tisdag 4 oktober 2011

6 sätt att spåra och återställa förlorade / stulna iPhone


.com) efter en gratis 2-månaders rättegång.

2. iPhone stöldskyddslösningar iLocalis

iLocalis kan du ledtråd din iPhone tillbehör område och liksom begränsad uppsving det! Det rekommenderas som den bästa stöld-tracking och begränsade herravälde står för Apple iPhone.

iLocalis har efteråt använder-

* Aldrig förlorar du iPhone:? Om den saknas bara logga tillgodogöra sig iLocalis webbplats och du kommer apperceive område det var mitt sista.

* Hämta en baseborn iPhone: Om din iPhone är baseborn kan du logga in på webbplatsen och analysen ut område är det på S?. Extra utseende medfödd i iLocalis samtycka du argumenterande brev eller åstadkomma samtal på din iPhone om du don ¡¯ t ens acceptera den med dig. Om du iPhone baseborn logga in och skicka dig ett argument meddelande. Om banditen drabbat sim agendan du? Ll acceptera deras surr nummer!

* Fogar dina förfäder och följa med till apperceive område du är: iLocalis kommer att vidarebefordra en bulletin till dina följa med om du är à jour med. Du kan också ställa upp att gå med ditt följa med för att lokalisera dig. Om din bekantskap och har iLocalis du kan vidarebefordra brev till årsdagen läggas gratis.Inga txt meddelandetjänster avgifter.

* ILocalis kan lika gärna vara acklimatiserad för ett företag som behöver området enskilda ärenden för sina anställda. Rådgivare vana iPhone med iLocalis kan spåras via webben hemsidan lätt.

Obs: iLocalis behöver en jailbreakad iPhone med Cydia installerat och stöder alla firmware-versioner på iPhone 3G och 3GS.

3. GPS-spårning för iPhone med Anpassningsbar Spy 3,0

Mobile Spy anpassning 3,0 spion programvara för Apple iPhone från Retina-X studior tillåter användare att ledtråd GPS platser, SMS-brev och samtal av anställda, pojkåren eller förfäder anpassas telefoner genom att logga in S SL förankrade på nätet uppgång konsol från vilken dator eller telefon? S webb webbläsare.

Mobile Spy kan användare rådgivare sina telefoner i absolut tid och körs i prestationer akter alla tillsatta applikationer. Efter att spionera mjukvaran är byråkratin på mobilen, det kommer tyst almanackan SMS, GPS-platser och verksamheter som larm, och återigen ladda upp abstracts till din hemliga Mobile Spy försvarade online konto.

Mobile Spy anpassning 3,0 programvara ENLIG med alla iPhone-modeller, Windows Mobile eller Symbian OS-baserade smartphone och är prissatt till $ 99,97 (1 års prenumeration).

4. Hitta och återställa din stulna iPhone med iHound

Detta Fyllningsfri ledning angelägenheter varnar dig om din iPhone är ansluten till Vidare individuella? Dator. Det kommer också ledtråd ner området området tillbehöret är att vänja.

När din saknade iPhone är att lära känna in i en dator, kommer du att:

< p> 1. Få ett mail talesättet att dina spårade tillbehör blir placerad.

2. Skaffa en riklig adress på området det blir acklimatiserad genom att logga in iHound? Hemsida.

Den ytterligare justering kan faktiskt en fördel om baseborn iPhone är avstängd och efter blir anslutna till en dator för förändring programvara eller formaterar anamnes kort.

Ladda iHound för iPhone eller iPod Touch

5. Återställa förlorade / stulna iPhone med Navizon app

Navizon är ett amalgam anslutning arrangemang ansamling GPS, Wi-Fi och Cellular tekniker triangulering. Den beräknar det geografiska område av ett trådlöst tillbehör av allegori signalerna från intilliggande Wi-Fi tillträde trovärdighet och cellulära uppbyggnad och jämföra den gränsar till en databas med accepterade abstracts poäng. En ny fördel påstådda Lokalisera-för-SMS kan du hitta din frånvarande iPhone genom att skicka ett SMS argument bulletin till den .

Ladda ner Navizon

6. MyFoundCast

MyFoundCast är en uppenbar väntar tekniken på internet? S ursprungsbefolkning frånvarande och börja konto som ger dig möjlighet att förverkliga egna tapeter och begrava råd till att tapeten så om någon hittar din iPhone eller iPod Touch kommer de att apperceive hur kvittering det. Alla medarbetare är vana vid en annan spårnings-ID och automatiskt registreras i vårt frånvarande och börja databas. Du kan annaler de följande summan av varje iPod eller iPhone.

Jag är inte bestående om det absolut fungerar.Om någon är ärlig riklig till kvittering din iPhone han / hon kommer att göra några basala analys på köparen av iPhone och bekräftelse tillbaka. ISN ¡¯ t det?


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar