söndag 2 oktober 2011

Hur man sparar Youtube till iPhone


Nyckelord: video till iPhone 3G, YouTube till iPhone, konvertera YouTube till iPhone

Som en godtagbar iPhone-användare, lägg till DVD-filmer till iPhone och spara youtube till iPhone är den grundläggande färdighet. Nu är det sagt, iPhone 3G kommer att lanseras den 11 juli viktiga funktioner om den nya iPhone 3G här, det är verkligen en god nyhet till iPhone fans dig och mig.

Följande finns tre sätt att spara YouTube till iPhone jag ofta används:

Del ett. Konvertera Youtube till iPhone (video till iPhone 3G) med iPhone Video Converter (för Windows-användare).

1. Kopiera och klistra in länken av video från Youtube på denna webbplats: www.videodownloadx.com. Klicka sedan på ladda ner och högerklicka på "ladda ner och spara sedan som. ', Samtidigt som du sparar, kan du skriva videon som" titel.flv ".

2. iPhone kan spela upp mp4-video, MP3, M4A ljud.

Efter nedladdning, bör du konvertera *. FLV till *. mp4-format. Så du kan ladda ner programvara från tredje part för att konvertera YouTube iPhone video till iPhone 3G). Om du redan vet hur man konverterar YouTube iPhone (video till iPhone 3G), kan du gå till del två, andra, som konvertera YouTube till iPhone Jag föredrar att använda Daniusoft Converter iPhone Video, omvandlar den videoformat till iPhone, inklusive AVI, MP4, MPEG, WMV, XviD, H.264, DAT, MOV, ASF och FLV, etc. till iPhone MPEG-4, H.264, och rippa video ljud till iPhone MP3, M4A, AAC. Det kan också konvertera Youtube video till iPhone 3G också. Du kan ladda ner gratis Daniusoft Converter iPhone Video här och konvertera YouTube till iPhone med sin guide.

Del två. Konvertera YouTube till iPhone (video till iPhone 3G) med iPhone Video Converter (för Mac-användare)

Steg 1 och steg två enligt ovan.

Efter att spara YouTube iPhone kan Mac-användare använda iSquint. iSquint är en iPod video konvertering app för Mac OS X som kan användas för att konvertera YouTube till iPhone också. Det är ett gratisprogram med liknande export funktioner som Daniusoft iPhone Video Converter. iSquint är awesome! Den kan laddas ner på http://www.macupdate.com/info.php/id/19769/isquint.

Tillägg: Du kan bränna den nedladdade Youtube video till DVD med DVD-brännarprogram.

Del tre. Spara Youtube till iPhone (video till iPhone 3G) med MxTube.

MxTube är en YouTube Video Downloader som låter dig spara YouTube-videor direkt i din iPhone. Du kan ladda ner den här Installer app

När du öppnar App ser du en lägre menyrad med fyra alternativ, Dagens, Sök, videor och nedladdningar. Alternativet Sök kan du söka YouTube för videor. YouTube har faktiskt två ver sioner av varje video, hög och låg kvalitet, när du har hittat en video du vill ladda ner, kan du välja antingen hög, låg eller båda. Filmerna kommer att ladda ner i sekvens och i bakgrunden.När det är gjort nedladdning, är den video som finns i programmet. Den Youtube video till iPhone kan hjälpa dig mer: http://youtube.com/watch?v=m-6BceaGT6A.

Slutsats: Det första sättet att konvertera YouTube iPhone (video till iPhone 3G) behöver tredje parts programvara för att konvertera video till iPhone, om du inte bryr dig att ladda ner konvertera programvaran, sedan den första och andra sättet är det bästa sättet för du kan konvertera Youtube till iPhone, eftersom det har bättre videokvalitet för iPhone.

Det tredje sättet att spara YouTube iPhone (video till iPhone 3G) behöver Mxtube, det är gratis men du kommer inte att kunna synkronisera filmer till din dator. Om d u inte bryr dig för att lagra video till din dator, då är det också ett bra sätt för dig.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar