måndag 17 oktober 2011

Tjäna pengar med din iPhone


Spår WiFi accesspunkter.

Navizon är ett peer-to-peer virtuella GPS-system som triangulates uppgifter som samlats in från användare med GPS-enheter, wifi signaler och mobilmaster telefon. På detta sätt kan de som inte har GPS-system fortfarande dra nytta av plats-mapping och hitta tjänster inom Navizon gemenskapen. Med Navizon kan du hitta närliggande butiker och andra nödvändiga platser, använda sin kompis tracker, och getotag objekt.

Och nu är Navizon tillgänglig för iPhone via installer.app eller iBricker. Alternativt kan du få det direkt via zip-filen. För dem utan GPS-system, är tjänsten inte gratis. Det kostar $ 24,95, men du kan njuta av en gratis testversion i 15 dagar innan ett slutgiltigt beslut.De med ett GPS-system kan tjäna pengar belöningar genom att låta Navizon wifi-systemet in och mobiltelefon platser tornet via enheten. För varje WiFi-åtkomstpunkt och torn inloggad tjänar du poäng, som så s måningom kan lösas in mot kontanter.

Din iPhone Foton
Ett antal faktorer har förändrat fotografi världen. Internet har skapat en helt ny marknad med en gränslös efterfrågan på bilder även om inte alla faktiskt betalar för dem, och de som ofta har mycket begränsade budgetar. Microstock, Flickr och en mängd andra tjänster har brutit ner barriärerna mellan tillverkare och köpare, så att vem som helst och inte bara proffs kan erbjuda bilder på människor som kan behöva dem. Och kameror överallt. Det är inte bara för att nästan alla äger nu minst en enkel peka-och-skjuta medan professionella digitala systemkameror är inom räckhåll för även prismedvetna entusiaster. Dess också eftersom nästan varje anständig mobiltelefon levereras med ett inkluderat kamera.

Med en beräknad omsättning på mer än 10 miljoner enheter sedan borde iPhone vara varje photopreneurs mest värdefulla verktyg: en kamera som de bär överallt utan att ens märka.

Med bara två megapixel kan du skrapa bara förbi iStockPhotos 1200 x 1600 pixel minimum, men du är inte att bli producera galleriet stora utskrifter från din iPhone.Oförmågan att leka med kamerorna inställningar ger lite, om någon, kontroll över belysning och, naturligtvis, du fastnat med iPhones lilla linsen.

Det är möjligt men att producera intressanta bilder med en iPhone. CultofMac nyligen genomfört en rad konsert bilder tagna med en iPhone, varav en del gick utöver snaps för att visa en del intressanta effekter. Minst arton iPhone bilder har gjort det till Flickrs Explore sida.

Men det kommer fortfarande att vara svårt att sälja en bild från en iPhone. Köpare, trots allt, dont care om bilden blev skjuten med en top-of-the-range Hasselblad eller genom en Pin-hole Camera. De bryr sig bara om resultatet. Att få ett bra resultat från en iPhone kommer alltid att vara en utmaning och tala om för k öparen att bilden kan vara grynig, men det blev skjuten med en väldigt cool mobiltelefon är osannolikt att stänga affären.

Men betyder inte att det är omöjligt att sälja en bild från en iPhone?

Vi har icke stött på någon whos faktiskt gjort det men vi gör undrar vad det kan ta.

Exklusiv tillgång skulle kunna vara ett krav.InStyles hänsyn till New York Fashion Week i februari 2008 presenterade ett antal bakom kulisserna-bilder av reportern Katrina Szish intervjua ledande designers. Dessa bilder blev skjutna på en iPhone av Michael Hopkins och var förmodligen med i rapporten eftersom InStyle inte hade något annat de kunde använda.

När motivet är svårt att komma förbi och Theresa efterfrågan på IT-Theres alltid en möjlighet att göra en försäljning. Matt Pagel, till exempel, satte fotografi av den nya de Young Museum i San Francisco på Flickr efter att han var en av de första att få tillträde till byggnaden. Intres set för hans bild ledde till att bilden kan tryckas på Icon Magazine och senare säljas som en utskrift.

Matts bilden var inte skjuten på en iPhone men om du har en en, dess alltid med dig. Det innebär youve alltid fick en chans att ta bilder av händelser och ämnen som andra människor saknar och kanske vill.

Tävlingar kan vara ett annat sätt att göra din iPhone bilder lön, men de måste vara ganska specialiserade. Den årliga iPhone Photography Awards, som lanserades förra året, lovade en 20 tums iMac med det vinnande bidraget. Till slut fick vinnaren tydligen en iPod Touch i stället, och i år kommer de första tre vinnarna att offentliggöras på IPPA online galleri och publicerades i IPPA årliga Bok.Thats kommer inte att göra någon rik.

Kelby utbildning, å andra sidan gjorde skaparna av iPhone Book, lite bättre med en $ 500 Apple Store-kort som första pris i sin iPhone fototävling. Vinnaren var fri att byta ut det mot en $ 100 iTunes Gift Card och en kopia av Kelbys bok.

Intressant, medan några av de vinnande bidragen var head-skrapa kvick som man kan förvänta sig från en två megapixel mobiltelefon, det bästa i showen var lika bra som något annat ett bättre betyg av kamera kan producera och betonade det gamla ordspråket att bra kameror dont skjuta bra bilder, bra fotografer gör.

Och det kan vara den tredje vägen kan du förvandla din iPhone till en fotografering tjäna pengar maskin: att använda telefonerna styrkor och svagheter för att skapa stämningsfulla bilder. Du kan sälja dem som ett vykort, konsert bilder etc. oförmåga iPhone-användare sedan att kontrollera slutartid och bländare kan innebära att medan kamerorna sortimentet är begränsat, skjuta en ljuskälla på natten och du kommer att skapa en viss typ för ikraftträdande. Om du kan hitta en marknad för detta om dess på Zazzle eller CafePress produkter, vykort eller till och med iPhone Bakgrunder d u skulle kunna vända ett skott göras på stundens ingivelse till intäkter. Det kan vara särskilt om du är också en vina med Photoshop.

Använd iPhone för att ta opportunistiska bilder, avseende varje specialiserad tävlingar som en utmaning och en chans att bli en vinnare, och fokusera på kamerorna styrkor snarare än dess begränsningar, kanske du bara kunna hitta en och annan köpare för resultat.

Sälja iPhone Applications
Selling små program för Apples iPhone. Visste du att iPhone nyligen har öppnat dörrarna till en ny typ av "Mobile Miljonärer" som blir rika rider coattails en av de hetaste produkterna detta århundrade?

I själva verket har du hört talas om Ethan Nicholas? Han kämpar för att försöka betala sina räkningar när han bestämde sig för att se om han kunde göra några extra kontanter med iPhone-program.

Vad hände sedan chockade honom så mycket som det gjorde alla andra. Med sin iPhone-program, gick han på att göra $ 800,000 i ren vinst i sin första 5 månader!

De flesta allmänheten inte är medveten om detta ännu, men det finns idag många program för Apples iPhone under utveckling och det finns inga tecken på att efterfrågan på dem är sannolikt att minska.

För att uttrycka det enkelt, innebär det att NU .. har du möjlighet att göra vinst BIG på denna snabbt växande programvaror marknad utan tvekan ett av de mest populära mobiltelefon på planeten. Och du behöver inte ens veta något om mjukvaruutveckling eller programmering.

Varje dag fler och fler människor att vakna upp till denna möjlighet, så hoppa före i utvecklingen och få omedelbar tillgång till hela systemet och alla bonusar materialet direkt så du kan få din iPhone App verksamhet inleddes omedelbart IDAG!

Om du vill veta mer om denna möjlighet, skicka mig ett mail sak@ec-ba.com

Bästa v alet poäng

Någonsin velat göra några pengar med din iPhone? Väl här har du en liten sak för dem som gillar freebies: Den bästa valet! app.Den tillåter dig att tjäna iTunes krediter genom att fylla surveys.Each kort översikt kommer att ge dig bästa valet poäng.

Dessa bästa valet poäng kan lösas in mot iTunes krediter, vilket gör att du kan köpa något som finns i iTunes Store, inklusive musik, videor, och betalade apps iPhone.
Hur fungerar det?
I det ögonblick som du genomför en undersökning, resultaten är omedelbart tillgängliga, så att du kan se exakt hur dina svar i jämförelse med alla annans.
En annan trevlig faktum är att appen är anonym. Tänk också på att det för närvarande den här appen bara ger poäng för den amerikanska iTunes Store. Och inte helt oväntat, handlar den första upp valet undersökning med det amerikanska presidentvalet.

Utveckla fria program Kan utveckla fri programvara för mobiltelefoner vara ett företag? Illusion Labs från Sverige har visat vägen för en lovande affärsmodell för utvecklare.

Illusion Labs utvecklar applikationer speciellt för Apples iPhone.

Det första spelet de utvecklat har blivit en av de mest populära bitar av programvara för iPhone. Spelet heter Labyrint, en digital uppdatering av den gamla trälådan där du manövrera en liten silver boll genom en labyrint och samtidigt undvika utskärning hål bollen kunde störta sig in. Spelet, som finns gratis från Apples iTunes, laddas ned 80.000 gånger om dagen och blir strålande recensioner från användare. "Kontroller extremt precisa", skrev en person på iTunes. "Smooth, mycket vätska, och är realistisk", skrev en annan.

Medan spelet är gratis, kan dess framgång betyda rika belöningar för Illusion Labs. Företaget säljer en trimmad version av spelet, som också är gans ka populärt, för $ 6,99 på AppStore. AppStore är bara en av de viktigaste marknaden kanaler för att sälja din programvara.

Skapa annons spel
Reklambyråer vill ha utvecklat variation av vissa spel med sina logotyper annonsörer inbäddad i dem.

Detta är en ny era för marknadsföring och mobiltelefoner. Förr i tiden höll phonemakers bland annat Nokia, Sony Ericsson och Motorola och operatörer av trådlösa god kontroll över vad människor kan göra med sina mobiltelefoner. Det förändras nu, som trådlös spelare låter kunderna installera nya program på deras telefoner och gå var de vill på den mobila webben.

Utveckla iPhone Applications

Directory Services:
Tänk dig det här. Du går ner på gatan i San Jose letar efter mat. Du skriver pizza i din telefon, och 5 butiker kommer upp på skärmen. Hur mycket tror du att ett företag betalar till toppen notering. Med liten skärm fast igheter, kommer topplacering vara viktigare än någonsin.

Avgift för att bygga anpassade företagets program:
Alla typer av företag kommer att vilja integrera iPhone i sina verksamheter.Restauranger kunde använda den för att skriva in beställningar. (Kunderna kunde ladda ner en app och även lägga order themsleves!) Tänk på alla de Visual Basic och Java egenutvecklade applikationer ditt företag. Som mobil blir allt viktigare på arbetsplatsen, någon kommer att behöva ge den anpassade program FAST.

Premium-innehåll:
Ge bort din app gratis men sedan ladda användare tillgång till premium, text, ljud och videoinnehåll. Här iPhone blir bara en förlängning av en webbportal.

Transaktioner:
Tänk på eBay applikationen. Hur kan du aktivera köpare och säljare att ansluta? Hur kan du ta en klippa?

Utveckla en app som är fokuserad, praktisk, och små i storlek. Ju mindre app-fil, desto snabbare kommer det att sp ringa och desto mer lockande är det att potentiella köpare. Om app är för stor, kanske köpare har inte plats för det på sin iPhone, vilket orsakar färre personer att köpa den, och du kanske inte tjäna så mycket pengar med din iPhone app.

Undvik att låta extra funktioner smyga in din app.Om de är viktiga, spara dem, och efter den första utgåvan av din app, släpp en premie version med extra funktioner. Detta gör att du kan sälja den enklare utgåvan (för de som behöver en mindre app), men har också ett mer omfattande program som du kan ta mer betalt för.

Spel med reklam inbäddad i dem

Tap Tap Revenge släpptes först som en fri tillämpning i jailbreak gemenskapen före App Store möjligt för honom att tjäna pengar strävan. Detta gjorde spelet för att få en lojal fanskara för att bygga långsamt innan den officiella lanseringen av spelet på App Store. Detta verkar vara ett bra ställe att börja, så att m� �nniskor med hackade iPhones att fungera som betatestare för den slutliga produkten.

Tap Tap Revenge är faktiskt en gratis nedladdning, vilket hjälpte musik rytm spelet hit 1 miljon hämtningar på bara två veckor. Vinsterna för beslutsfattarna är nu bara att förverkligas, med annonser placeras i spelet och en premie version förbereds för frigivning.

Det finns många sätt att tjäna pengar på mobil än annonser. Tänk på var du är i värdekedjan och överväga alla tillgängliga alternativ för dig.

Web Advertising

Många säger Google AdSense är rätt väg att gå i reklam din app.Detta gör gratis reklam på din app sidor. För första gången besökare eller sign-up och info-sidor, begränsa hur många annonser du placerar på sidan för att ge det en renare, mindre belastade utseende. AdSense kommer att optimera din app är på webben och i sin tur, kommer du att tjäna pengar med din iPhone apps.

Skicka in din Apps till Apple Web App Directory

Apples Web App katalog är premiären över de senaste applikationer. Du kommer inte hitta mycket trafik på andra kataloger, så du bör lämna Apple katalogen. När du skickar in, vänta på Apple för att granska din app. Denna översyn är bara att se om din app är användbara och fungerar korrekt.

När Apple recensioner din app - som tar ungefär en dag - de kommer att sätta din app på toppen av sin kronologisk lista. Du får massor av träffar för de första dagarna på grund av din app plats överst i katalogen listan. Detta är den mest avgörande del av din totala intäkter eftersom det är när din app kommer att ses mest och du kommer att tjäna mest pengar med iPhone apps.

Skicka din Apps

Apple kommer att re-lista din app längst upp i katalogen om du skickar din app med revideringar. Fyll i ett inlämningen form och fyll i "Nyheter"- avsnittet. Även om dina ändringar är små och enkla, bör du skicka ändå din produkt. Detta kommer att öka synligheten, placera dig på toppen av kataloglista igen.

Alltid skicka din app på en torsdag eller fredag. Apple inte lista program under helgerna, så de som listas på torsdag och fredag ​​kvar i toppen av listan längst.

Upprepa och resultat

Alla dessa steg kommer att hjälpa din iPhone exponering app förstärkning och köpare, men de kan inte garantera framgång för din produkt. Du måste ha en övertygande, koncis, praktisk och effektiv app. Om din app passar den här formen och du följer dessa steg kommer du att ha framgång.

Det viktiga är att komma på en bra idé, men tricket är att visa din app till världen när den är skapad.Gör detta och du kommer att tjäna pengar med din iPhone apps.

En helg av arbete, en miljon dollar. Hur är det möjligt? Upptäck hur vem som helst enkelt kan t jäna pengar med iPhone apps med relativt liten ansträngning - även om du inte har någon erfarenhet eller vet något om Objective-C med Cocoa Touch, de språk som används i iPhone apps utveckling.

Låt mig visa dig hur dess gjort, ge mig en signal på sak@ec-ba.com


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar