söndag 22 juni 2014

Billiga version av iPhone kommer att lanseras - Business - Small Business


Igår, en tidning berättelse om Apple iPhone nyheter återigen bli en inhemsk webbplats hett ämne. Enligt den amerikanska Techcrunch webbplatsen teknik blogg den 27 juni, är på väg att släppa i höst i nya produkt prognos Apple kommer iPhone Apple lanserar två stycken-en mobiltelefon iPhone är nästa generations iPhone (modell kan vara Iphone 4 S 5 eller iPhone), och den andra är en billig version av iPhone (föreställa modellen kan vara "iPhone nano" eller "iPhone"). Lite för att detta, äpple Kina en talesman för företaget sade "No Comment, inte har någon information kan avslöjas". Men analytiker hävdar att Apple iPhone driva billig verkar osannolikt, bör Apple använda något annat sätt kompensera för närvarande problemet med höga pris iPhone.

hemsida erkänna, då många analytiker förutsäga beteendet hos Apple, har noggrannheten alltid varit väldigt dålig, men prognosen, mer eller mindre vissa bevis för bevis. I själva verket, på grund av priset på $ 600 eller över iPhone, mer subventioner för operatörer och avancerade användare Apple-användare, tryck på iPhone från billiga spekulationer efter 4 iPhone listade började dyka upp. Bloomberg i början av februari i år har utfärdat en nyhet, avslöjade att Apple i forskning och utveckling "i fler små billiga" av iPhone. Och, dessutom väldigt tillhandahåller information: detta är en storlek på Iphone 4 är nästan hälften av iPhone, håller skärmområdet hela frontpanelen och ingen HOME-knappen, förutsäga priset billigare än vanliga iPhone många under $ 350

dessutom tidigare i år, Apples COO Tim Cook (Tim Cook), är Apple inte analytiker sade sina produkter endast till "service i den rike mannen", som affärsutveckling, hoppas Apple att iPhone-användare av sociala nivå till varje. Det är en detalj, har Apple börjat i USA sålde olåst version av iPhone. Analytiker från alla tecken gissa, äpple i utarbetandet av de lansera andra produkter.

Techcrunch spekulationer verkar vara "mer och mer sant". Men Apple Kina företagets talesman berättade för reportrar, hade ingen kommentar, även inte avslöja nyheten. Enligt bestämmelserna i äpplet, att inte kommentera spekulationer, inte på någon officiell nyheter svar.

Industri insiders anser att Apple iPhone driva billig verkar osannolikt. Han tror att, om den stämmer till under $ 350 pris säljer billiga versionen av Apple, iPhone kommer ytterligare populära iPod Touch produkterna producerar intensiv chock. Det stämmer inte överens med Apples företagskultur, har Apple alltid eftersträvas försök att bygga en perfekt produkter, istället för att försöka bygga upp marknaden. Dessutom, i iPhone 5 listade, kan Apple sänka iPhone 4: s pris för att möta efterfrågan på. Därför, ju mer om det spektrum av Apple iPod kan vara i kontakt släpper den officiella liknande "äpple hud" av utrustningen. Apple är redan i USA förra året vid tillämpningen av relevanta patent. Detta löste inte bara problemet med billiga upplagan iPhone, och kan fortsätta att driva försäljningen av Touch. Men, också har "apple black" på nätet, även om det är att minska sa 2000 yuan pris, ändå inte kommer att köpa.

Kanske från iPhone5 start, Apple-användare skulle aldrig använda iPhone till mobiltelefonen spruckna versioner. Peking tid igår, den internationella berömda "Prison Break" iPhone Dev Team-utländska grupper sade äpple senaste Cisco IOS operativsystem föregående fem reparationen har använts i "Prison Break" systemet med hål, eller kommer helt tät iPhone "Prison Break "tillvägagångssätt, alla iPhone-användare kan måste använda lås iPhone-version.

IPhone Dev Team-är världens största Apple-system "Prison Break" organisation, när Apple släppt en ny iPhone-produkter och nya Cisco IOS, kommer det att vara den första i systemtiden release "Prison Break"-programmet. Men dess sade igår äpple utländska senaste Cisco IOS operativsystem för att reparera de senaste 5 har använts i de sårbarheter i systemet, reparation fängelse paus efter varje gång iPhone återställning för en speciell telefon unikt genererat ny datagrupp, och speciellt skanning endast äpple att ha avslutas scanning, hålla mobilen i den normala startnyckeln. Detta innebär att om Fodral system som ska ändras, inte kommer att vara normal, att ta bort alla tidigare på "rymning" sätt. Även om iPhone Dev Team-sade att de var "kan fortfarande ha en chans att bryta igenom barriärer", men det sa inte har gjort framsteg.

IPhone och andra smarta telefoner cisco iOS systemet i systemet är den största olika, Cisco IOS till användarens autentiseringssystemet extremt låg. Användare kan endast användas efter Apple validering, i Apple i ansökan för att köpa Microsoft, inte kan förändras för fastställande av ansökan. Även om det minskar kraftigt iPhone-användare, men dödligheten för frihet också har starkt begränsad, så för iPhone "Prison Break" Cisco IOS-systemet åtgärd har påverkats av många "rosa" stöd.

Reportrar igår, den ansvariga personen samtals äpple Kina sade från besväret svar. Enligt utländska medier rapporterar, är Cisco IOS väntas i maj i höst, och var den första officiellt lanserades bedriver i iPhone5.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar