lördag 17 september 2011

iPhone 4 för Verizon Wireless att erbjudas med drygt 2 chatt


Good2Chat.com, och online trådlöst retailerannouncestoday att de kommer att erbjuda iPhone 4 för Verizon Wireless.

Vi har arbetat hårt för att vara en av de första online-återförsäljare för att kunna erbjuda iPhone 4. Verizon kommer att erbjuda iPhone 4 på 3 Februari, 2011 och tillåta oss att ge det några veckor senare. Vi arbetar på ett pris med Verizon och hoppas att kunna erbjuda den för runt $ 50 till $ 100 mindre än Verizon.

Så om du kan vänta några veckor kommer du kvalster kunna spara några tior. Vi erbjuder också den mest kompletta sortimentet av mobiltelefoner andaccessories online. Så om den nya iPhone 4 är inte vad du letar efter, har du flera andra val med oss.

Verizon iPhone 4 kan användas som ett 3G WiFi hotspot för upp till fem enheter.

Face Time

Vill du ha en videochatt med en annan iPhone 4 användare? Du caneasily att tack vare FaceTime funktionen i Verizon iPhone 4.Allt du behöver göra är att hitta din vän att du vill ha en videochatt med i programmet Kontakter och knacka på FaceTime knappen för att starta ett videosamtal. Om du redan i ett telefonsamtal med den person du vill ha en videochatt med kan du helt enkelt trycka på FaceTime knappen på iPhone 4 samtalsskärmen. Din vän kan antingen acceptera eller förneka videosamtal. FaceTime fungerar i både stående och liggande läge. Du kan också använda antingen den främre kameran eller den bakre kameran för Verizon iPhone 4 att ha en videochatt. Vi rekommenderar att du använder den främre kameran eftersom den främre kameran har finjusterade för FaceTime.

Verizon iPhone 4 Retina Display
Se bildskärmar av både iPhone 3G och Verizon iPhone 4 där uppe? Kvaliteten på Verizon iPhone 4 är mycket bättre. Verizon iPhone 4 har de skarpaste, mest levande, och högsta skärmupplösningen i thesmartphone marknaden enligt Apple. Näthinnan display på Verizon iPhone 4 använder IPS (in-plane switching) teknik och har en 326 pixlar per tum skärm som förklarar den höga upplösningen på Verizon iPhone 4 skärm.

Verizon iPhone 4 HD-videoinspelning

Du kan skjuta, dela och redigera video.Alla i high-definition! Tack vare tillägget av fronten mot kameran kan du också se dig själv medan du tar en bild eller video av dig. Kameran på framsidan har VGA-kvalitet. Du kan trycka på för att fokusera på fram-eller bakgrunden medan inspelning eller tar en bild. IMovie app, som kommer att vara tillgäng lig i Apples App Store för $ 4.99soon kommer du att kunna redigera och skapa filmer med specialeffekter.

5-megapixels kamera

Verizon iPhone 4 har en 5 megapixel, till skillnad från den äldre iPhone 3G som hade en 3 megapixel kamera. Verizon iPhone 4 har även en front inför kamera med VGA resolution.The kamera på baksidan skivor i hög upplösning, och har LED-blixt stöd.

Verizon iPhone 4 Specifikationer

Verizon iPhone 4 Mått och vikt

Höjden på Verizon iPhone 4 är 4,5 inches, bredd 2.31 inches, djup 0,37 tum och väger 4,8 gram.

Verizon iPhone 4 Färger

Verizon iPhone 4 finns endast i svart färg, inte vit.

Verizon iPhone 4 batterilivslängd

Apple har lagt ett större batteri i den nya iPhone 4, vilket ökar thebattery livet av iPhone 4. Taltiden är upp till 7 timmar med 3G och upp till 14 ti mmar med 2G. Passningstid upp till 300 timmar. Du kan använda Internet för upp till 6 timmar med 3G och 10 timmar på WiFi. Videouppspelning är upp till 10 timmar och ljuduppspelning är upp till 40 timmar.

Verizon iPhone 4 Display

Verizon iPhone 4 har 3.5-tums widescreen Multi-Touch-skärm, 960 x 460 upplösning på 326 ppi, fingeravtryck fettavvisande ytbehandling på fram-och baksida, och stöd för flera språk och tecken samtidigt.

Verizon iPhone 4 Camera

Verizon iPhone 4 har en högupplöst 5-megapixel kamera på baksidan och en på framsidan kamera som kan spela in i VGA-kvalitet. Kameran har stöd för videoinspelning och högupplöst med upp till 30 bildrutor per sekund med ljud. LED-blixt ingår också med kameran.

Verizon iPhone 4 sensorer

iPhone 4 har en treaxlig gyro, accelerometer, Proximity sensor och en Ljussensor.

Verizon iPhone 4 knappar och reglage

På bilden ovan är knappar och reglage på utsidan av Verizon iPhone 4. Det finns en på / av Sleep / Wake-knappen längst upp till höger, ringsignal / ljud-knappen högst upp till vänster, Volym upp / ned knappen högst upp till vänster, och hem-knappen på undersidan framtill.

Verizon iPhone 4 Utgivningsdatum

Verizon iPhone 4 kommer att släppas i Apples butiker och Verizon butiker den 10 februari 2011. Berättigade kunder kommer att kunna förbeställa Verizon iPhone 4 den 3 februari. För att kontrollera om du är berättigad att du Cango till denna länk.

Verizon iPhone 4 Pris

iPhone 4 kommer att finnas tillgänglig i 16 GB ($ 199 med 2-års kontrakt) och 32 GB ($ 299 med 2-års kontrakt).

VisitGood2Chat.com för det senaste inom trådlös.


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar