onsdag 21 september 2011

Inköp den bäst säljande iPhone-applikationer få god avkastning för pengarna - Vilka är de mest sålda iPhone Apps?


Några av de bäst säljande iPhone apps genom tiderna har slickat i miljontals dollar för sina utvecklare, och det är precis därför som utvecklar iPhone-applikationer har blivit en mycket lönsam och konkurrenskraftig affär. Fler och fler människor väljer att köpa en iPhone idag, och de program som kan köras på det är en av de mest attraktiva funktioner på enheten.

Idag finns mer än 300.000 program på Apples App Store och det är tre gånger mer än antalet apps i butiken för närmaste konkurrent, Android. Apple iPhone operativsystem erbjuder en stor upplevelse användargränssnitt, och dessa program är grädde på moset. Oavsett vilken kategori du söker i, kommer du alltid att hitta några bra app som hjälper dig att utföra en rad olika funktioner.

Vilka är de mest sålda iPhone Apps

Oavsett vilken kategori du söker, hittar du alltid några apps som är långt mer användbara och rika med funkt ioner än andra. För utvecklarna av dessa program, betyder detta en stor potential för intäkter, eftersom antalet nedladdningar för de bäst säljande iPhone apps ofta kör in miljoner.

Angry Birds
Utvecklat av Rovio, är Angry Birds den definitiva iPhone app. Detta är ett spel som kräver att du tillämpa vissa fysikaliska begrepp att manipulera catapulted flygningar av fåglar, som vill rädda sina fångade ägg från tyranniska grisar. Spelet näve släpptes i december 2009 och det har sett mer än 7 miljoner iPhone nedladdningar.Costing 99 cent, som uppgår till $ 7 miljoner. En nära anhängare är Doodle Jump, med cirka 6900 tusen nedladdningar.

Den Moron Test
Skapat av Malagon bröderna, detta är en starkt beroendeframkallande app som ställer en rad till synes enkla frågor med några oförutsägbara svar att kontrollera din intelligens. Den betalda versionen av spelet är mycket roligare än det fria en, och cirka 2 miljoner nedladdningar av denna betalda versionen har registrerats. En annan all-time favorit, Tetris av EA Sports, ligger också efter med ungefär 1,5 miljoner betalade nedladdningar.

iFitness
Dr Hooman Zohoor utvecklat denna app som hjälper dig att planera din kondition och rutiner träning. Applikationen kommer också att ge dig med video anvisningar och instruktioner, och det kostar $ 1.99. Cirka 2 miljoner nedladdningar av denna app har registrerats. Denna app kan ingå i listor över topp 10 iPhone-appar och bästa iPhone apps 2010.

Bejeweled 2
Detta är ett annat klassiskt spel som räknas som en av de bäst säljande iPhone-apps någonsin. Utvecklat av PopCap, har denna app sett ca 4 miljoner nedladdningar. Det är en dyr app dock, kommer in på $ 2.99. Som du kanske har märkt, de flesta av de bäst säljande iPhone-program är spel. Några andra noterbara nämn er är Pocket Gud med 3 miljoner nedladdningar, Flight Control med 3 miljoner nedladdningar, Skee Ball med 2,5 miljoner nedladdningar och Flick Fiske med 2 miljoner nedladdningar.

När du öppnar Store kan du också surfa via den mest populära sektionen och hitta några av de bäst säljande iPhone apps 2010 att alla är nedladdning. Dessa är listade i kategorin baseras på volymen av nedladdningar, så det är en cykel som orsakar ytterligare försäljning. Du kommer att hitta många bra nya program på detta sätt, och det är hela poängen med App Store. Du är tänkt att bläddra igenom den och ladda ner några av de program som får din uppmärksamhet.

Köpa de mest sålda iPhone apps också garanterar att du får bra avkastning för pengarna. Trots allt, om alla är att köpa en viss iPhone applikation, innebär att det är något speciellt med det. Du kan också prova testversionen av vissa program gratis, innan du går vidare och faktiskt k öpa dem. Dessa program är utvecklade för att underhålla dig, så du bör välja de som verkar mest intressant.

Att utveckla och publicera iPhone-program på iTunes så att du kan börja tjäna pengar på en gång?

==> Klicka här


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar