tisdag 20 september 2011

Online iPhone SDK Tutorial Resources


Det finns flera vägar att gå om att lära sig hur man programmerar för iPhone online. Du kan hitta fria resurser samt betald resurser. Man kan hitta nedladdningsbara e-böcker, videofilmer, kurser, webbseminarier, seminarier, föreläsningar universitet, på plats föreläsningar, konferenser, bloggar och forum.

Jag har sökt direkta källor som lär dig iPhone SDK tutorial och iPhone programmering och hittade några bra resurser som jag har listat och förklaras i korthet nedan.


iPhone-kurs i högskolan

Stanford University - iPhone Kursmaterial online
Den här är helt lysande och ett måste hämta för alla erfarna utvecklare som vill ta sig snabbt till iPhone-utveckling. Ingen stöd-ges och du är på egen hand med dessa föreläsningar, så jag föreslår det bara för erfarna programmerare där ute. Om du har tur nog att få inträde i Stanford och bedriver datavetenskap, är detta naturligtvis e tt absolut måste närvara.

Purdue College of Technology - iPhone Kurs Seminarium
En kort föreläsning om applikationsutveckling på iOS4 plattformen. Individer kan lära sig mer om applikationer för Apple Inc. 's mobila plattformar, inklusive iPhone, iPod touch och iPad.Högtalare Steve Hayman, en Apple-konsult, visar hur individer och institutioner bygger innovativa mobila applikationer för sina organisationer och bredare publik. Han belyser och dekonstruera några populära applikationer och hur du kommer igång att bygga personliga applikationer med Apples kostnadsfria Developer Program. Dessutom diskuterar han webbutveckling med Dashcode, infödda applikationsutveckling med Xcode och Interface Builder och recensioner integrering och utveckling alternativ och Apples Developer Program.


Nedladdningsbara böcker

Att bygga en iPhone App, från början till slut - Fallstudie
Detta är en guldkl imp som varje iPhone-utvecklare måste hämta och läsa. Det är en 37 sida guide som utvecklare av en app som kallas Photokast har skrivit att detaljerna i utvecklingsprocessen, beslut och vad de lärt sig under skapandet av deras app. Deras förhoppning är att dokumentet kan ge insikter för andra iPhone-utvecklare när de börjar på iPhone projekt App utveckling. Photokast skapare är unika i det att de tillbringade tid att hjälpa andra inför samma uppgift. Applikationen i sig är roligt också: det tjänar upp bilder från ditt område, ber dig att betygsätta dem och sprider de mest populära bilderna till fler användare. Ladda ner, läs och spara denna ett säkert.


iPhone företagsrelaterade

Business av iPhone App utveckling: Att göra och marknadsföring applikationer som lyckas
Den fenomenala framgången för iPhone och iPod touch har inlett en "guldrush" för utvecklare, men med väl över 100.00 0 apps i den starkt konkurrensutsatta App Store, har det blivit allt svårare för nya program att sticka ut i mängden..

Kurs skapare och instruktörer har arbetat med mobila applikationer och mobila projekt spel publiceras av toppskiktet företag som EA Mobile, iPlay, Oberon Media, Disney Mobile, Sony Pictures, Warner Bros, och Vodafone bland annat.

Den iPhone Programmering Tutorials levereras av -

[1] Online Video träningspass
[2] En-mot-en interaktiv e-Support
[3] Weekly PDF-filer och kalkylblad
[4] En eller två levande industriella projekt

Läs mer om iPhone SDK Handledningen vid WWW.EDUmobile.org / iphone


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar