torsdag 13 oktober 2011

Att ge och använda iPhone här julen


Den iPhone är en Internet och multimedia aktiverat Smartphone utformas och marknadsförs av Apple Inc. iPhone är mer än bara en telefon. Den kombinerar tre enheter i en: en revolutionerande mobiltelefon, en widescreen iPod och ett genombrott Internet-enhet. Se, höra, spela allt som underhåller dig på en riktigt bra iPhone.

Del I. Att ge iPhone som en gåva
Julen närmar sig, och ibland påfrestande sökandet efter den perfekta julklapp till familj och vänner. Om folket på din lista är i prylar, youll se till att ge iPhone som en gåva här julen.

Människor som kommer att älska iPhone
* Högskolestudenter. Om du har ett barn på college, har de fått en mobiltelefon (som du förmodligen betalar för) och kan ha / vill ha en iPod. Varför inte kombinera de två?
* Film fans som tittar mycket på video kanske vill bra batteritid som erbjuds av iPhone.
* Folk i farten - med en telefon, mus ikspelare och ständig tillgång till Internet, är iPhone en fantastisk verktyg för att någon alltid ute.
* Game älskare. Med App Store har iPhone ett bibliotek av fantastiskt mobilspel.

iPhone 3GS den perfekta presenten valet
IPhone 3GS är den nya hetaste pryl sedan starten. Det tar andra generationens iPhone 3G som bas och ger fina stämningar och ett fåtal stora nya funktioner för videoinspelning, röststyrning och ger dig en lagring av upp till 32 GB! De stora förändringar av iPhone 3G kommer inom prestanda och media. 3G S utför mycket snabbare än 3G, med Apple hävdar en övergripande två-faldig ökning av hastigheten. En annan trevlig funktion som blivit läggs ovanpå videon verktyget videoinspelning och redigering. Du kan ta och klippning av videoklipp i telefonen utan att behöva lasta någon annanstans. Jo, det klart att iPhone 3G borde vara en perfekt present val för gadget-älskare på din semester inköpslista.

Del II.Jag fick just en iPhone ... Vad händer nu?
OK, du är den stolta ägaren till en tjusig nya iPhone. Inte bara är iPhone en stor semester gåva, dess också en mycket användbar mobil enhet. Youre verkligen kommer att njuta av det. Du kanske frågar dig själv, men där börjar jag? Även om youve fick en iPod i det förflutna, är erfarenhet av att starta och använda iPhone lite mer engagerade. Nedan youll tycker är mest användbara i ett tidigt skede av att aktivera och använda din iPhone.

Låsa upp och aktivera iPhone
För att vara med din iPhone måste du aktivera den med hjälp av iTunes eller PwnageTool. Även George Hotz har äntligen kommit med Mac-versionen av BlackRa1n jailbreaka den okt.14th, 2009, kräver BlackRa1n du uppdatera din iDevice till OS 3.1.2 och sedan jailbreaka den. PwnageTool å andra sidan skapar en anpassad firmware som bevarar ditt Baseband från att uppdatera så att du kan låsa upp din iPhone senare om du vill. iFunias iPhone kolumnen innehåller steg-för-steg guide på iPhone aktivering med PwnageTool för att komma igång med att använda den!

Synkronisera iPhone och iTunes
När youve aktiverat din iPhone, kommer du att vidarebefordras till synkronisera ledningen sidan för att hantera iPhone-synkronisering och innehåll. Den iPhone börjar automatiskt synkronisera telefonen med kontakter, kalendrar, bokmärken webb och e-postkonton den hittar på din dator. Du kan välja att acceptera vad den hittar eller så kan du anpassa vad som ska synkroniseras. Musik, podcast, film synkronisering sker inte automatiskt första gången du ansluter iPhone till iTunes. Som sådan måste du ange vad du vill synkronisera och sedan synkronisera. Den iPhone kan också synkronisera sina bilder med iPhoto-biblioteket.När du är klar själv välja alla dina inställningar, klicka på sync-knappen längst ner till höger fö r att synkronisera iPhone med iTunes och allt innehåll kommer att vara på plats.

Komma semester video och DVD-filmer på din iPhone
Förutom att njuta av iTunes film på språng, kommer du att ta säkert en del video och samla stora dvd-bibliotek denna semester. Video Converter och DVD Ripper programvara kan hjälpa dig onvert video-DVD, TV, videoklipp från sitt ursprungliga format till ett format som kommer att stödjas av iPhone på Mac, även Snow Leopard. Det finns många program som handbromsen och iFunia DVD Ripper för Mac som gör detta, allt från gratis till de som kostar $ 20 - $ 40. De varierar i kvalitet på slutprodukten, så prova en gratis nedladdning och sedan göra rätt val.

Överföra video från iPhone till datorn
Denna semester, kommer du spela säkert med videoinspelningen från iPhone 3GS. Du kanske föredrar att få filmer över till din nya Mac och visa video i full kvalitet, snarare än komprimerad / monkeyed med för YouTube. Om du vill importera video snabbt från iPhone 3G till en Mac, först ansluta din iPhone till din Mac med USB (sync) kabel och starta appen Bildinsamling, välj ladda ner videor eller bilder till och klicka på Hämta. Du kan också importera 3GS videor via iPhoto app, helt enkelt ansluta din iPhone 3GS till datorn och öppna ditt program bildhantering. Importera bilder i ditt vanliga sätt.Kommer tillsammans med stillbilder blir din video.

Tja, Theresa mycket mer att lära när iPhone kommer till mer avancerad användning, naturligtvis, men de sakerna ovan är vad du är sannolikt kommer att behöva känna under de första dagarna eller veckorna av att ha en ny iPhone. Dra fördel av den stora gåva och sprida lite glädje här julen!


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar