torsdag 27 oktober 2011

Android-telefoner ger större valmöjligheter för konsumenterna


Om du söker för en helt ny mobiltelefon, hittar du förmodligen själv överväger en mobiltelefon som driver en av två stora system smartphone operativsystem. Medan du skulle vara nöjd med heller, det finns många fördelar med att besluta om en stor Android mobiltelefon.

En sak du observerar när de söker en ny telefon är själva telefonen. I det fall du väljer en iOS mobiltelefon, det finns i princip ett par möjligheter. Du kan hämta den nuvarande generationen Apple iPhone 4 eller kanske den äldre iPhone 3GS. Valet här är ganska enkelt, med hänsyn till de flesta sannolikt skulle plocka nyare Apple iPhone 4. Specifikationerna är oftast bättre över hela linjen och spara $ 150 är inte tillräckligt för att flytta till äldre Apple iPhone.

När man tänker Android-baserade telefoner, det finns massor alternativ. Till att börja med, du är inte bunden till bara två amerikanska tjänsteleverantörer. Både Sprint förutom T-Mobile för närvarande inte erbjuder Apple iPhone, men de erbjuder mobiler med Googles Android.Med möjlighet att handla alla stora flygbolag, du är inte begränsad med dina val. Dessutom är du inte begränsad av ett par enheter. Varje tjänst erbjuder en uppsjö av alternativ. Om du föredrar ett fysiskt tangentbord kan du välja en Droid Pro som har ett porträtt tangentbord eller möjligen en Droid 2 med en horisontell QWERTY-tangentbord. Användare som överväger en 4G smartphone kan leta i HTC EVO 3D eller till och med den kommande Droid Bionic på Verizon. Som kund har du en rad alternativ när det gäller din egen mobiltelefon alternativ.

Eftersom du nu se det finns sätt att fler alternativ från en hård bakgrund, låt oss ta en titt på varför operativsystemet är definitivt fördelaktigt. Googles Android operativsystem är i princip öppen. Telefoner är dyra, därmed konsumenterna måste ha r ätt att göra ändringar de vill programvaran. Apple rynkar pannan när tweaks av IOS och faktum är att det ogiltigförklarar garantin.Detta är helt enkelt inte fallet med Google. De omfamnar öppna datorer och i de flesta fall hjälper det bli enkelt att få root-access, ger människor möjlighet att installera egna ROM och mer. Från den stund du sätter på en Android-telefon kommer du att se de många möjligheter. Det är möjligt att hallick ut bakgrundsbilder inklusive levande tapeter som kommer att animera i bakgrunden. Google tillåter även att du kan installera tredje parts widgets till exempel en klocka, väder, aktier plus mycket mer. Dessa är inte tillgängliga i iOS.

När du köper din nästa telefon bör du tänka på både Apples iPhone 4 tillsammans med enheter som kör Googles Android OS. Med den enorma mängd olika enheter, val av transportör och mjukvara kundanpassning, det finns olika skäl för att gör a Android din nästa telefon.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar