lördag 24 september 2011

Bästa iPhone Apps 2011 tillgängliga på officiella App Store - uppdaterad lista över bästa iPhone apps som kommer att förvandla din iPhone roligare att använda


Med Apple kommer med en ny enhet med några månader är det mitt i fokus för många Mobile App utvecklare. Tusentals program utvecklas och släpps varje dag. Och de verkar alla intressanta först. Så hur att avgöra vilka är de bästa iPhone apps? Jag har gjort en lista över några av de måste ha iPhone apps som inte bara är kul men är mycket användbara också. Men det här är min lista över roliga apps för iPhone och du kan eller inte kan komma överens med mig så jag har också skrivit en kort recension av varje program för att hjälpa dig att bestämma vilka är de bästa för dig.

Kul applikationer för iPhone 4

Apple iBook 1,1
Detta är inte bara den vanliga e-bok läsare. Det gör mycket mer än så. Denna roliga app för Apples iPhone har också några bra faciliteter som hjälper dig att ordna och upprätthålla en bokhylla av alla dina e-böcker och PDF-dokument. Den fördelen är at t du får några gratis klassiker från Apple Store.Du kan också använda den med andra Apple-enheter.

När Traveler
Denna app är ett måste för varje vanlig resenär. Den har en enorm databas med hotell, restauranger, butiker, platser att besöka och andra tjänster som behövs under resan. Det bästa med den här appen är att ju mer du använder den, blir mer information samlats i den.

Skriv ut och dela
Skriv ut och aktien är en app som gör att du kan visa, lagra och skriva ut e-post, dokument, filer, bilagor, bilder, kontakter och webbsidor på din iPhone, iPhone, iPod touch. Skrivaren måste vara Wi-Fi. Du kan skriva ut alla typer av dokument från en Mac, PC eller Linux.

Evernote 3.3.5
Evernote underlättar notera att du är på språng.Med Evernote du aldrig kommer att glömma en enda viktig sak. Du kan anteckna text, röst och bilder och du kan också n å dem från hemsidan på din telefon med Evernote programvara. Det är en av de 10 iPhone Apps genom tiderna.

NY Times 2.3.3
Alla vill hålla sig uppdaterad om alla aktuella händelser som händer runt om i världen. Men vem har tid? Så vi läste på Internet. Men en Internet-anslutning kanske inte alltid är tillgängliga överallt. Här är en lösning till att NY Times iPhone app. NYT ger dig alla nyheter finns.

Med en sådan kyla iPhone apps du skulle också behöva det bästa iPhone-tillbehör för att göra telefonen en allt rundare.

Kul applikationer för iPhone 2010

Miso
Miso är en Foursquare liknande app som låter dig spåra dina favorit tv-program, thats filmer etc. inte allt, du kan umgås med andra filmentusiaster också. Du tjänar också märken som hjälper dig att visa upp dina intressen med andra Miso användare så att du kan ansluta med s amma likasinnade folk.

Facebook
Detta är den perfekta app för det sociala nätverk missbrukare. Du kan kolla in alla händelser på Facebook, uppdatera din status, dela bilder osv med hjälp av denna app. Det gör hela upplevelsen lätt och roligt, och helt gratis.

Word Web
Ordet webben är en ordbok och synonymordbok som ger dig tillgång till obegränsad ord, fraser, exempel och uttal. Detta är det bästa iPhone-app eftersom det inte använda Internet och kan också ge liknande eller stänga ord om du anger en stavning felaktigt. Det är en av de mest användbara iPhone apps.

Photoshop för iPhone
Om du vill ha ett sätt att redigera dina foton och bilder på resan, är detta det bästa iPhone-applikation för dig. Det låter dig beskära, kontrast, fokus, mätta och vässa dina bilder. Du kan också lägga några kreativa inslag till dina foton med Photoshop f� �r iPhones via deras hemsida (mobile.photoshop). Du kan hitta några fler program på iPhone nedladdningar och få mer information om dem.

Gratis Apps för iPhone

Här är några av de bästa och gratis iPhone apps som du definitivt bör kolla in ASAP.

GodFinger Hitta min iPhone Windows Live Messenger Apple Store Chop Chop Tennis Twitter Facebook Pandora Radio Skype

Jag hoppas du gillade den här samlingen av de mest roliga apps för iPhone. Men det finns många fler av dem och nya hålla släppa vardagen så det är ingalunda den ultimata listan.

Att utveckla och publicera iPhone-program på iTunes så att du kan börja tjäna pengar på en gång?

==> Klicka här


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar