenhet av programmering krävs. Det finns en väl respekterad iPhone kurs finns som lär dig att utveckla iPhone Apps som är garanterat att göra dig pengar. Jag rekommenderar starkt en underbar resurs som heter App Dev Secrets. App Dev Secrets erbjuder för närvarande en $ 1 spår av det enormt effektiv kurs som lär dig allt du behöver veta om att tjäna pengar från iPhone Apps.Check it out!


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar