söndag 25 september 2011

Hur man utvecklar iPhone Apps utan programmering


Om du försöker utveckla iPhone apps men du inte har någon erfarenhet av programmering, då är du på rätt ställe. Ja, det inte längre krävs någon programmering kunskap för att utveckla din egen iPhone-applikationer. iPhone apps efterfrågan växer exponentiellt och människor gör anständig mängd resultat utveckla iPhone apps. Idag kommer jag att diskutera om hur man utvecklar iPhone Apps utan programmering. Först måste du bestämma vilken typ av iPhone apps du vill utveckla. Då måste man utforma konceptet och funktioner som du kommer att erbjuda i din iPhone applikation. Slutligen kommer du att genomföra din idé, koncept och funktioner som du har planerat för din iPhone apps.

Så låter hoppa i steg-för-steg-process för att utveckla din egen iPhone-applikation.

Som jag har diskuterat tidigare, först måste du hitta eller bestämma den kategori under vilken du vill frigöra din iPhone ap ps. Så i princip sin avgöra vilken typ av iPhone ansökan kommer det att bli, som kommer det att vara ett finansiellt program? Eller musikrelaterat program, hälsorelaterade program, matlagning relaterade program eller ens sociala program nätverkande.Här i denna del din kärna plan för att utveckla iPhone-applikation bygga upp. Nästa vi kommer att diskutera om att utforma konceptet och funktionen.

Eftersom vi har bestämt vilken typ av iPhone apps vi kommer att utvecklas, nu i denna del kommer vi att utveckla vårt koncept relaterade till våra iPhone apps och vilka funktioner vi kommer att erbjuda till vår ansökan användare. Återigen beror på vilken typ av program som vilket slags värde det ger till sina användare. Till exempel, om detta är en finansiell app, då den kan ge den senaste aktiekursen, hantera användarkonton placeringsportfölj eller om detta är ett socialt nätverk apps, då det kan ge funktionen att snabbt och enkelt kommunicera över webbplatser för sociala nätverk. Här måste du tänka på vad är de aktuella kraven, vad iPhone-användare vill ha i sin iPhone som kommer att hjälpa dem.

Eftersom vi har bestämt vår kategori av iPhone apps och samlade uppfattning om funktioner som vi kommer att erbjuda genom dessa iPhone apps, det är dags att ge idén en riktig form. Kom ihåg att idén kärnan sak till framgång. Så, nu kommer frågan, hur vi kan omvandla vår idé till iPhone-applikationer. Och här kommer en komplett guide med alla nödvändiga verktyg och resurser krävs för att bygga din iPhone apps verksamhet.Det är en ultimat guide för att göra iPhone apps utan någon programmering kunskap. Många har bra idéer av iPhone apps, men de ger upp bara för att de inte vet programmering, men nu sanningen är att du kan utveckla iPhone apps utan någon programmering kunskap med hjälp av denna kompletta steg-för-steg guide.

Äntligen är v i på dörren front för att starta ett eget iPhone-applikationer företag. Hittills har vi diskuterat hur man väljer en kategori för iPhone apps, utforma konceptet och de funktioner vi vill ge vårt iPhone-appar och vi är medvetna om en komplett guide som hjälper oss att starta vår iPhone-apps verksamhet från början till dess framgång nivå.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar