onsdag 14 september 2011

De 10 största frågorna om Apples iPhone 5



Vad finns i iOS 5?

Medan iPhone hårdvaran är verkligen sexig, är det program som verkligen gör det en iPhone. Så vad Apple har planerat för nästa stora version av sin IOS-programvara för iPhone och iPads?

Vi frågade ett dussin iOS utvecklarna vad de ville från iOS 5, och deras svar ingår: En bättre varningar och meddelanden systemet, mer bakgrundsprocesser funktioner så som New York Times app kunde ladda ner nyhetsartiklar medan du sover, till exempel, och potentiellt "widgets" för att anpassa din iPhone låsa upp eller skärmar hem.

Vi vill också gärna se en mycket bättre kamera app, och kanske en bättre bildhantering app, mer som iPhoto för Mac OS X. Den iPhone Kameran blir mycket viktigt, och medan tredjepartsutvecklare som Instagram har gjort några riktigt coola saker med den, är det vettigt för Apple att förbättra den inbyggda kamerans programvara också.

Är detta en he lt ny iPhone-design?

Vi förväntar oss en del av de vanliga uppdateringarna snabbare, mer minne, nytt chip, kanske några nya funktioner hårdvara och en ny design för iPhone 5.

Medan iPhone 4 är fortfarande en attraktiv telefon, och fortfarande säljer, kommer det att bli ett år gammal i juni. Det är en lång tid i smartphone branschen, där nya telefoner är ständigt kommer ut. Så vi förväntar oss inte annat iPhone 3G-liknande "uppdatera" från Apple någonsin igen, där det håller samma design telefon ärende från ett år till nästa, men endast uppgraderingar av inälvor.

Detta ska läckt bilden kan det säkert ser ut som IPAD 2 eller skulle kunna vara en bluff. Men hur som helst, förväntar vi oss en ny design.."

Vi tror att Apple planerar att släppa iPhone 5 på sommaren, eftersom det har de senaste åren. Men allt är möjligt, även försenade. Fast, å andra sid an, lanserade Apple IPAD 2 tidigare än väntat, om än i mycket en bristvara.

Kommer iPhone 5 inkluderar Near Field Communication (NFC) teknologi för mobila betalningar?

En av de stora nya funktionerna som planeras för iPhone 5 skulle vara Near Field Communication (NFC) teknologi, som tillåter dig att göra en betalning eller byta media med en annan iPhone bara genom att hålla den nära en annan NFC-enhet.

Men iPad 2 har levererats utan NFC, och nyligen Independent rapporterade att Apple säger bärare att iPhone 5 inte kommer att ha det heller.

Det ser ut som Apples betalning revolution kommer att få vänta ytterligare ett år.

Kommer iPhone 5 är 4G? Kommer telefonerna vara hybrid AT & T / Verizon enheter? Eller separat som iPhone 4 och iPad 2?

Vi räknar inte med iPhone 5 för att stödja 4G LTE-nätverk. Vi tror att Apple kommer att vänta till 2012 för att för att få de minsta telefoner och den bästa batteritid.

I teorin kommer det att finnas ett chip dag som låter Apple göra en enda iPhone som fungerar på både GSM-nät som AT & T och CDMA-nät som Verizon. Andra telefoner har använt dessa marker för år.Men frågan är när de kommer till Apple i smaken, i fråga om storlek, funktionalitet och prissättning.

Detta är något vi förväntade oss för IPAD 2, men Apple gick i stället med två olika 3G-linjer separata AT & T och Verizon enheter. Kanske för att dual-mode chips var inte redo ännu. Kanske för att de inte var kostnadseffektivt, när majoriteten av världen inte använder CDMA.

Kommer iPhone 5 vara dual-mode enheter? Eller bara single-mode som befintliga Apple-enheter?

Har Apple har ett annat socialt nätverk i rockärmen? Eller kommer det att fungera till slut närmare med Facebook?

Är Apple kommer att fortsätta att flytta in i sociala nätverk? Vi hade hört ett rykte om att det höll på någon sorts social app för foto och media delning, och en del kod som finns i en iOS beta som heter "Media Stream" verkar för att backa upp det.

Så mycket som vi skulle vilja se Applelaptop batteri göra iPhone mer naturligt socialt, vi har inte mycket förtroende för sin förståelse av vilka sociala verktyg handlar om, hur de bör utformas, och vad som gör dem roliga och användbara . Förra året introducerade Apple Ping och gamecenter, två sociala nätverk. Vi hör inte mycket om dem.

Så ska Apple fortsätta att göra sin egen sociala verktyg? Eller ska det fungera att integrera befintliga sociala nätverk som Facebook och Twitter djupare in i iOS erfarenhet, det sätt på andra telefoner har?

Kommer det att bli större? Eller mindre?

Det finns regelbundna rykten om att Apple arbetar på mindre eller större iPhone.

Vi har ingen tvekan om att Apple har testat många storlekar av iPhones.Och rivaliserande HP lanserar en liten telefon i år kallas Veer. Men historien har visat att Apple är mycket nöjda med storleken på iPhone.

Om vi ​​hade att plocka åt båda hållen, skulle vi förvänta oss en iPhone med en något större skärm, inte en liten iPhone nano. Inget för stort kanske inte gillar den massiva Android-telefoner från lik av HTC, Samsung och andra. Men en större skärm kan vara bättre för spel och filmer, så kanske en dag Apple kommer att göra en.

Ändå skulle vi inte hålla andan.

Kommer Apple har en sinnrik iPhone skal som iPad 2s smarta täcka?

Apples "smarta täcka" för IPAD 2 har verkligen fått mycket uppmärksamhet. Det är smart att locket var utformad som en del av iPad, och inte som en eftertanke.

Den nuvarande iPhone fall, "stötfångare" är okej, men om något, fick den fast i mitten av antennagate fiasko. Och det är ingenting för speciella.Bara ett fall med ryggen.

Kommer Apple kommit ut med en galen täcka av något slag för iPhone 5? Eller kommer det att försöka bara för att själva telefonen mer hållbart så att folk inte behöver ett fall? Det fina med stötfångaren, trots allt, är att det inte tillför mycket bulk till telefonen Det är i grunden en högteknologisk gummiband.

Hur mycket kommer det kosta? Kommer det att finnas en "fri" iPhone i år? Vad sägs om lägre serviceavgifter?

Android-telefoner börjar krypa ner i pris, och Apple har egentligen inte gjort mycket med sin iPhone prissättning sedan 2008.

Kommer detta att vara det år som low-end iPhone sjunker till $ 0 från $ 99 efter att ha stöd? Kommer Apple utforma några fler planer med de transportörer att komma åt data mer tillgängliga för nybörjar-användare?

Finns det verkligen en super-billig iPhone på v äg för att utveckla marknader?


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar