onsdag 7 september 2011

Vilken kraftfull iPhone 4 jailbreak och iPhone 4 låsa göra för dig iPhone 4


iPhone4 låsa Beskrivning:

En Gevey SIM-kort hacka kallas Gevey sim har släppts för att låsa upp iPhone 4 låsa kör den senaste iOS 4,3 mjukvara och basband.
Hacket innebär ett SIM-rånet sak, som måste sättas in i SIM-kortet facket tillsammans med den faktiska gevey SIM-kort som du vill använda i din iPhone 4.
Du har då att följa en kort procedur för att ringa ett nödnummer, hänga upp, sedan växla flygläge på och av några gånger.
Då tjänsten med din valda leverantör verkar magiskt.

Vad är Gevey 3G Turbo Sim?

Gevey Turbo SIM som de kallar det är egentligen inte en sim. Det är ett sim inbladning.
En inbladning är en elektrisk gränssnitt som styr anslutningen från ett uttag till en annan.
Syftet med en sim inbladning i detta fall är rev-route en connectionto ett annat sammanhang som sedan kan låsa upp iPhone 4.
Gevey Sim Interposer är en integrerad krets som innehåller låsa utnyttja använda nödnumret ringer [112].
I videon nedan kan förklara integrationen på ett bättre sätt.

iPhone4 låsa versioner:

Gevey SIM-kortet stöder iOS

* 4,0
* 4,1
* 4,2
* 4.2.1
* 4,3

Basebands

* 1.59.00
* 2.10,04
* 3.10.01
* 04.10.01.

iPhone4 låsa Viktigt:

För att undvika att telefonen låsas, måste Gevey SIM för att vara med i telefon hela tiden.
Om du stänger av din iPhone eller batteriet avlopp ut, kommer du att förlora låsa upp och kommer att behöva följa hela låsa upp processen igen.

Här är vad man ska göra för att låsa upp:

* Stäng av iPhone 4;
* Sätt i adaptern i hållaren, ovanpå sätta din mikro-SIM;
* Få utformning sätter i iPhone, slå;
* I statusfältet visar "No Signal". Vänta tills dess plats visas indikatorn för signalstyrka;
* När detta händer, ringa akut 112 samtal och återställer efter 2 sekunder;
* Du går till Inställningar och vända Flygplansläge och sedan stänga av den;
* IPhone visar meddelandet "Fel SIM-kort" och sedan "SIM-kort isatt."Klicka på OK och sedan åter slå på flygplansläge och stänga av den igen;
* "Fel SIM-kortet igen, men efter ett par sekunder försvinner det och du kommer att kunna kommunikationslösningar. Allt detta kommer att behöva göra varje gång du startar telefonen.

Iphone 4 GEVEY Sim Adapter FAQ:

Om din iPhone 4 har custom firmware kommer GEVEY sim-adaptern fungerar inte. Du måste återställa din iPhone 4 till den ursprungliga iPh one 4 firmware.

Om efter uppstart upp iPhone 4 jailbreak, och du inte ser "acceptera" skärm, se till att du har en aktiv sim och att den är korrekt isatt i din iPhone.

Vad är GEVEY sim?
Gevey Sim är en låsa upp lösning för iPhone 4 iOS 4,0, 4,1, 4,2, 4,2.1 med baseband 01,59, 2,10, 3,10.

Behöver jag iPhone 4 Jailbreak min iPhone?
Ingen Jailbreak är kräver.
Obs: om din iPhone är jailbreakad och du använder GEVEY sim, inte gör en återställning att radera alla data och inställningar.

Måste jag klippa mitt SIM-kort?
Ja, du måste klippa ditt simkort för att passa den medföljande GEVEY SIM-facket.

Är detta låsa stabil?
Ja, det är mycket stabil.

Hur lätt är det att installera och ställa GEVEY sim?
GEVEY sim setup och installationen är mycket enkel. Instruktion medföljer varje GEVEY sim köp.

Behöver jag lämna GEVEY sim i min iPhone4?
Ja, om du vill stanna kvar låsa upp och kunna använda din iPhone4 med någon transportör.

Om du stänger av telefonen, måste jag göra om procesdure?
Ja

Kommer GEVEY sim interferens med min iOS eller tillämpning inställning?
Inga

Har 3G och GPRS fungerar?
Ja, det kan det om du har en dataanslutning ed din mobilleverantör. Inte alla bärare kommer att arbeta med 3G-tjänster, men alla bärare kommer att arbeta med GPRS-eller EDGE.

Lås upp Iphone 4,3 G, 3G 4.2/4.1 Online Iphone 4 Jailbreak möjligt!
Lås upp Guide släppt den senaste mjukvaran version som gör det möjligt att jail breaka och låsa upp iPhone 4, 3G/3GS iOS jailbreak 4.2/4.1 och 4.3 beta och är kompatibel med Cydia och MobileSubstrate. Som du har sagt, detta är jailbreak till iPhone 4 eller 3G/3GS kompatibel med alla modeller av iPhone, men i olika grad.För nyare modeller som den nya iPhone 3G och iPhone 4, detta är Jailbreak untethered.

UnlockGuide lösning bekräftas av Dev Team och kompatibla för att jailbreaka iPhone 4/3G/3GS iOS 4.2/4.1 på bara några minuter. Våra läsare vittnesmål tyder på att UnlockGUide programvara är giltig och Jailbreak och Lås upp förfarandet är mycket enkel att följa och förstå även av oerfarna användare.
För att Jailbreak och Lås upp iPhone 4/3GS/3G Besök UnlockGuide officiella hemsida programvara kompatibel på Ios 4.2/4.1 och 4.3 beta

Jailbreak och Lås upp iPhone 4,3 Gs/3G (IOS 4,2.* / 4,1) upp till 6,15 baseband-Klicka här för att besöka UnlockGuide.org officiella hemsida ladda ner den nya programvaran Följ instruktionerna för untethered Jailbreak och Lås upp

för mer information om hur man låser upp iphone 4,3 G, 3G 4,2 .* / 4,1 iOS med senaste baseband!
Detta innebär att om du har en iPhone 3G eller 3G BootROM gammal, inga bekymmer, din Jailbreak vara untethered. Förstå att du bara behöver för att jailbreaka en gång.

Om du har en nyare modell (iPhone 3G och nya iPhone BootROM 4), kommer din Jailbreak vara untethered. Detta betyder inte att du har all tid behöver din PC eller Mac att starta upp din iPhone.Faktum är att om du inte har installerat alla program som stör funktionen hos en språngbräda eller CommCenter kommer din iPhone starta upp korrekt. Dock kommer program Jailbreak fungerar inte.

Men om du har installerat program som kräver MobileSubstrate (Infiniboard exempel) och att störa den normala driften av språngbräda, kommer din iPhone fastnar på Apples logotyp vid st art. I så fall behöver du RedSn0w och gå vidare till steg 8 vid varje uppstart din iPhone.

Vi påminner också dem som vill bevara eller låsa upp låsa upp sin iPhone, bör det inte användas RedSn0w och uppdatera din telefon iOS 4.2.1. I själva verket kommer din baseband uppdateras.

För andra, här är en snabb guide för att jailbreaka 4,2.1 med iOS RedSn0w 0.9.6b4:

Steg 1: Hämta 4.2.1 och iOS RedSn0w.

iOS 4.2.1 iPhone 4

iOS 4.2.1 iPhone 3G

iOS 4.2,1 iPhone 3G

RedSn0w 0.9.6b4 (Windows)

RedSn0w 0.9.6b4 (Mac)

Steg 2: Gör uppdateringen via iTunes 4.2.1 iOS 10,1 (detta är viktigt) genom att använda den fasta programvaran du just laddat ned (Håll ner Shift-tangenten på Windows, klicka sedan på Uppdatera och markera den fil IPSW du hämtade.).

Steg 3: Starta RedSn0w 0.9.6b4 och hämta den fasta programvaran du just laddat ned genom att klicka på Bläd dra, klicka på Nästa.

Om du har en iPhone 3G, kommer RedSn0w fråga om Ja eller Nej, du har en ny BootROM iPhone 3G. För att se om din iPhone 3G är gammal eller ny BootROM, helt enkelt kontrollera serienumret (Inställningar-> Allmänt-> Information-> Serial). Om 4 och 5 siffror ger en rad mindre än 41, då din iPhone 3G är gammal BootROM.

Steg 4: Välj Installera Cydia och klicka på Nästa.

Steg 5: gör nu att din iPhone är avstängd och ansluten till USB till din dator innan du klickar på Nästa.

Steg 6: Som nämnts, måste du nu trycka på strömbrytaren. Efter en kort sekund, måste du trycka på Start-knappen och hålla den samtidigt som du håller ned strömbrytaren.Efter tio sekunder, släpp strömknappen medan du håller ned knappen Hem i ytterligare 15 sekunder. Installationen ska starta.

Steg 7: Låt RedSn0w fortsätt att jailbreaka. När det är färdigt kommer din iPhone starta automatiskt med IOS version 4.2.1 Jailbreak.

Steg 8 (för nya iPhone 3G och iPhone BootROM 4): Om din iPhone har gått ut eller om du behöver starta om, måste du jailbreaka din iPhone igen. För att göra detta, gå vidare till steg 3, sedan i steg 4, i stället för att installera Cydia tick, tick bara starta uppbundna just nu.
Med lanseringen av Beta 2-versionen av IOS 4,3, alla är på jakt efter nya funktionerna i denna version för utvecklare.

- För det första är det en fråga om social musik nätverk för iPhone Ping hände med uppdateringen till iTunes 10, tryck i Beta 2 finns automatiskt i inställningarna men det är oklart om det fortfarande är närvarande i den slutliga versionen av OS 4,3!
Då följande ryktet om den nya iPad i IOS 4,3 kan finnas FaceTime applikationer, kamera och Photobooth tyder på att IPAD 2 har två kameror, en display och den berömda Retina Photobooth för Mac!

-Det senaste ryktet är att ta lätt eftersom vissa lag som skal ade IOS 4,3 beta 2 personer tyckte att filer som heter "Foto Stream" och eller "Stream Media", vilket innebär en funktion relaterad streamingtjänst till MobileMe!


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar