måndag 3 oktober 2011

Grantwood Teknik Fartyg QuickFlipCase för iPhone och iPhone 3G


Grantwood Technology, LLC todayannouncedthe versionen av QuickFlipCase för iPhone och iPhone 3G, en premie läderväska utformad för att bekvämt säkra iPhone inplaceon bältet eller midjan.

Den QuickFlipCase för iPhone är en mjuk, premium läder hip fallet för både den ursprungliga iPhone och iPhone 3G. Detta horisontellt utformad fall presenterar en smidig läder exteriör med kontrastsömmar, en säker magnetic slutstycken, och en robust, permanentbelt klippet. Ta bort iPhone är enkel tack vare en liten utskärning i mitten.

Medan iPhone är inne i fallet kan du stillaccessthe hörlursuttag och sova / vakna-knappen, och iPhonespeakersare inte omfattas, så du inte missar det viktiga call.Grantwood Technology, LLC todayannouncedthe versionen av QuickFlipCase för iPhone och iPhone 3G, en premie läderfodral utformade för att bekvämt säkra iPhone inplaceon bältet eller midjan.

Den QuickFlipCase f ör iPhone är en mjuk, premium läder hip fallet för både den ursprungliga iPhone och iPhone 3G. Detta horisontellt utformad fall presenterar en smidig läder exteriör med kontrastsömmar, en säker magnetisk slutstycken, och en robust, permanentbelt klippet. Ta bort iPhone är enkel tack vare en liten utskärning i mitten.

Medan iPhone är inne i fallet kan du stillaccessthe hörlursuttag och sova / vakna-knappen, och iPhonespeakersare inte omfattas, så du inte missar det viktiga samtal.."

Den QuickFlipCase för iPhone är kompatibel med både den ursprungliga iPhone och den nya iPhone 3G, och säljs för $ 18,99 USD


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar