söndag 25 september 2011

Få den bästa och mest av din iPhone med Amazing Apple iPhone Apps - Cool program för din Apple iPhone


När du tänker på vad alla kan du göra med din iPhone, listan är riktigt lång. De program som du får med din iPhone är bara början. Apple Store får du mer än 200.000, ja det stämmer 200 tusen applikationer och räknar ... Så du kan inte sluta få ut mer av denna heta Apple gadget. Sedan, vad väntar du på, komma igång genom att ladda ner dem riktigt coola iPhone-applikationer just nu. Tja, om du är förvirrad, vilket är uppenbart på grund av antalet tillgängliga alternativ, vi har en lista den svala iPhone apps för dig. Håll rullning och nedladdning...

Cool program till Apple iPhone

NYTimes
Medan de flesta av er börja dagen med tidningen, varför inte få den bästa iPhone apps för att hålla dig uppdaterad. Med NYTimes, tillgång de senaste nyheterna artiklar och bilder på din Apple iPhone. Du kan också anpassa verktygsfältet för enkel åtkomst av favorit-avsnitt av NYTimes.com.

1Password
Medan du hantera dina möten, kunder, projekt och andra företagstjänster arbete, gör iPhone den bästa affärspartner med de mest användbara iPhone apps. 1Password är en av de bästa program för iPhone som kommer ihåg dina känsliga data, inklusive olika användarnamn, lösenord, kreditkortsnummer, kontonummer och mycket mer, så att du inte behöver. Detta program använder flera lager säkerhet och kraftfull kryptering så att dina privata data är säkra. 1Password är en prisbelönt lösenord och Identity Manager som är bland de 10 bästa iPhone apps och är tillgänglig till ett pris av $ 6,99.

Bästa Skämt 500
Om du vill få ut av det hektiska dag och har lite tid skrattar högt, kan du ladda ner den här appen gratis. Bästa Skämt 500 är en av de bästa gratis svala iPhone apps som kommer att spricka upp dig med de mest lustiga och roliga en liners. Dessa skämt från roliga komedi legender som Woody Allen, Rodney Dangerfield, George Burns, Steven Wright, Rita Rudner och många andra är det bäst att ha en rolig paus under din rutin. Med en "shake" eller "kranen" på din iPhone kan du gå vidare till nästa skämt.

Läs mig Stories - Barnböcker
Om du söker efter de bästa svala iPhone apps för barnen, måste du definitivt gå igenom detta. Med Read Me Stories få ett nytt talar bilderbok dagligen vilket är det bästa sättet att lära barnen nya begrepp i språket, ord nyheter och hur man säger dem. Dina barn kan lära sig mycket användbara grundläggande färdigheter i läsning och tala. Under den fria spår, får du läsa 7 fantastiska böcker!

Vad är din IQ?
Detta är bland de nya häftiga iPhone apps. Med vad som får din IQ en chans att ta utmanande frågesporter och vet hur smart du är. Du får den här appen gratis, så vad väntar du p� �, kolla din IQ med en av de måste ha iPhone apps.

iBird Explorer Backyard
Om du älskar att utforska naturen, fågel upptäcktsresanden det bästa app för dig. Bara ladda ner iBird Explorer Backyard innan du beger dig utomhus och ta tag i din kikare. Detta är en interaktiv Fälthandbok som låter dig söka nordamerikanska fåglar efter plats, färg, form och livsmiljö. Vad mer intressant med denna app är att du kan komma åt denna som en fristående app och har media information i sin databas utan en Internetanslutning. Du kan ha den här för $ 4.99.

MakeUp gratis
Här är en av de häftiga iPhone apps för flickor. Lär dig att brudgummen själv med gratis makeup tips och råd från experter på skönhet och mode världen. Lär känna om frisyrer, smink typer och mycket mer och se dina bästa med det här och många liknande snygga program iPhone från det vackra avsnitt. Så alla dessa mode äl skar, ladda ner den här appen gratis och vistelse i ropet.

Bortsett från den coola iPhone apps kan du kolla in många fler från musik, underhållning, utbildning, böcker, resor, utomhus och andra kategorier. Medan vissa av dessa coola applikationer för iPhone är gratis, måste du spendera några spänn för de andra. Få det bästa och mesta av din iPhone med dessa fantastiska program.

Att utveckla och publicera iPhone-program på iTunes så att du kan börja tjäna pengar på en gång?

==> Klicka här


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar