fredag 13 juni 2014

Vad gör du och jag blir förälskad i iPhone 4S - Teknik - Mobiltelefoner


När hela världen är i en vurm om Iphone 4 och iPad, verkar Apples IPhone 4s att ha halkat i popularitet. Var och en har sin starka sida. Precis som många människor lockas av den stora skärmen på iPad, fortfarande en del fans är förtjusta i de små och utsökta iPod. Med en iPod, kan du bekvämt njuta av musik och filmer på en fullsatt buss eller tunnelbana. Och du kan också enkelt överföra musik från iPod till dator med en professionell iPod till datorn överföra verktyg. Men hur mycket vet du lära dig om iPhone 4s, vad får oss att bli kär i iPhone 4s?

Även om båda av oss har känt att Apples IPhone 4s lanserat ett par månader har det kallats den bästa smartphone under 2011. Dess sofistikerade design och programvarukvalitet, spelar en roll av promotor i Apples mobiltelefon lång väg. Nedan anges skäl varför vi älskar iPhone 4s.

1 med den bästa designen på marknaden

IPhone 4s glassubstrat som ger den ett elegant utseende, utmärkt display och enkel menyknappen, en enkel användarvänlig manöver användning.

2 Det nya trådlösa systemet är ett populärt tillägg

Iphone 4 lanseringen, konsumenter finna skydd för att hålla telefonantennen, vilket resulterar i förlust av kommunikation att hända. Men IPhone 4s med nya trådlösa system, inte bara låta problemet lösas, men också av exempelvis AT & T: s 3G-nät, användning av anslutningsmöjligheter som liknar 4G.

3. Siri röst dialog

I år i mobiltelefoner och användarinteraktion utveckling, i fallet med den mest banbrytande Siri. Nu IPhone 4s och hans mobiltelefon-användare kan prata, skriva ett kort meddelande enligt direktivet, kontrollera schemat eller en massa förfrågningar.

4 Ansökan är fortfarande den högst rankade

Googles Android Market Application Store för att få denna viktiga utveckling dock marknadsandelen förhållandet är fortfarande långt efter Apples App Store, Dessutom har Android Market många program har konstaterats innehålla skadlig programvara.

5 ingen säkerhet frågan gäller

Android mobila telefonsystem och annorlunda, IPhone 4s i år, har det inte funnits några säkerhetsöverträdelser tvivel om iOS-systemet mer robust skydd än Android.

6 rimligt pris

IPhone 4s priset är det samma som den tidigare generationen, begärt pris $ 199, 32GB och 64GB versioner av varje till 299.399 dollar. 4S till detta pris kan vara rätt på, andra produkter eller billigare, men till samma pris hundratals dollar i produkter för att vara fallet, köpa en 4S verkar stabil ordentligt.

7 herres tjänst

IPhone 4s bästa är att det samlar ett antal konsumenttjänster runt om i världen, inte bara iTunes, App Store, iCloud, etc, om användaren vill att videochatt, men även länkar till andra mobila produkter från Facetime eller Mac-dator. Idag har Apples hemliga vapen omvandlats till kundservice och få återspeglas på iPhone.

Nu har du en bättre lära dig varför fler och fler människor blir förälskad i iPhone 4s? Alla ovanstående är de bästa skälen till att vi älskar det, bara älskar det lika mycket som iPad, (tips: Hur överföra musik från iPod till ipad)

Fler tips för dig att läsa: iPhone till Mac Transfer

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar