måndag 12 september 2011

IPhone apps för Aktuellt och Business Management - Bästa iPhone Apps visat sig vara den bästa på erbjudande


Apple iPhone väckts i en revolution i mobiltelefon teknik. Ridning på 3G-vågen, den har förvandlat den vanliga mobiltelefon från att bara vara en telefon till att din kommunikation portal med världen som erbjuder en rik multimediaupplevelse. Du kan ha en videochatta via telefonen, skapa, redigera och dela filmer och foton, lyssna på den senaste musiken, och surfar på Internet. Den iPhone är din verkligen "smart" telefon. Dess verktyg kan förbättras genom ett antal tillämpningar som du kan ladda ner och installera tillsammans med den bästa iPhone-tillbehör. Av de mer än 20000 som erbjuds, har jag plockat tio måste ha iPhone Apps för Din läsning. Dessa program kan avsevärt förbättra din iPhone nytta. Bara kolla upp dem!

Medan folk komma till rätta med skillnaden mellan iPhone 3G och 3GS, var dess 4G versionen presenterades. Med Apple iPhone 4G presenterade fick Apples smarta telefonen bara ännu bättre med mer mångsidighet inby ggd i det. Medan du kollar på Apple iPhone översyn, råkade jag också att bläddra igenom nya smarta program avsedda för det.Du kommer att hitta några av de bästa applikationerna som anges nedan. Jag hittade framförallt musikindustrin apps mycket intressant.

Måste ha iPhone Apps 2010

Det finns ett potpurri av applikationer för din iPhone i Apple iPhone butiken. Av alla tillgängliga program vissa är gratis medan vissa har sitt pris. Här är de måste ha iPhone apps för folk som vill utnyttja kraften att iPhone ställer till deras förfogande. De flesta av dessa program fungerar även på Apples iPad. Jag har sorterat de bästa iPhone apps i kategorier baserat på deras nytta.

Måste ha iPhone Apps för musikälskare
Här är några av de bästa iPhone apps för musikälskare.

Pandora Internet Radio: Pandora Radio hämtar den senaste musiken från dina favoritartister för dig. Du kan ha en oändlig ström av musik via Pandora radiostation.Det är musik speciellt framtagna för dig efter dina val. Du kan ta ditt pick från genrer, från pop till rock, jazz och klassiskt. Det är din personliga radiostation och en av de måste ha iPhone apps om du är en die hard musikälskare.

Shazam: Shazam identifierar en låt för dig om du håller iPhone framför högtalaren och du kan ladda ner den från iTunes! Du kan ta vilken låt du vill, på telefonen!

Guitar Toolkit: Guitar Toolkit programmet kan du spela över 500.000 ackord varianter och förvandla din iPhone till en virtuell gitarr! Det kan identifiera ackord för dig när du rör vid ackordet greppbrädan. Den levereras med en inbyggd metronom och tuner.

Vispa Maker: Beat Maker konverterar dina Apple iPhone i en liten musikstudio. Spela in, redigera och komponera din egen musik och dela den med vänner.

Konsert Vault: Detta program ger dig til lgång till ett rikt förråd av live-konsert inspelningar från 1960-talet till nutid och även för gratis!

Måste ha iPhone Apps för mammor
Här är några av de bästa och senaste iPhone apps för mammor som är i matlagning!

Kök Calculator Pro: Kök miniräknare Pro ger dig möjligheten att anpassa din portion, och gör allt omvandlingen arbete från koppar till gram och vice versa. Den är utformad för att göra alla ingredienser matematik för dig på så sätt säkerställa att du har precis rätt proportioner för ditt recept.

Jamie Oliver 20 minuten Måltider: Detta program ger dig steg för steg instruktioner om bra recept från ingen mindre än stjärnkocken Jamie Oliver.

Förutom dessa tillagning, det finns massor av applikationer för mammor och pappor som hjälper underhållande, hantera och undervisa barn. Detta inkluderar "Elmos Monster Maker", "baby Phone" och "iWriteWords". Bara kolla in iPhone butiken.

Måste ha iPhone-apps för Alla
Här är några av de bästa iPhone apps på erbjudande som är helt enkelt för bra för att inte ha.

Google Earth: Ett av måste ha iPhone apps gratis, tar Google Earth satellitbilder av terräng i världen till din iPhone. Det är en stor applikation som kan vägleda dig att hitta adresser runt om i staden.

Skype: Skype-applikation för din Apple iPhone kan göra allt som sina stationära motsvarighet gör och du kan ringa vem som helst runt om i världen eller SMS dem gratis.

Around Me: Vad gör du när du vill hitta närmaste bank eller köpcentret runt omkring dig? Du vänder bara till Around Me iPhone-program och ange din plats. Det gör arbetet med att peka ut alla de närmaste butiker, sjukhus, hamnar luft och andra sådana platser omkring dig.

Tweetie: Tweet från din iPhone som helst!

ICAM: Övervaka och hålla ett öga på ditt hem och kontor genom din webbkamera och titta på det via din iPhone! Den omvandlar din iPhone till en säkerhet kamera!

Remote: Denna iPhone-applikation kan du konvertera din mobiltelefon till en universell fjärrkontroll.Du kan konfigurera den för att styra musiken på datorn eller Apple TV.

Det finns massor av måste ha iPhone apps för högskolestudenter som ger allt från anslutning till sociala nätverkssajter som Facebook, till akademiska hjälp. Det finns iPhone apps för aktuella nyheter och företagsledning jämn. Om du är en resenär, det finns massor av program som navigerar dig runt i världen och ge användbar information. Bara besöka iPhone butiken för att ladda ner dessa program så snart som möjligt!

Att utveckla och publicera iPhone-program på iTunes så att du kan börja tjäna pengar på en gång?

==> Klicka här


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar