tisdag 13 september 2011

Den bästa iPhone Apps 2011 för IPhone Lovers - Den bästa iPhone Apps 2011 som du kan ha i din iPhone


Den iPhone butiken levereras med mer än 1000 program varje vecka för iPhone-användare. Den ökande populariteten för Apples iPhone är på grund av dess stora sensor touch och de tusentals applikationer som Apple Computers har att erbjuda. Apple har infört program för människor från alla samhällsskikt. Spelare, musikälskare, resenärer eller affärsmän har sina egna preferenser när det kommer till iPhone-program. Nu 2011 har redan börjat och Apple är tillbaka med den bästa iPhone apps 2011 för iPhone älskare.

Topp iPhone Apps 2010

Många av de bästa iPhone apps är 2011 spel eller mjukvaror musik för tonåringar eller vuxna. De blir populära snabbt, eftersom en iPhone-användare kan ladda ner dem mycket lätt och använda dem tills han / hon är uttråkad och sedan gå vidare för att ladda ner något nytt. Så låt oss ta en titt på några av de bästa iPhone apps 2011.

Apple iBook 1,1
Ta inte av misstag ta det som bara en e-boksläsare.Det är också en utmärkt PDF-läsare. Detta cool app använder en tjusig bokhylla för att ordna dina böcker och PDF-dokument. Plus att du får också några gamla klassiker att läsa gratis från Apples onlinebutik. Apple iBook blir mer användbart när du fungerar den med mer Apple-enheter.

Chomp
En av de mest användbara iPhone apps har Chomp förvånad varje iPhone-användare. Chomp är en app som låter dig hitta andra program. Du kan granska andra applikationer och även lämna dina egna åsikter. Chomp rekommenderar också program för dig baserat på dina egna åsikter, vilket innebär att du kommer att hitta nya spel och produkter så fort de lanseras. Nog sagt, Chomp en fantastisk idé och produkt som alla iPhone-användare bör ha.

Dropbox 1.2,2
Människor som har och älskar datorer och bärbara datorer, är detta program för dig. Dropbox låter dig komma åt dina personliga filer på någon av dem. Dropbox ger dig ett 2 GB lagring av filer som enkelt kan nås från vilken dator som helst. På din iPhone, ger Apple iPad och iPod Touch, det program du visa videor, foton, kalkylblad, presentationer och dokument som du har sparat i din personliga mapp.

iCamcorder
Om du har en iPhone 3G du förmodligen inte kan spela in en video. Inte nu längre, med iCamcorder du kan spela in video även om din iPhone är inte den senaste versionen. Det kan klicka 15 bilder i en andra och även spela in ljud med den. iCamcorder skapar ett bildspel som ingen annan som fungerar som en videoinspelning. Detta är en av de måste ha iPhone apps när du har en äldre version av iPhone.

Epicurious Recept & inköpslista 2,1
Om du älskar mat då måste du vara vet Epicurious och 100 tusen recept. En av de bästa iPhone apps 2010, låter det h är programmet du tittar på dina favoritrecept som ditt lönekonto din inköpslista. Du kan också välja dina favoritrecept och förvandla dem till en kokbok. Du kommer också få lite irriterande annonser, men jag tror att de flesta av oss skulle vara redo att ta den med detta gratis fantastiska program.

Evernote 3.3.5
Om du tror att du glömmer saker väldigt lätt, då Evernote kan vara en livräddare. Denna app ger dig olika sätt att föra anteckningar som innehåller text, röst och bilder och ger dig ett sätt att komma åt dem från hemsidan på din telefon med Evernote programvara. Anges som en av de 10 iPhone apps gör Evernote det lätt att skriva ner viktig information, platser och telefonnummer som du kan behöva hänvisa från tid till annan.

NY Times 2.3.3
De flesta av ungdomarna skulle undra, "behöver jag ett nytt program?". Ja du gör, eftersom det är mycket nödvändigt a tt uppdatera dig med aktuella händelser som händer i ditt land. Många föredrar att gå på Internet och läsa nyheter, men denna app kommer att vara till stor nytta när du inte har en Internet-anslutning. Plus New York Times är ett hav av innehåll även när andra tidningar skära ned på information. Med en sådan kyla iPhone apps du skulle också behöva det bästa iPhone-tillbehör för att göra telefonen en allt rundare.

Remote 1.3.3
Apples Remote Apps förvandlar din iPhone eller Apple iPod Touch in på en fullastad fjärrkontroll för musik på din PC eller Apple TV.Medan musiken spelas, är album nätverk visas på telefonens skärm och du kan även redigera spellistor. Detta program fungerar endast om du har ett hem Wi-Fi-anslutning. Så säkerheten för din Apple iTunes är i dina händer eller dina familjemedlemmar.

Dessa är några av de bästa iPhone apps 2011 som du kan ha i din iPhone. Du kan ladda ner a lla dessa fantastiska program från iPhone butiken. De flesta av iPhone apps är gratis men du hittar också en del som betalas ut.

Att utveckla och publicera iPhone-program på iTunes så att du kan börja tjäna pengar på en gång?

==> Klicka här


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar