fredag 2 september 2011

iPhone Tracking App: hur dessa program kan hjälpa dig att hitta dina barn


Om du är en förälder söker efter ett billigt pris (men väldigt effektiv) sätt att hålla övervaka om barnen, bör du överväga en iPhone spårning ansökan, som ibland kallas aniPhone spion app.

Som ni kanske vet, skulle iPhone vara den hetaste mobilen på marknaden just nu. Den senaste iPhone 4 sålt miljontals i den allra första veckan, befäster ytterligare sin plats som den mest eftertraktade direkt efter cell mobiltelefon. Eftersom iPhone kan bli en riktigt omtyckt apparat, den har uppenbarligen en önskan hos de flesta små just nu. Detta tyder föräldrar kan använda detta som ett verktyg för att titta på och följa deras barn genom att installera ett program iPhone övervakning som kommer att rapportera den plats där de ungdomar som helst.

Det sätt aniPhone tracking app fungerar är strax efter installationen, de börjar rapportera GPS-koordinater med vissa intervall (som i allmänhet kan du juster a) eller kommer de att göra det möjligt för dig att "begäran" den plats i iPhone-användare. Resultaten är oftast skickas till ett konto som du bara ställa in vid tidpunkten för investera i. Detta gör att du kan sedan logga in med användning av alla anslutna webb-enheten och visa övervakningsuppgifter.

Den svala faktorn är alltid att dessa spårning apps kommer att visa visa fönstret GPS-området på en karta (vanligen Google Maps), vilket innebär att du kommer att kunna zooma in, zooma ut, få körriktningen, och även använda Googles Street Titta på val att få en 360 graders titt på om området. Det finns verkligen ingen större spårning val där ute.

En iPhone-tracking ansökan innebär inte långt mer oroande om ditt barn är i skolan eller när de inte plocka upp sin mobiltelefon när du försöker ringa dem. Med denna typ av program har du alltid en metod att hitta ut "exakt" där de är vid varje given tidpunkt.

En särskild punkt att påpeka är att inte alla dessa program är skapade lika. Tracking ansökningar kommer delas in i två kategorier. Den primära en viss blir "synliga" och den andra 1 Komma "gömd" för användaren. Vad detta tyder på att innan du investerar i en iPhone-app spårning för att övervaka dina barn, avgöra om du vill att de ska veta att du övervaka dem, eller om du inte vill berätta för dem. I de flesta fall är de synliga spårning apps säljas i App Store, medan de "dolda" iPhone spårning apps säljs utanför App butiken.

Den mest effektiva metoden för att bestämma om du måste investera i en synlig eller dold app skulle vara att fråga dig själv hur dina små kommer att reagera bör du tala om för dem att du har installerat ett program på sin mobiltelefon för att spåra dem vid en nödsituation . Min gissning är att när du gör det ett villkor för att ha iPhone, de flesta små inte vård. Trots det, när du känner dina äldre barn inte kommer att gilla även om mamma och pappa veta vart de går, då utan tvekan gå med dolda spårningsprogram.

Oberoende av beslutet, skulle anställa en iPhone övervakning app vara det allra bästa sättet att bibehålla övervaka av ens små barn, och det betyder mer "lugn" för dig och din make.

WantmoreiPhoneMonitoring Appinfo?

Om du vill ha mer information om vilka iPhone övervakning applikation måste du köpa, kolla in detta GRATIS spion phoneresource och översyn webbplats som går igenom både dolda och synliga apps iPhone övervakning -. Www freespyphone.org.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar