lördag 1 oktober 2011

iPhone 4 topp smartphone


Vi är i ett hål Apple iPhone 4 trollbundit mot Samsung och HTC för att Evo 4G ta reda på vilka Smart ger bästa valuta för 200 dollar.

Sommaren smartphone är över oss. Med ankomsten av telefon Kristus den nya Apple (Apple iPhone 4 200 dollar i AT & T), och den första telefonen mycket 4G i USA (HTC Evo 4G, 200 dollar på Sprint) och den snabbaste roboten på marknaden ( Samsung fånga, 200 dollar på AT & T) och den smarta handlare inte möter bättre än en lista över alternativ eller mer förvirrad en. Även om det är svårt att gå fel med någon av dessa mäktiga rivaler, måste det vara från en tid präglad av högsta normalt. Det stimulerade vi tre head to head i kategorierna viktigaste funktionen att veta vilken telefon du ska ringa din hem ficka.

Display

Vinnare: Apple iPhone 4
Skärmar på alla mobila mots varar tre stora, större och större, med 3,5 inches på iPhone för att fånga upp 4,0 och 4.3 på Evo 4G. Hur kan vi inte vinna en mindre? Det handlar inte allt om landet. Var och en av 4G Evo och fånga Samsung erbjuder mindre pixlar (800 480) av den 4 iPhone, som har fyrdubblats pixlar från den ursprungliga iPhone att höra från 640 960. Och fånga används också OLED skärm. Även om det verkar viktigare i hemmet, tvättar det också lätt i solen och vita svinga mot den blå är inte normalt. Medan den största storleken av 4G Evo och fånga Samsung kan vara bättre för filmvisning, och vi bedömer telefoner, och inte mediaspelare. IPhone att leva i fria luften och för att ge HD-något du kan titta på en hel del gör processen mer än tre.

Kontakt
Vinnare: 4G Evo
För att fånga alla iPhone 4 i fördelningen av AT & T snubblade i den ökända nätverk av 3G, och Evo entydig, 4G i Amerika, den första telefonen stift, den här är en no-brainer. Förutom ren hastighet, är det också bara en som kan fungera som en router Wi-Fi Connection Sharing med andra enheter.

För vad det är värt, vinnaren av andra plats i AT & T-telefoner och lika enkel anslutning.Mottagning på iPhone 4 suger. Trots alla de siffror Steve Jobs är förpackade i en presentation av fordran inte var ett problem med antennen 4 iPhone (då meddelade samtidigt ett sätt att rätta till detta är inte ett problem), och kollektiva klagomål från 4 tusen iPhone-användare är fortfarande pratar om annat. Upprepade samtal och avböjde att göra en dålig telefon mottagning 4 att fånga mycket lägre för samtal.

Bakre kamera
Vinnare: Apple iPhone 4
8-megapixel kamera på 4G Evo har mer än en upplösning varje 5-megapixel telefon (4) och fånga 5 megapixel och kontroller söka mer bevis också. Men d etta är bara en del av historien. IPhone 4 tar de bästa bilderna från någon konkurrent.
Tack vare Apples baken upplysta CMOS-sensor, som förmedlar effekterna av metaller som normalt återfinns på den övre delen av bilden tillbaka, och förhindra att mindre ljus och förbättra den övergripande bildkvaliteten. Själv, och foton från iPhone 4 ser ljusare med färgrikedom. Ran var och en av datorerna och iPhone Macworld 4 ansikte mot ansikte med Evo 4G och fann att det tog de bästa bilderna, och uppleva verkligheten av privatliv och visade att 4 slå iPhone för att fånga bildkvalitet.

Videokonferens
Vinnare: 4 iphone
Framåtvänt kameror är fortfarande nya i världen av smarta telefoner, men båda 4 iPhone och HTC 4G Evo ge dem, samtidigt fånga ägarna kvar i öppet.På teknisk nivå, och 4G Evo ger igen mer exakt: endast 1,3 megapixel och 0,3 megapixel (VGA-upplösning) på iPhone 4. Men som vi lärt oss från den tidigare gruppen och detta antal är inte allt.
Bandbredden begränsar allvarligt upplösningen Jag var faktiskt kunna skicka mer av din telefon när videokonferenser, så 4G Evo faktiskt inte kan använda upplösningen för att dra nytta av allt det endast om videokamera för att spela. Med nivån på bildkvaliteten nästan, och vi ger lån på 4 telefoner för FaceTime, som tillåter användare att starta samtal från 4 till iPhone iPhone med 4 vanliga telefonnummer inga namn eller inloggning krävs.

Batteriets livslängd
Vinnare: oavgjort mellan Apple iPhone (4) och fånga Samsung
HTC att Evo 4G får omedelbart starta från springa här. Det samma skulle ge 4G hastigheter kontakt mördaren också dödade batteriet i en hast, och lämnade för första gången att köra ut på gas när dessa tre enheter ut på vägarna.
Spelas av siffrorna leder inte till några tydliga resultat bland de återstående kandidaterna. Priser Samsung fånga i fem timmar och 50 minuter taltid och 340 timmar av väntan, medan priserna för Apple iPhone för en period av sju timmars chatta och 300 timmar av väntan, vilket gör den fängslande hjälte i beredskap och iPhone (4) , och kungen taltid.Även om vi tenderar att föredra taltid på standby, och det verkade batteriets livslängd att spela ut nästan lika mycket på dessa två tester i verkligheten i våra liv, så vi kallar det oavgjort.

Capability
Vinnare: Samsung fångar
Det är tydligt att Papperspress Evo 4G värdelös här, men att hitta vinnaren av de två telefonerna blir stående är inte lätt.
I 2,5 tum och 0,39 inches tjock, och fånga fylla handen lite mer än iPhone 2,31 tum på en mindre skala än bredden på ledningen # 2) och åtgärder 0,02 inches tjockare också (ungefär samma höjd som fem ark av skrivarpapper staplade upp). Lyckligtvis är det också 0,22 inches kortare och väger bara 4,5 gram till 4.8 uns i iPhone. Det är faktiskt viktigare? Vi skulle föredra en kortare och lättare telefon, särskilt när det extra fett sätter på andra dimensioner i nästan för små för att mäta.

Hastighet
Vinnare: oavgjort mellan Apple iPhone (4) och fånga Samsung
Alla tre enheter som kör CPU 1GHz, men som faktiskt fick en av jobbet snabbare? Endast om det finns ett enkelt svar.
Här ligger en modig teknisk jämfört med andra platser som: de så kallade A4-system på ett chip i 4 iPhone faktiskt använder Apples version avsedd för ARM Cortex A8 finns i samma fånga Samsung. Med andra ord, delar de samma stam av kisel. Chip och 4G Evo 1 GHz Snapdragon, medan snabb, inte fungerar perfekt i samma paket A8-drivna telefoner.

Ingen ger bästa prestanda från verkliga livet? Det beror på vad du gör. Vann fånga den i vår webbläsare, 4 von toast och fånga samma AT & T ansluter till 3G, men i andra fall, i nklusive tester av Wi-Fi och PocketNow TechnoBuffalo. I andra tester av gemensamma program och träffa alla telefoner eller missar. Till exempel verkar iPhone för att öppna Google Maps snabbare, medan fånga verkar öppna ansökan så snart som kameran.I praktiken är de om de närmaste två smarta telefoner framöver. Saker att tänka på: Den 4 iPhone fortfarande inte visa Flash, så att webbplatser kommer att ladda normalt snabbare. Om du råkar vara i området av 4G, kan 4G Evo hämta HTC webbsidor som helst heller.

Förvaring
Vinnare: Samsung fångar
För 200 dollar, och 4 i både iPhone och fånga leverera 16 GB internt lagringsutrymme, medan Evo kommer med ett 4G 8GB bara, vilket gör dem springa rätt från början.
Och fånga lyckas sträcka sig utanför 4 iPhone med införandet av ett microSD-kortplats. Förutom utlåning flexibilitet (du kan uppgradera när du behöver utrymmet, snarare än gissa om du kommer när du köper telefonen ), är det också billigare. Även om det kommer att kosta 100 dollar för att få till 32 GB lagringsutrymme på totalt 4 iPhone kan du fånga 16GB microSD-kort och sätta på lika villkor för att fånga under 40 dollar. Ännu bättre kan det utökas upp till totalt 48 GB genom att lägga ett microSD-kort 32GB, en nivå av lagring iPhone 4 kan inte röra.

Total vinnare av Apple iPhone: 4
Och 4G Evo presentation imponerande och 4G telefon första gången i juni, men som ni ser, inte stå upp så bra som i mikroskop i andra kategorier åtminstone när staplade mot de bästa andra smartphones i världen. Den verkliga striden här är mellan 4 och fånga von Samsung.

Apple var för smart antenn designen är inte blåst bort, även i ansiktet och skakade grundvalarna för företagets rykte utan fel, är iPhone vinnaren 4 standout mellan de två länderna. Istället, förmågan att fånga mer lagringsutrymme, att OLED-sk ärm stor, bergfast anslutning av jämlikhet och i förhållande till många andra fronter gör det närmare släppa Apple som en gigantisk robot och kan tänkas komma än någonsin tidigare. Men inte riktigt tillräckligt för att kalla det en killer iPhone.
Att bryta en slips och en klar åtskillnad mellan de två enheterna (tre segrar iPhone, fånga tre segrar och två oavgjorda) var vi tvungna att överväga ett antal andra faktorer som bör påverka alla smarta köpare. 4 av iPhone har ett bibliotek med ansökan betydligt större (225 tusen till 70 tusen) och känns mer gedigen, och en rad tillbehör som är oändliga för en tredje part, och historiskt, det vanliga operativsystemet systemuppdateringar från Apple.

(Möjligen iPhone 3G under en period av två år arbetar fortfarande IOS 4, samtidigt som Samsungs första Android fick Galaxy I7500, stöd för de fattiga och är inspirerade mer än 7000 undertecknade petitionen och förblir fast i Android . 1,6) Med alla dessa faktorer i beaktande, är iPhone 4 det bästa köpet, men med stjärnan för att den klibbiga sidan: Köpare som bor i fattiga områden med täckning eller som använder sina telefoner för företag och helt enkelt inte kan förbannelse samtal tappas, och vi kallar återigen bör dras mot den bästa mottagningen och fånga till.

Resurser efter: http://www.articles.e-mediacity.com


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar