måndag 12 september 2011

Bästa gratis iPhone Apps - Apple iPhone Store full av användbara och roliga program att ladda ner


Den iPhone butiken har över 100.000 iPhone apps som du kan välja från till din mobiltelefon. Och efter Apple beslutat att tillåta tredje part att släppa sina applikationer för iPhone, har valet ökat ännu mer. Några av de bästa iPhone apps kan ni någonsin att göra saker som du inte ens kan föreställa sig. Dessa program kan du skicka kurirer över landet och även hjälpa dig att göra din shopping när som helst och var som helst.

Du kan ladda ner Apple iPhone apps gratis från Apple Store genom att bara logga in och kort lista din favorit iPhone-applikationer. Du kan även välja från de bästa iPhone apps som betalas och erbjuda fler allmännyttiga tjänster. Spel, videor, musik, verktyg, produktivitet, nöje, underhållning, säkerhet, you name it och hitta program som passar dina behov. I denna artikel skall vi begränsa till några av de bästa iPhone apps någonsin att du ska ladda ner i telefonen.

Bästa iPhone Apps f ör barn

The Pianist
Detta är en av de bästa iPhone-program som är användbar för barn över 4 år. Detta iPhone apps hjälper Förvandla din iPhone till en 88 nyckel piano.Grafiken är bra och 3D-tangenterna nere vid beröring. Det bästa iPhone apps för barn kommer med en prislapp på $ 3,99.

Var är Gumbo
Om du har ett litet barn i huset, så är detta en av de bästa iPhone-program som du bör unna i. Detta är ett lyft luckan slags interaktiv berättelse bok som hjälper barn att hitta scener och kika bakom den grafiska objekt. Syftet med ansökan är att hitta den försvunna hunden, Gumbo. Bortsett från Gumbo, kommer barnen att upptäcka andra dolda djur bakom de objekt de lyfter. Detta är bästa iPhone apps gratis och du kan även ladda ner den betalda versionen för $ 1.99.

Peekaboo Barn
Grundskola barn kommer att ha skitkul med denna uppfostrande iPhone apps.I detta måste barnet att gissa v ilken lagården djuret är dold bakom dörrar. Barnen kommer att älska gissningslek genom att höra djurläten. Detta är en av de bästa iPhone apps med ett pris på $ 0.99.

Störta
Det är roligt spel som involverar stapla bitar så högt som möjligt. Barnen kommer att älska den roliga ansikten som gjorts av staplade bitar och kommer att hålla andan när stacken blir mer och mer otrygg. Den störta är en av de bästa iPhone apps gratis och störta 2 är endast för 99 cent.

Sudoku
Det är bra spel för äldre barn som älskar att umgås med denna mentala spelet. Detta är en iPhone-applikation gratis.

2010 Bästa iPhone Apps ~ Gratis

Mobyko
Detta gör det mycket enkelt att överföra data från en telefon till en annan som en plätt.Allt du behöver göra är att ladda upp dina kontakter från den gamla telefonen till servern av telefonen. Då dessa kontakter kan laddas ner till din hugger telefonen lätt.

När Traveler
Detta är bra iPhone apps för folk som reser runt mycket. Detta är en av de bästa iPhone apps som har tusentals noteringen om affärer, restauranger, hotell, etc. Ju mer du använder den, håller mer information strömmade in den från hela världen.

Skriv ut och dela
Detta är ett bra program som hjälper dig att skriva ut dina filer, e-post, kontakter, bilder från telefonen kameran direkt till skrivaren. Detta är en mycket enkel att installera och bra att använda iPhone-applikationer. Du kan läsa om iPhone väckarklocka för mer information.

Facebook
Om du är en ivrig sociala nätverk fan, så är detta ett måste iPhone-applikation. Den innehåller de flesta funktioner i den ursprungliga platsen.Du kan gå igenom Facebook Newsfeed, meddelanden, ta bilder och direkt ladda upp den till webbplatsen. Denna applikation erbjuder även chatt och meddelandehantering anlä ggning.

Word Web
Ordet webben är en ordbok och synonymordbok som ger dig tillgång till obegränsad ord och fraser. Detta måste ha iPhone apps ger dig också med exempel och uttal. Detta är det bästa iPhone apps som inte använder Internet och kan också ge ljudmässigt liknande ord om du anger en felaktig stavning.

Photoshop.com Mobile
Om du funderar på att redigera dina foton och bilder, är detta det bästa iPhone-applikation för dig. Du kan beskära, kontrast, fokus, mätta och vässa dina bilder som du vill. Du kan även lägga till några kreativa inslag till dina foton med photoshop.com mobil.Du kan hitta några fler program på iPhone nedladdningar och få mer information om samma sak.

Dessa är bara en handfull av de bästa iPhone apps någonsin att du kan ha i telefonen. Apple iPhone butiken är full av användbara och roliga program som du kan ladda ner. Det finns många bästa iPhone apps gratis och betal as att välja mellan. Bara utföra jakten och snubbla på några av de bästa iPhone apps för din telefon.

Att utveckla och publicera iPhone-program på iTunes så att du kan börja tjäna pengar på en gång?

==> Klicka här


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar