söndag 9 oktober 2011

Vad är iPhone Apps?


Vad är iPhone Apps? iPhone apps är program för Apples iPhone. Mer specifikt är de flesta iPhone apps avsett för de nyare iPhone 3G modell och kommer också att arbeta på de senaste versionerna av iPod Touch. Du behöver ett aktivt konto på iTunes Store för att ladda ner en gratis eller köpas ansökan till din iPhone eller iPod Touch. Vid tillämpningen av denna artikel, hänvisar iPhone även till iPod Touch.

Dessa iPhone och iPod Touch program är vanligtvis kallas "Apps." En iPhone app är en speciell programvara widget som du kan ladda ner från iTunes App Store. När den nya applikationen har laddats ner, kommer det att placera en ikon på skärmen på din iPhone eller iPod Touch, så du kan komma åt app direkt genom att trycka på ikonen på skärmen. Komma åt din ansökan så sätt eliminerar steget för att behöva använda webbläsaren. Tid eller tidsbesparande är avgörande för att fånga den moderna kunden, så att ha en omede lbar anslutning till en iPhone-användare via en installerad app håller närmast anslutningen är möjligt, med utgångspunkt från App skapare. Ur den app användaren, dess allt om bekvämlighet och omedelbar tillgång till verktyg och underhållning.

Det finns tusentals apps för iPhone och iPod Touch. Kategorier av apps inkluderar Business, spel, underhållning, sport, utbildning, medicin, Fitness, Nyheter, Resor, bilder och mycket mer! Det finns både betalda och gratis app kategorier.

Ett konkret exempel på en iPhone spel app är spelet Tetris. Om du hämtar Tetris app från iTunes Store kommer det att finnas ett Tetris app ikon på din iPhone eller iPod touch skärm och allt du behöver göra för att spela Tetris spelet är att röra vid ikonen för att få det började. Tetris är ett av de bäst säljande betalas app spel i iTunes Store.

Ett utmärkt exempel på en iPhone app för buiness är Fedex anpassade iPhone app. När d u har hämtat den fria Fedex app från iTunes Store, bara röra din Fedex app skärm ikon och du har direkt tillgång till alla Fedex sjöfart, lokalisering och spara platsinformation. FedEx iPhone app använder iPhones inbyggda GPS-system för att automatiskt visa din närmaste FedEx-kontor. FedEx app är alltid i toppen av den nuvarande App Store mest populära listor.

Har du funderat på att skaffa dina egna iPhone app för ditt företag, organisation eller för dig själv? Har du den nästa stora idé för en iPhone app? Har du en affärsplan för att tjäna pengar på egna iPhone-program? Då youll behöver för att skapa dina egna iPhone-app och att göra det, youll behöver en registrerad utvecklare iPhone App.Registrerade iPhone App utvecklare är registrerade hos Apple iPhone Developer Program, och har rätt att lämna in din färdiga anpassade iPhone apps till Apple iTunes App Store. Ordentlig planering och design för din app är avgörande för att s para tid och utvecklingskostnader.

Som iPhone-användare föröka sig, kommer fler utvecklare in på app marknaden och innovation kommer att fortsätta på en anmärkningsvärd expansionstakt. I april 2009 nästan en miljard applikationer har laddats ner från iTunes App Store.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar