söndag 30 oktober 2011

Skapa en iPhone app - Enkel guide


Lär dig att skapa en iPhone app - Min Guide

Hur skulle du vilja erbjuda <a rel = "nofollow" onclick = "javascript: _gaq.push (['_trackPageview', '/ outgoing/article_exit_link/3577649']);" href = http://peerfly.com/x / 0/1661/23445 /> en iPhone applikation för din hemsida eller blogg?

Alla hardcore Objective-C utvecklare har haft en hö-dagars skriva program för iPhone. Du kanske har ens försökt att läsa en tutorial eller två om att utveckla för iPhone, men dess C-eller en form av IT-och det är verkligen svårt att lära sig.

Jag vill inte säga att du ska ge upp på målet: du kan få det så småningom. Men under tiden finns det något annat som du kan göra. Detta innebär att ingen programmering eller något nära det. Om du har en idé för en App, läs vidare!
Det är surr på gatan. <A rel = "nofollow" onclick = "javascript: _gaq.push (['_trackPageview& #39;, '/ outgoing/article_exit_link/3577649']);" href = http://peerfly.com/x/0/1661/23445 /> Den iPhone har skapat oöverträffad spänning och innovation från människor både inom och utanför mjukvaruutveckling samhället. Fortfarande för dem utanför utvecklingen i världen, är processen lite av ett mysterium.

Håll det enkelt i början. Börja med några enkla idéer och genomföra dem. Genom att hålla din omfattning relativt liten, kan du få saker gjorda mycket snabbare. Du kan alltid expandera vissa projekt, när det väl fungerar.

Skissa på din idé. Med "skiss" menar jag bokstavligen skiss. Linje ut en 9-rektangel rutnät på ett 8,5 x 11 papper och får skissa! Fråga dig själv dessa frågor:

- Vilken information varje skärm behöver närvarande?
- Hur kan vi ta användare från punkt A till punkt B till punkt C?
- Hur ska element på skärmen dimensioneras eller storlek i förh� �llande till varandra (i.e. är denna sak även tap-möjlighet?)

Kort sagt: Få din idé på papper och kolla hur du kan få det till en fungerande App. Kolla in iPhone App utvecklare för dummies för mer information!

Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar