onsdag 26 oktober 2011

Iphone Application Development, Iphone utveckling


Jag Phone kan sägas som världens mest hi tech Smartphone tillgängliga för konsumentbruk. IPhone är en praktisk smartphone med allt för att se efter. Det har Internet, multimedia aktiverat, med en aldrig tidigare stöd för GSM, GPRS, Wi-Fi, EDGE och Apps Store och iTunes, alla förinstallerade och certifierade av Apple Inc. Det har virtuellt tangentbord med multi touch-skärm med användargränssnitt, med push e-mail-teknik. IPhone kör på iOS operativsystem server med 128 eDRAM. Den kan visa MS Office bilagor och bifogade filer iWork.

Jag telefon har utvecklats av Steve Jobs, VD för Apple Inc. i sitt hem rum den 9 januari 2007, och efter 20 dagar, det var återuppfunnit av Apple Inc. med en stor öppning i USA den 29 januari 2007. Detta iPhone var en 2G iPhone med iOS 3.1,3 operativsystem. Det var först i sitt slag. Detta iOS server är inget annat än bara nästa möjligheten att jag pad och multi touch screen Smartphone-enheter "iPhone Operat ivsystem Server (IOS), som utvecklats av Apple Inc. speciellt för iPhone. Steve Jobs trodde att Java-programvara är gammal nog att köra i denna typ av nya och utveckla Smartphone-talet, gör det iPhone inte stödjer Javascript, även på baksidan kan stödja små Java-skript, men inte alla Java-program.

IPhone-programvaran är mycket avancerad och är i ständig förändring och förbättring med lanseringen av dess varje ny modell eller version. IPhone mjukvaruutveckling är mycket nödvändigt tokeep det framför förbättra och upp kommande Android och Symbian-telefoner. iPhone påstår sig vara den enda näthinnan skärm med högsta upplösning skärmen. Och med iPhones nya versionen iPhone 4 har iPhone mjukvaruutveckling hoppade till en annan fas av teknik, med sin aldrig tidigare iOS 5 operativsystem.

Om vi ​​talar om iPhone Apps är det världens bredaste utbud av program Mobile, som har kapacitet at t lagra upot 100 tusen program, och ladda ner dem direkt från App Store som stöds av Apple Inc. tillgången på iPhone apps beror helt på vilken version av programvara som används. IPhone-applikationen har utvecklats under åren, men dess grundläggande program har förblivit detsamma som iOS 2.1.1, med inredning Xcode användning. Första versionen av Apples iPhone hade 500 Ansökan tillgänglig för sina användare i Apples mobila Application Store, standard installeras i varje Apple iPhone. Genom September 9, 2007 dess tillämpningar ökades till 3000 och med 22 oktober, 2008 med lanseringen av 16 GB minne lagring iPhone 3G tillämpningar lista ökat till 7500, senare med lanseringen av iPhone 3G sin app. kapaciteten ökade till 120.000 +, och med den slutliga lanseringen av iPhone 4 ansökan kapaciteten ökas till 425 tusen + program. Fortfarande programvaran operativsystemet versionen är densamma vid dess bas som är iOS skillna den är i sin operativa bas, som ändras från 2,1 till 4.1,1 i iPhone 4, vilket gör iPhone att göra multitasking, kan iPhone hålla upp till 12 öppna program samtidigt gör dem en efter en mapp med automatisk mapp titlar, vilket gör det lätt att använda.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar