söndag 15 juni 2014

iPhone Tricks For Use - Nyheter


IPhone är ett utmärkt främjar post av Apple, driver en mest unika operativsystem identifierats som IOS. Den senaste typen av denna IOS bli IOS fem. Nu för att manövrera runt telefonen lätt, det finns många tips och tricks. Denna artikel tar för din förståelse de bästa 10 värdefulla iPhone tips och tricks. Den översta sex är enligt följande:

1) Screenshot2) Bläddra till leading3) Kepsar lock4) Så för att spara bilden som är i Safari och Mail5) Extra nycklar shortcuts6) Startskärm knapp alternativ

1) Screenshot: Den första iPhone Tips och trick är att ta en skärmdump är en ganska enkel och ett enkelt sätt och överraskande en hel del allmänna folk inte vet om det. För att ta en skärmdump tryck bara på elektriska strömbrytaren och hemknappen på samma gång. Detta kommer att spara skärmdumpen i telefonens bildgalleri.

2) Bläddra till det bästa: För att bläddra till det bästa när du bläddrar genom en längre webbsida, eller genom din gigantisk lista med låtar på telefonen utan att riktigt svepa två eller tre tillfällen nedåt är ett genomförbart jobb. Allt du behöver göra är grundläggande peka på statusfältet och sidan kommer att rulla fram till prime.

3) Caps Lock:

tredje iPhone tips och trick är Caps Lock-funktionen. Eftersom det är en tröttsam inställning att klicka på caps lock-knappen ännu en gång och en gång till för att göra ditt brev huvudstad, är ett enkelt sätt att låta "Aktivera Caps lock" på dina tangentbordsinställningar. När funktionen är aktiverad kommer att hålla Caps Lock aktiveras när du trycker på den bara för tillfället.

4) Spara bild när du surfar: Medan du surfar kan du väl som en bild, du gillar och vill spara det. Allt vad en individuella behov göra är att peka på bilden för två eller tre sekunder, vilket kommer att ta upp olika alternativ. mellan dessa alternativ är ett bevara bild val. Peka på den och bilden sparas i ditt galleri.

5) Ytterligare Keys Genväg: Den femte iPhone tips och trick attribut är ansluten till fler alternativ i tangentbordet. Trött på att skriva på enkel engelska typsnitt och vill lägga till något utmärkande? Fint då ett krav att utnyttja ett brev för två eller tre sekunder, och för just den bokstaven några långt fler alternativ kommer att verka få en olika teckensnitt eller en symbol.

6) Fastighets Display knapp val: Vill du hantera din musik utan att låsa upp varje gång för att komma åt iPod egenskap i din iPhone. Korrekt sedan bara redigera hemma val i inställningarna. Varje gång du dubbel trycka på knappen startskärmen när telefonen är låst kommer att ta upp musiken controls.Hopefully dessa sex iPhone tips och tricks kommer att göra användningen av telefonen ännu mer användarvänlig och föra den till ett helt nytt användningsgrad.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar