fredag 16 september 2011

IPhone SDK 4,0 Application Development och dess fascination för iPhone utvecklare och iPhone-användare


Apps utveckling i de mest avancerade telefon av den mobila industrin är återigen dykt med bom av iPhone SDK 4,0. Apple Inc. har infört nya iPhone SDK 4.0 för iPhone apps utveckling. Den iPhone SDK 4 beta för iPhone apps utveckling är full ballong av nya funktioner, som saknades i äldre versioner av iPhone SDK. Detta är verkligen en konstruktiv fas av mobila industri-och kredit går till Apple Inc. som fungerar som en potentiell medium och ger en mer möjligheter till mobila applikationsutvecklare. Ytterst en ny version ger inte bara möjligheter till mobila användare, men mobilen utvecklare / programmerare få möjligheter att exponera sin kreativitet och tekniska styrka.

I mobil applikationsutveckling marknaden, iPhone SDK 4.0 Application Development är det senaste charmen för iPhone ansökan utvecklare. Ultimate iPhone-användare har börjat lägga order för att förbättra sina gamla iPhone-applikationer med nya funktioner i iPhone SDK 4 beta. Denna fantastiska SDK-versionen låter iPhone apps programmerare för att utveckla, fästa, förhandsgranska, testning och genomförande av robusta iPhone-program. De viktigaste egenskaper och funktioner är underbara som multitasking funktion som gör iPhone-program för att utföra i bakgrunden, erbjuder nya iAD outtröttliga användarupplevelse, utvecklare har möjlighet att tjäna mer med integration av iAD, vilket gör att utvecklarna förhandsvisning av GameKit API för att arbeta med spel centrum och den nya iPhone SDK4 beta erbjuder 1500-API för att integrera med iPhone applikation. Dessutom är Apple Inc. mest avancerade tillverkare ger mycket tekniska funktionerna i denna nya version av iPhone SDK för iPhone applikationsutveckling. För snabb och automatisk kontroll av iPhone apps med scripting beröring händelser, ger SDK 4.0 beta av UIAutomation instrument och instrument (nya Time Profiler och energi Diagnostik Instrument) för prestanda och maktanalys av iPhone an sökan.

Den entusiastiska iPhone utvecklare är aktiva över hela världen för utveckling av högproduktiva iPhone apps enligt behoven av iPhone-användare. Professionell iPhone-utvecklare kan använda iPhone SDK 4.0 till för egna iPhone-program. Icke teknisk iPhone-användare kan ändra sina gamla iPhone apps, de kan lätt hyra iPhone utvecklare från iPhone företag applikationsutveckling betjänar den mobila industrin. Den professionella mobil applikationsutveckling företag är viktiga eftersom de har duktiga och erfarna iPhone utvecklare. Den potentiella gruppen av aktiva professionella iPhone utvecklare tjänar en stor del av iPhone-användare i hög kvalitet iPhone applikationsutveckling. Icke teknisk iPhone-användare kan njuta av alla nya funktioner i iPhone SDK 4.0 beta med hjälp av iPhone apps utvecklingstjänster från professionella iPhone utvecklare / programmerare ..


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar