tisdag 6 september 2011

Tjäna pengar på din iPhone och iPod Touch - verktyg för att göra det och sätt att göra det


Verktyg för iPhone Mobile Application Development

Se är att tro, och jag har sett det. Det har funnits en tid nu, och det har kommit för att stanna, iPhone och iPod Touch. Jag har arbetat på denna marknad under en tid och sett hur den har utvecklats och hur den har skapat miljonärer på kort tid. Det finns en gemensam faktor bland alla dessa framgångar och det är att alla har en passion för iPhone och dess funktioner. iPhone tillsammans med iPod Touch har satt en ny era för mobil användning av program för både privat-och företagsmarknaden.

I denna artikel kommer jag att visa några sätt du kan dra nytta av iPhone-marknaden och för att kunna tjäna pengar på detta. Men det måste ges en rimlig försiktighet också. Det fungerar inte om du inte sätter din själ och hårt arbete i den. Oavsett vilken typ av affärsmodell eller sektor inom iPhone och iPod Touch marknad du vill skriva in, måste du lägga din energi på det. Det är som alla andra för etag, behöver du en affärsmodell och planerar att arbeta från, och sedan ta ut det på marknaden och förhoppningsvis du har bedömt marknaden korrekt och de kommer att älska det du gör..Låt oss inte glömma att iPhone är i grunden en mobiltelefon och ungdomar gör en massa prat. Och när de inte pratar, kan de vara text massera eller spelar spel. Frågan är om affärsmän på resande fot skulle ta tycke till iPhone? Så vad iPhone har i beredskap för stressade affärsresenärer? För det första skulle de som redan hooked på sina bärbara datorer och björnbär kanske inte omedelbart övergå till iPhone. Men för dem som vill prova det, det finns många tillämpningar.

Idag businesspersons behöver ha sina kontor i person hela tiden. Bortsett från den allestädes närvarande telefon, vissa program är mycket viktigt även när de är ute på kontoren. Till exempel måste de ofta att verifiera, svara på och hantera sin e-post, se kalender för möten, up pdatera kontakter, surfa på webben, instruera de anställda via SMS, och använd räknaren.

Och det är inte allt. De kan också behöva veta vädret för besök utanför sin stad eller på landet, planera sin rutt, boka och bekräfta biljetter och hotell, förlitar sig på GPS för att vägleda dem och nå platsen för mötet och hålla kontakt med kontoret via konferenssamtal. Dessutom företagsapplikationer tillåta dem att hålla sig à jour med verksamheten och aktiviteter såsom tillverkning, logistik, ekonomi och många andra.

Kort sagt - e-post, kalender, kontakter, webbsurfning, företagsapplikationer, visuell röstbrevlåda, SMS, kalkylator, GPS, vädret - det är några av de viktigaste affärssystem som en näringsidkare får göra utan.

Smart Kontakter är ett exempel på en iPhone applikation för att enkelt få tillgång till iPhone-kontakter och minska något komplexitet iPhone kontakthantering.
Hourdoc iPhone Applicatio n Development är en iPhone applikation som avlägset mange de anställda närvaro och annan verksamhet genom att interagera med Hourdoc.com.

Mobilt spelande
Detta är en av de snabbast växande branscherna när det kommer till personlig underhållning. Medan iPhone 3G finns redan att få en stor framgång, är portning spel och utveckling av spel för iPnone blir faktiskt större marknadsplats.

3G aktiverat iPhone har bra kapacitet och funktioner som 3D-pekskärm processor, ger 3 dimensionell accelerometer användare en ny erfarenhet och plattform för spel. Producera innovativa animerade spel för iPhone 3G och Mac.

Bredvid mobiltelefon och SMS, spel är kanske den mest populära inslag i iPhone och alla liknande pekskärm mobila enheter. Med världen blir mindre och mindre på gru nd av Internet och webben, människor har nu möjlighet att ägna sig åt fritidsaktiviteter på resande fot.För de som redan hooked på iPhone och för dem återstår att skaffa denna manick är spel kanske en av de oemotståndliga funktioner. Med det största LCD-skärmen kan jämföras med andra enheter i sin klass, iPhone spel erbjuder en enastående spelupplevelse.

IPhone levereras med många intressanta och intelligenta spel. Dessa inkluderar bekämpa, racing, strategi och pusselspel bland många andra typer. Trots att tillgången på stort antal spel, finns det alltid efterfrågan på nyare spel. Spelutveckling för iPhone blir stark drivkraft eftersom majoriteten av iPhone-användarna är unga människor. iPhone-spel applikationsutvecklare ytterligare drivs för att skapa innovativa och originella spel som över den tid som användarna får trött av att spela samma spel om och om igen.

Teman
Det allra första som får din upp märksamhet när du pekar öppnar iPhone är det grafiska gränssnittet eller grafiskt användargränssnitt som visar en mängd olika ikoner, bilder och grafik på den. Detta är utgångspunkten för en resa in i den underbara världen av olika funktioner i iPhone. Med så många program som körs på iPhone, det är förvirrande ibland att följa och komma ihåg alla ikoner.

Anpassning är svaret där du skapar anpassade teman och ikoner för att anpassa iPhone. Användarna kommer alltid att leta efter nya teman, ikoner och bakgrunder för att uppfylla den ökade efterfrågan på kreativa och användarvänliga visuellt gränssnitt.

En slutprodukt skulle vara att genomföra en iPhone-tema för en specifik iPhone applikation.

Underhållning på iPhone
Äpplen iPhone är inte bara en telefon. Det är en allt i ett mobil enhet som erbjuder något för alla typer av användare. För att fullgöra sina roliga kvoten erbjuder iPhone en mängd underhållning alternativ som spel, bilder, låtar, videor, musikvideor och musik som spelas applikationer. Överens om att det finns tusentals gratis och betalas nedladdningsbara underhållning apps på iPhone, fortfarande det finns tillräckligt med rum och utrymme för ytterligare ansökningar.

Lokal / regional-centrerad program som du inte hittar någon annanstans. Detta inkluderar sällsynta lokala / regionala / land kloka vokal och instrumental musik, skämt, hisnande foton och videor och pussel och sällskapsspel. Om du är trött på att spela fickan piano och gitarr, varför inte prova att spela själen omrörning ljuden av exotiska lokala sådana? Dessutom hittar magiska applikationer för att underhålla dina gäster och vänner på en fest.

Sport på iPhone
Om du är en hängiven sport entusiast och iPhone ägare, så kanske du inte kan vara utan iPhone-sport applikationer. Oavsett vara din typ av i drott är det möjligt att skapa och utveckla programmet för det.

En av de coolaste funktionerna i iPhone är att du kan anpassa den med hundratals webbapplikationer. Med nedladdning av sport program kan du hålla koll på din favoritsport, spelare, resultat och de senaste nyheterna.

Om du är en anhängare av en viss sport eller en klubb, kommer då de iPhones webbaserade program kan du hålla kontakten även när du är pendling.

Mobil Webbdesign
Företag över hela världen använder innovativa sätt att marknadsföra sina produkter och tjänster. Mobil-kompatibel Webbdesign har visat sig vara ett mycket kostnadseffektivt sätt riktade mobila abonnenter som surfar på internet för dina produkter eller tjänster. Utvecklingen och lanseringen av de senaste telefonerna som iPhone, BlackBerry, etc. ökar behovet av utveckling av webbplatsen för dessa prylar. Mobilt surfande har ökat med flera veck.Typical mobila användare k ommer att leta efter specifikt innehåll eller tjänster medan du surfar på din webbplats med stark uppmaning till handling.

Mobil Webbdesign och utveckling måste utvecklas med tanke på att optimera mobila kompatibel webbplats för främjande av mobil webbplats i mobila sökmotorer. Att ha en mobil version av en webbplats och främja den i lokala mobila specifika kataloger kommer att öka försäljningen i mobilen är ett sådant medium där chansen att få direkt nå målgruppen bidra till att förbättra ROI.

Se är att tro och thats där den mobila webbplatsen har en kant att peka mobilabonnenter.

Det finns olika kategorier Mat som är iPhone-applikationer utvecklas. Många företag specialiserade på en viss kategori. Till exempel kan ett företag som specialiserar sig på området för iPhone hemsida utveckling. En iPhone mobil utveckling domän innehåller användbara web 2.0-applikationer avsedda uteslutande för iPhone, som:

Sökverktyg. Webb-verktyg.Sociala nätverk. E-handel webbplatser. Resor, sport och underhållning och så vidare.

Outsourca iPhone Application Development
Outsourca av iPhone applikationsutveckling har flera fördelar som i huvudsak omfattar:

För det första är det kostnadseffektivt. Outsourcing av iPhone-program får jobbet gjort till lägre kostnader. Kundanpassade applikationer kan utvecklas utan stora investeringar som annars var nödvändiga för det tekniska personal och utbildning.

Den rigmaroles av iPhone-program-godkännande av Apple, är riktlinjer etc tas om hand av den verifierade rätt företag.

Skapande av innovativa, bärbara, säkra och prisvärda iPhone är en nyckelfråga för all utveckling för iPhone.

Eftersom det finns ett evigt ökande efterfrågan från användarna för mer höft och mer stimulerande ansökningar om iPhone är både iPhone applikationsutveckling och iPhone we bbutveckling bevittnar deras högtrafik. Driven av stadig tillväxt av trådlös kommunikation branschen, det finns en jämn efterfrågan på offshore-företag iPhone program för att utveckla personliga och skräddarsydda applikationer för iPhone, som dessa företag erbjuder expertis inom teknik och plattformar som C / C + +, Dot Net, J2EE, AJAX, Cocoa , MAC och naturligtvis iPhone SDK för kostnadseffektiv pris.

Det finns ett behov att outsourca iPhone applikationsutveckling, som användare av iPhone letar alltid efter mer avantgarde iPhone lösningar för att njuta av sin iPhone bättre. Marknadsaktörer, som en följd, står inför en dubbel utmaning att både utveckla mer avancerade, säkra och innovativa iPhone-program på löpande basis, och marknaden slutprodukterna också.

Eftersom iPhone applikationsutveckling kräver sakkunskap, vilket definitivt inte är i riket av en fackman, både slutanvändare och marknadsledande söker alltid efter en kvalificerad och kompetent iPhone ansökan utvecklare som kan använda iPhone SDK till en optimal nytta och håller sig à jour med den dynamiska och snabba iPhone applikationsutveckling teknik.

Anmärkningsvärt är att SDK är en öppen resurs och kräver därför ingen licensiering. IPhone OS är det synkroniseringsprogram som hjälper kör iPhone. Med hjälp av iPhone SDK, iPhone ansökan utvecklare världen över farkoster nya och kundanpassade applikationer iPhone och skapa webbinnehåll för användning på iPhone OSbased enheter. Användarna kan ladda ner dessa iPhone renderingar och använda dem på sina anordningar, gratis eller betald basis.

För att uppnå kompetens med ekonomin är det en vanlig tendens observerades för iPhone marknad att outsourca iPhone applikationsutveckling till offshore destinationer, både frilansare och små mobila tillämpning företag utveckling. Detta säkerställer omfattande och samtidig utve ckling av prisvärda, ledande webb-och infödda applikationer iPhone om ämnen som omfattar trådlös Internet-säkerhet, content management, video och dela bilder, interoperabilitet, chattjänsten spel, företag anslutningslösningar, GPS-lösningar kartläggning och vad inte. Listan är bara expanderar.

Den fullständiga potential iPhone, multimedia gadget kan utnyttjas genom att utveckla geniala program för det. Lanseringen av SDK (Software Development Kit) av Apple i 2008 stärkt iPhone ansökan utvecklare världen över för att komma upp med unika och kundanpassade applikationer för iPhone-användare.

SDK, även känd som verktyg kedjan ingår:

Xcode: Det är den integrerade utvecklingsmiljö (IDE), där iPhone-program utvecklas. Det är den del av iPhone applikationsutveckling kit och består av en grafisk debugger och en kraftfull källa redaktör också. Interface Builder: Det hjälper i design och te stning av användargränssnitt. Den grafiska redigeringen miljön i Interface Builder används av iPhone ansökan utvecklare att designa användargränssnitt och sömlöst integrera applikationer till 3G miljön i iPhone. Instrument: Instrumentet hämtar data, analyserar och jämför resultat och visar resultatet grafiskt i realtid. Den spelar en central roll i realtid optimering av iPhone-program. En iPhone ansökan utvecklare bör ha en god kunskap om hur du använder SDK. SDK använder målet C-språk och körs bara på Mac OS X 1.5 plattform (OS i iPhone). De utvecklade tillämpningar måste godkännas av Apple och kan distribueras enbart genom App Store.

Utnyttja redan gjorda ansökningar

ZippiCash
Zippi Networks Inc., en ledande leverantör av mobil handel applikationer som gör att amerikanerna att återvinna sina "Klotter i Cash". Zippi senaste mobilen är nu tillgänglig för nedladdning i App Store, App Store och på www.zippicash.com. "Zippi Cash TM" har fått högsta popularitet tillgängliga till det nuvarande klassificeringssystem.
Den "Zippi Cash TM" omvandlar en iPhone till en möjlighet att generera inkomster och återvinna dessa dolda pärlor i garaget, garderoben och stuvutrymme. Ansökan innehåller den information som behövs för att upptäcka ett objekt värde genom att producera en mini-utvärdering och resultat bord.Baserat på resultat ett objekt ägare kan välja att sälja objekten själva eller ansluta direkt till Zippi Network, som kommer att få det sålt för dig.

Guld Pris Grabber
GoldPawnShop.com är en online pantbanken, gjorde ett program som heter "Gold Price Grabber", ett program för iPhone och iPod Touch. Gold Pris Grabber är den första iPhone App som ger användare möjlighet att sälja smycken på nätet och kontrollera att priset på guld - allt på samma gång på en ha ndhållen enhet. Gold Pris Grabber gör det möjligt för konsumenterna att spåra guldpriset dagligen. Om guld råkar träffa en viss nivå ett uns, kan de sälja guld smycken direkt, så att de kan dra nytta av de höga guldpriser när de uppstår. Pawn Shops har sett en betydande ökning av verksamheten på grund av de ekonomiska förhållandena som konsumenterna upplever i dessa dagar. Guldpriset Grabber applikation för iPhone och iPod Touch är designad av Tommy Spero för Soul och utvecklas av Blue Whale Web Solutions, Inc., en iPhone ansökan utvecklare baserade i södra Florida. För att ladda ner och förhandsgranska Grabber Guld Pris, följ länken nedan.http://www.goldpawnshop.com/gold-price-grabber-iphone-application.asp GoldPawnShop.com skapades för att hjälpa konsumenterna att generera kontanter från oönskade guld smycken eller trasiga smycken. Vår enkla hemsida tar stress och försämringen ut att hitta en traditionell pantbanken sälja smycken och erbju der en 10 dagars pengarna tillbaka garanti.
Blue Whale är ett boutiquehotell webb företag baserat i södra Florida erbjuder tjänster såsom iPhone applikationsutveckling, lead generation webbdesign och sökmotoroptimering.

Det finns många fler program som gör att du kan tjäna pengar med din iPhone, men det faller utanför ramen för denna artikel att lista alla möjligheter, och jag kommer att stanna vid dessa två just nu. Om du vill veta mer, kontakta mig och jag kommer att låta dig in i andra applikationer som finns.

Andra affärsmodeller
Det finns erbjudanden på internet om hur man gör tusentals dollar på iPhone ansökan marknaden, och några av dessa system fungerar och andra inte.Var försiktig där ute, eftersom marknaden översvämningar med erbjudanden som kan vara verkliga, och andra inte kan ge dig något alls, men en buckla i din plånbok.

Vänligen kontakta mig på sak@ec-ba.com och jag ger dig inf ormation om ett annat sätt kan du dra nytta av iPhone marknaden, utan att ens ha en egen iPhone alls.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar