fredag 16 september 2011

Sex skäl att inte köpa Verizon iPhone 4


Idag är den stora dagen, Apple iPhone är äntligen tillgänglig i USA via ett trådlöst bärare än AT & T. Verizon Wireless har iPhone 4 smartphone kan nu köpas i Apple Stores, Bästa Köpen, Walmarts och Verizon Wireless butiker ... så långt lagret räcker, förstås.

Men jag har några saker du kanske vill tänka på innan rusa ut för att vänta i kö för en Verizon iPhone 4 av dina egna. Faktum är att i de flesta fall skulle jag råda potentiella Verizon iPhone 4 köpare att avvakta helt på att köpa Apples nuvarande iPhone-modell. Varför, frågar du? Fortsätt att läsa.

1) Verizon Apple iPhone 4 är "Gamla"

Apple släppte AT & T iPhone 4 den 24 juni 2010, nästan åtta månader sedan. Och i en värld av teknik, kan mycket förändras i åtta månader.Tyvärr väldigt lite har förändrats om iPhone 4, iPhone 4 modell som säljs av Verizon har olika cellulära radio, en något modifierad antenner design än den ursprungliga AT & T iPhone 4, samt ett skiftat mute-knapp ... men det är om allt som ändrats.

Med andra ord, Verizon iPhone 4 köparna egentligen inte får en "ny" enhet, åtminstone enligt min åsikt. Och Verizon iPhone 4 ger några få till några fördelar gentemot sina AT & T bröder. Med ankomsten av iPhone 5 förväntas denna kommande juni - förutsatt att Apple håller sig till sitt förflutna släpper schemat för en ny iPhone varje sommar - det skulle vara ett klokt drag för de flesta människor att vänta med att teckna ett tvåårigt Verizon kontrakt för iPhone 4. Den iPhone 5 kommer säkert att packa en mängd nya coola funktione r och funktioner som lämnar många iPhone 4 användare begär mer.

2) Inga samtidiga röst / dataöverföring för Verizon iPhone 4

Verizon Apple iPhone 4 är en 3G, CDMA / EV-DO Rev A-enheten, och på grund av begränsningar med CDMA-tekniken, kan enheten inte samtidigt överföra röst och data över mobilnätet.Med andra ord kommer Verizon iPhone 4 användare inte att kunna ringa ett telefonsamtal och sedan söka efter information på webben under ett samtal - åtminstone när endast ansluten till Verizons nät. Denna fråga är inte begränsat till iPhone, ingen av Verizons 3G CDMA-enheter stöder samtidiga röst / dataöverföring.

Detta faktum kanske inte verkar vara en stor sak till befintliga Verizon användare eftersom de flesta inte vet vad de är saknade, men AT & T eller T-Mobile-användare 3G byter till Verizon för iPhone kan mycket missar fun ktionaliteten - jag säkert göra när jag använder en Verizon smartphone. Nästa version av iPhone, väntade på bara några månader, kan mycket väl stödja LTE, vilket skulle ge samtidiga röst-och dataöverföring, och det kommer nästan vara en "värld telefon" som kan användas på både CDMA och GSM-nät i USA och andra länder.

3) Verizon iPhone 4 är dyr

Verizon iPhone 4 finns i två versioner: en 16GB modell som säljs för $ 199,99, och en 32GB modell för $ 299,99, var och en kräver ett tvåårigt Verizons serviceavtal. Det är exakt samma priser som AT & T har tilldelats sin 16GB och 32GB iPhone 4 modeller när enheterna släpptes i juni förra året.

Enligt min mening bör en enhet som är åtta månader gammal kostar inte lika mycket som den gjorde när initialt utsläppt - oavsett hur populärt det är. Jag skulle ha velat se Verizon bjuda AT & T med $ 50 eller så på varje modell.

Den iPho ne 5 utgåvan är sannolikt bara några månader bort, som nämnts ovan, vilket gör Verizon iPhone 4 prislappar verkar allt mer orimlig, kommer särskilt när man betänker att iPhone 5 kommer sannolikt att kosta lika mycket, men packa en mycket mer kraftfulla funktioner.

4) Verizon iPhone 4 är känslig, går lätt sönder

Apple iPhone 4 är inte precis byggd för att hålla, och Verizon versionen är inte annorlunda. Enheten har glas på både fram och bak ansikten, och även om denna design kan vara tilltalande för ögonen, är det knappast hållbart.

Till exempel, iPhone 4 skärmar bryta en jättestor 82 procent mer än iPhone 3G skärmar, enligt SquareTrade, en iPhone garanti leverantör. Dessutom har 4,7 procent av iPhone 4 ägare säger att de skadat sin Apple smartphones under de första fyra månaderna av ägande, jämfört med 2,8 procent av iPhone 3G ägare som rapporterade skador under de första månaderna efter inköp, enligt SquareTrade.

Ingen officiell information finns tillgänglig på iPhone 5, så det är oklart om Apple kommer att lösa eller åtminstone minska iPhone 4 brott problem. Men om du är någon som generellt missbrukar din smartphone eller bara någon som tappar den ofta, bör du överväga en annan enhet än iPhone - antingen det, eller skaffa dig aquality iPhone 4.

5) vill det eller inte, är Apple iPhone Bunden till iTunes

Apple-designade iPhone att fungera i samband med sitt egna iTunes musiktjänst och programvara, och som sådan iPhone-användare är mycket bundna till iTunes - Enheten kan bara synkronisera med en iTunes-bibliotek åt gången, kan du endast köpa och belastning officiella mobila applikationer med hjälp av iTunes, etc.

Andra Business News: Sony VGP-bps13 batteri, HP Pavilion dv5 batteri, Dell Studio 1737 batteri


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar