fredag 28 oktober 2011

Vad du behöver göra för att få en gratis iPhone 4


Det finns massor av människor som inte är bekant med att testa program som inrättades genom stora marknadsföring företag. Just nu finns det en otrolig möjlighet att göra en del tester för Apples senaste uppfinningar när de är nya på marknaden, att nya produkter som Apple iPhone 4 håller på att delas ut gratis till enskilda personer för att testa.

Man kan möjligen tycka att det är omöjligt därför en utomstående att testa för Apple och att det är omöjligt att få en gratis iPhone 4 bara för att komma överens om att göra en del tester.

Tja, du kan inte vara mer fel! Allt du behöver göra är att hitta den PR-webbplatser på nätet för marknadsföring företag som har avsatt ett visst antal fria Apple iPhone 4 telefoner för människor att registrera dig som testare. Normalt är du bara behöver fylla i en undersökning ell er enkät för dina bekymmer och inte ge dem några långdragna långa granskning. Det blir inte mycket mer komplicerat än så.

Vad du måste förstå är att det finns dessa marknadsbolag som får miljontals dollar varje år för att utföra marknadsföring undersökningar med syfte att fastställa vad folk tycker om produkterna och få rekommendationer för att förbättra dem. För att åstadkomma detta måste dessa bolag gå ut på marknaden och rekrytera människor att göra tester. De måste använda inticements att få människor hjälp. De är kända för att ge bort fina presenter och leksaker (som en helt fri helt ny iPhone 4) att övertala oss att lämna över till dem våra sanna känslor om produkter och fylla i sina undersökningar.Det är verkligen en win-win situation för varje person som tar en del eftersom företaget får den information de behöver och en testare får behålla den testade produkten, i detta fall en helt ny Apple iPhone 4 GRATIS!

Låt dig inte luras att tro att människor som säger att allt på Internet är laddad med jippon och osanningar och att

är det inte möjligt att få en gratis iPhone 4 bara genom att gå med för att testa det. Det är verkligen sant och görs av testare överallt! Hitta online webbplatser som har testet erbjuder, fyll i din e-postadress, och sedan förhoppningsvis kommer du att vara på väg att få dina gratis iPhone 4 för att testa! Lycka till!


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar