söndag 29 juni 2014

Mobile App Development Services Florida - Datorer - Mobile Computing


Merlin A.I. Soft specialiserar sig på attraktiva Mobile App utveckling för de flesta smartphones som finns på marknaden idag. Smartphones är mobiltelefoner som iPhone, Android, Blackberry och Windows Mobile som erbjuder avancerade funktioner, ofta med PC-liknande funktionalitet. Liknar användar installerat programmet på en dator, är mobila appar som utvecklats för att tillåta mobiltelefoner för att utföra dessa specifika och avancerade uppgifter som användaren vill eller behov. Mobila appar kan också utvecklas för att länka en befintlig webbapplikation för mobila enheter eller för att förbättra användarupplevelsen genom att anpassa den för varje typ av smartphone. Bland andra fördelar, dessa program gör iPhone, iPod, iPad och andra smartphones en måste-ha verktyg för många människor som vill ha omedelbar tillgång till information. Det är därför mobila enheter är inte en lyx längre, tvärtom, de har blivit en nödvändighet.

1 - iPhone, iPod, iPad ApplicationsiPhone, iPod och iPad-programmen är oftast utvecklas av ett annat företag än Apple på ett programmeringsspråk som kallas mål-c. iPhone, iPod och iPad Applications finns inly finns att köpa på Apple iTunes store och utformade för att användas specifikt på en iPhone, iPod Touch eller iPad.

2 - Android ApplicationsAndroid appar är utvecklade med hjälp av Android SDK och Java programmeringsspråk över operativsystemet Android. Android mobila operativsystem är baserat på Linux och är därmed öppen källkod. Google och andra medlemmar av Open Handset Alliance samarbetat på Android utveckling och släpp. Android Apps säljs via Android Market.

3 - Blackberry ApplicationsBlackBerry mobil är en mycket populär smartphone i USA och Europa, släpptes av Research In Motion under 2002, vilket gör att du kan arbeta med din e-post och annan viktig företagsinformation som om du arbetade med det på din dator . Blackberry mobil används normalt för den skyddade tillgången till Corporate post, kalender, adressbok, uppgifter och personlig Mail. Tillgängliga Blackberry apps finns på BlackBerry App World.

4 - Windows Mobile ApplicationsWindows Mobile är Microsofts mobila operativsystem för smartphones och mobila enheter. Tredje part kan vara inblandade i mobil applikationsutveckling för Windows Mobile utan några begränsningar som Microsoft. Några av dessa Windows Mobile Apps, främst de som riktar Windows Phone 7, kan köpas via Windows Marketplace för Mobile.Have en idé till en mobilapp? Vi ska bygga det åt dig och sedan hjälpa dig att generera vinst för ditt företag med det vår professionalism, organisatoriska värden och resultatorienterad teamet skiljer oss från vår competitors.To veta mer om oss, besök: / index.php/about- us-2/mobile-app-development-services/Or Ring oss idag: 772-497-MAIS (6247)

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar