torsdag 22 september 2011

Bör ge upp den vita versionen av Apples iPhone 4 av 10 anledningar


.I arbetet med att ta fram en vit version av Apples iPhone 4 inför "utmaningar". Apple har insett att det bästa skulle vara att minska förluster, och modet att erkänna att en vit version av iPhone 4 verkligen så svårt att producera.

3, vänta på en uppdaterad version av iPhone

Om du har att lansera en vit version av Apples iPhone 4 mobiltelefon, då företaget kan tänka sig en uppgradering i nästa års iPhone 4 överväga frågan. På den tiden skulle problemet inte stå inför tidsbrist kommer konsumenterna att den vita versionen av iPhone är full av nya förväntningar. Dessutom, ännu viktigare, aldrig tvekar att erkänna fel för jobb, skulle det också vara bra sätt att spara sina ambitioner.

4, för majoriteten av den svarta versionen av användaren välja

Även om vissa användare fortfarande ser fram emot en vit version av iPhone 4 telefoner, men de flesta användarna har varit nöjda att välja den svarta versionen av iPhone 4. De tror att vänta på en vit version av iPhone 4 verkar inte förtjänar, och de tror också att bedömningen när lanseringen av Apples iPhone 4 vita versionen kommer att bli mer problem. För att göra detta batteri för bärbar dator borde Apple vara svaret på idén om dessa användare, lanserat en vit version av iPhone 4 skingra idén.

5, Verizon version av iPhone viktigare

För närvarande verkar lanseringen av iPhone med Verizon nätverk för att vara viktigare. Kan också införas även om Verizon versionen av Apples iPhone kan iPhone också främja en vit version av listan, men med hänsyn till de utmaningar som fö r närvarande står inför Apple borde Apple fokusera på mer aktuella Verizon version av iPhone, borde åtminstone överväga tillhandahållande av tillräcklig försörjning.

6, fördröjningstiden till marknaden för Apple förnedrad

Medan Apple kanske tycker att stoppa produktionen av en vit version av iPhone 4 kommer att tillåtas att förolämpa, men den verkliga förolämpning är att Apple upprepade försenade tid att market.Measures inför Apples försenade kan konsumenterna bara tänka två gånger på vit version av iPhone 4, kort sagt, för att stoppa den vita versionen av R & D är inte iPhone 4 att senarelägga noteringen datum än många initiativ värre.

7, spelar produkten färgen inte mycket effekt

Sammantaget mycket bekymrad över varför Apple iPhone 4 färger? Naturligtvis är Apple att vinna fler konsumenter, men i själva ver ket är färgen inte om de avgörande faktorerna för konsumentens beslutsfattande. Black Edition iPhone 4 har varit mycket bra.

8, missar erkännande av

Detta kan strida mot Steve Jobs stil. Men om slutet för att ge en vit version av Apple iPhone 4, kommer då att visa en ny bild. Konsumenterna har länge klagat på att de flesta av Apples punkten är Apple göra misstag, aldrig erkänna misstag. Självklart kommer ge upp den vita versionen av Apples iPhone 4 ger ett bra tillfälle att erkänna.

9, inte marknadsvärdet inte den vita versionen av iPhone 4

Samtidigt kan Apple bryr sig inte om Apples ursäkt, eftersom konsumenterna inte värdet här lilla problemet. Naturligtvis kan det finnas ett litet antal konsumenter bekymrade över den vita versionen av iPhone 4, men de flesta konsumenter tror att detta bara är skillnaden mellan färgerna.Eftersom konsumenterna inte värdesätter vård, varför skulle Apple göra i FoU ?

10, Apple fortfarande mycket goda prestanda

Det är obestridligt att Apple verkligen har varit mycket framgångsrik i vinst. Hittills har Apple varit lönsamt de senaste åren, i själva verket de senaste åren har Apple gjort oöverträffade intäkter och vinster. Framgång och vit version av dessa produkter har ingenting att iPhone 4. Kanske borde Apple vara medveten om detta och stoppa en angelägenhet för den vita versionen av iPhone 4.

Alla rättigheter reserverade

HP HSTNN-IB82 batteri, HP EliteBook 8530p batteri


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar