fredag 21 oktober 2011

IPhone Apps - enkelt skapa din egen Smartphone App


När iPod släpptes behövde absolut alla de eleganta, revolutionerande musikspelare med hjälp av de riktigt estetiska formen aspekt som bara Apples ingenjörer kan komma med. När Apple meddelade sitt inträde på mobiltelefon verksamheten var absolut alla glada i att hitta en iPhone som visade sig vara snyggare och mycket mer revolutionär än iPod. IPhone var tänkt att bli mångsidig som alla andra smartphones, kan program som kallas iPhone apps läggas för att öka dess användbarhet och underhållning värde. Trots att iPhone hade många brister som dess brist på 3G-stöd och enkelt klippa och klistra, svarade Apple dessa problem med lanseringen av iPhone 3G, iPhone 3G och iPhone fyra.

Även sedan den första generationens iPhone blev apps för iPhone omedelbart en gren av IT-marknaden med de flesta stora utvecklare programvara klättra för att släppa en iPhone App. Icke desto mindre med äpplen mantra om kontroll och högsta kvalitet, bara de mest eff ektiva iPhone apps gör det till iTunes. Detta företag modell är relaterade till Nintendos tidiga praktiken ger en kvalitetsstämpel eller godkännande till spel till Nintendo Entertainment Teknik och därigenom begränsa antalet mediokra spel. Apple går ett steg ytterligare genom att kontrollera apps för iPhone själva och sälja applikationer bara genom iTunes.

En app för iPhone är oftast små, hjälpsam, tilltalande och enkel att använda och för spel, ganska beroendeframkallande. Trots detta är den bästa egenskap av iPhone apps som theyre ganska överkomligt.I huvudsak de mest dyra iPhone app kan besöka så många som trettio dollar trots den billigaste ligger under en dollar. Det låga värdet av iPhone apps beror på äpplen ständigt ökande kundbas. En iPhone app utvecklare kan tjäna så mycket som många miljoner dollar om många miljoner iPhone-användare köper programmet från iTunes. Eftersom program för iPhone är billiga, kan en vanlig iPhone-användare har flera sidor av program installerade i sin iPhone. Många iPhone apps har versioner som är kompatibla för alla iPhone-modeller som iPhone 3GS och iPhone fyra.

Liksom flera andra intelligenta telefoner, det finns massor av kategorier av ansökningar som kommer att installeras i iPhone. iPhone apps faller också in i många kategorier som produktivitet, som består av applikationer som öka iPhones enterprise value som avancerade meddelandefunktioner, att-göra-listor och schemaläggare, underhållning som casual spel, musikspelare, radio applikationer, video-tittare och e-boksläsare ; verktyg som stärker eller bidrar med mycket mer funktioner mot iPhone som app-raketer, batteri chefer, GPS-system, härskare och även applikationer kompass. Några kända iPhone App funktioner har införts i nyare iPhone-modeller som iPhone fyra och iPhone 3GS.
Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar