fredag 23 september 2011

iPhone Spelutveckling - Zatun lanserar nästa för Gamer perspektiv!


Zatun har aktivt arbetat med iPhone spelutveckling utrymme att hålla i maskopi med den ändlösa användarnas krav för de bästa iPhone Game Apps. Zatun har arbetat på iPhone spelutveckling sedan den första gen iPhone lansering och är redo att utmana världen med ett helt nytt perspektiv på iPhone spel. Spelare älskar sin iPhone och Zatun älskar att få fler och fler ögon-kulor poppar ut med sina sensibiliserande spel.

iPhone Spelutveckling Zatun vet vad att leverera!

IPhone spelutveckling marknaden är en av de mest konkurrenskraftiga och det snabbast växande plattformar idag. Alla iPhone Game App idag konkurrerar med tusen andra spel program tävlar om de 10 position. IPhone är en klass för sig och att vädja till de tekniskt kunniga iPhone-användare, Iphone spel måste top notch stiger upp till den globala förväntningarna. Zatun vet hur att leverera lösningar i världsklass som helt enkelt ändra hur iPhone-spel spelas. Säkerställa hög prestanda grafik, tilltalande display och fantastisk ljudkvalitet, ger Zatun en helt ny definition till iPhone spelutveckling.

Vad är så Tricky om iPhone spelutveckling!

Precis som alla andra sätt att spela tv-spel, iPhone-användare har sina egna specifika behov som skall tas om hand av en iPhone spelutvecklare. IPhone har en begränsning av visuella eller utrymme på skärmen, så detaljerna i grafik och konstverk, spelet och fysiken programmering utgör en utmaning innan utvecklarna iPhone spel.Ger fullständig utveckling för alla typer av spel från topp pusselspel till attraktiva arkadspel från actionfyllda äventyr spel till strategi och time management-spel, Zatun är iPhone spelutveckling tjänster säkerställa kundnöjdhet. Vår R & D team är upptagen med att hitta nya sätt att göra iPhone spelupplevelsen bättre än någonsin.

iPhone Game Developers Zatun stoltserar med en begåvad Team

Teamet på Zatun gör inte bara upp Iphone Spel Apps De spelar det också. Ur Vad är inne till Nytt och anmärkningsvärt, försöker vi förstå toppen apps iPhone spel och hur de utvecklas och hur nya spel och andra mindre detaljer som finns i dessa spel kan integreras i din befintliga spel. Med en felfri förståelse på iPhone projekt spelutveckling, använder teamet på Zatun alla de senaste standarderna och tekniker som regel denna krävande industri.

Erövra Senaste teknikplattformar

Den Zatun Studio älskar att få sig uppdaterad med varje ny spelplattform stiger vid horisonten. För att uppfylla behoven hos de smarta och snygga iPhone som ständigt krav på det senaste och det bästa, är iPhone spelutveckling projekt som utvecklats med hjälp av ett antal plattformar, programs pråk och ramverk. Dessa programvaror inkluderar den populära Mac-plattformen som används mest för iPhone spelutveckling. Under denna plattform vi expertis i Cocoa, Objective C, Core Imaging, Core Graphics, OpenGL, Core Video, Core Audio, AppleScript, Core Animation, etc. iPhone spelutvecklare på Zatun använder också Cocos2d-iPhone.Samtidigt för att skapa och port befintliga telefonen till den senaste iPhone-modeller och iPhone spelutvecklare använder här Oolong spelmotor.

Zatun är iPhone spelutveckling tjänster omfattar:

Koncept spel UI Game Kartor Ikoner Intro filmer Skapande av karaktärer, rekvisita, tillgångar i spelet Effekter 2D Animation 3D-animering vektorbaserad Art i spelet i 2D och 3D tillgångar reklam Spel Spelprogrammering Funktionalitet testa kompatibilitet test

Zatun ser till att iPhone spel utvecklingsprojekt resulterar i vackra, uppmärksamhet högintressant och topp iPhone spel applika tioner att skryta med kraftfull grafik, intrikata detaljer konst, intressant gameplay och högkvalitativ spelupplevelse.

Om du vill vinna hjärtan av iPhone spelare, har Zatun rätt attityd, anda och tekniskt kunnande för att göra din iPhone spelutveckling drömmar till verklighet.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar