fredag 30 september 2011

Bigasoft takt med Apple iPhone 4G


Som vi vet är Apple iPhone 4G berömd i sina skarpaste, mest levande, högupplösta telefonens skärm. Så kanske du inte kan hjälpa som vill njuta av dina favoritfilmer / DVD på din iPhone 4G någonstans. Men vad händer om din favorit video / DVD är inte iPhone 4G stöds video format?

Bara använda Bigasoft DVD till iPhone Converter, Bigasoft iPhone Video Converter och Bigasoft iPhone Video Converter for Mac!

Bigasoft DVD till iPhone Converter, speciellt utformade för att iPhone fans, kan enkelt rippa DVD till iPhone video MP4, MOV, H.264 och extrahera DVD-ljud till iPhone ljudformat MP3, M4A och WAV med utmärkt kvalitet och överraskande hastighet. Med professionell och lätt att använda DVD iPhone Ripper, kan du spela DVD-filmer på iPhone, iPhone 3G, iPhone 3G och iPhone 4G för mer kul på dina fingertoppar.

Bigasoft iPhone Video Converter är ett lätt att använda video till iPho ne omvandlare som kan omvandla nästan alla videoformat för att titta på iPhone, iPhone 3G, iPhone 3G och iPhone 4G.

Bigasoft iPhone Video Converter for Mac, särskilt utformad för Mac-användare och fans iPhone, ger en idealisk lösning för att lösa iPhone kommer inte att spela upp video och ljud fråga. Bigasoft iPhone Video Converter for Mac kan koda och konvertera alla populära ljud-och videofiler till iPhone adaptiva video-och ljudformat utan kvalitetsförlust för att titta på iPhone fritt.

Så varför inte gratis nedladdning Bigasoft DVD till iPhone Converter, Bigasoft iPhone Video Converter och Bigasoft iPhone Video Converter for Mac för att till fullo njuta av din iPhone 4G?

För mer info på

http://www.bigasoft.com / iphone-video-converter.html

http://www.bigasoft.com/dvd-to-iphone-converter.html

http://www.bigasoft.com/iphone-video-converter-mac.html

Om Bigasoft < /p>

Bigasoft Corporation är världens ledande programvara för multimedia leverantör att hjälpa människor att njuta av nya digitala livet lätt. Och det har levererat många professionella och lätt att använda programvara som iPad programvara, iMovie omvandlare, DVD Ripper, Video Converter, iPod Transfer och Ringtone Maker.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar