tisdag 3 juni 2014

Förvarning - iPhone 5 Gossips - Nyheter


Efter några månader, är World Wide Web växer med iPhone 5 rykte som slutligen är värdet namnet. Fotgängare tankar dual-core processor chip och mer minne tillsammans med de arbetade argument orsaken till att en tår profil och även delvis större skärm är verkligen en "radikal" redesign blek i jämförelse med en innovativ Voice gränssnittet, eller RVI . Det datum går bortom ryktet till verkligheten; iPhone 5 kan ha 4G trots allt, beroende på hur du anger det; Lagrad Efterfrågan, från kontroll-het, och skaffa frenesi framåt.

tanke på mönstret Apples iPhone lanseringar, vi förväntar nästa generations iPhone 5 till debut i mitten till slutet av 2012. Vi tycker att det är som verkar för att visas upp på Apples Worldwide Developer Händelse (WWDC) som ofta kommer till stånd på början av juni. Till skillnad från iPhone 4S, kommer det sannolikt att bli en helt ny design från vad som gått före, så det innebär ett helt nytt hus som vi såg med alla iPhone 3G och senare, iPhone 4. Utifrån planen för mobila chip konstruktion specialist ARM (att Apple är verkligen en licenstagare), besöker vi en quad-core processor debut inne iPhone 5 - säkert kallas Apple A6. Vi vet att vi kommer att kolla in andra quad core enheter debut i 2012, så det är inte för mycket av en sträcka för att förmedla att iPhone 5 skulle vara samma.

Med mycket 4G-telefoner redan meddelat i USA, kan det inte vara långt innan iPhone klarar 4G-teknik -. oavsett om vi inte kommer faktiskt att ha en Storbritannien spektrum auktion till 2012 Vad du kan förvänta med iPhone 5? iPhone 5 kommer att se ut iPod Touch 4G. I linje med de rykten, kan iPhone 5 ha en smalare kropp än iphone4 och kan idrotten en droppform. Knappen Fastigheten är större, och Apple kommer att sträva efter att lägga till iPad funktioner som använder en större hem-knappen för att användarens bekvämlighet. Det kan vara tro att iPhone 5 sport en 3,7 tums skärm, som kan skydda hela fronten, men kan behålla exakt samma upplösning. Vi är sedan RAM på detta 2012-modellen motsvarar 512 MB. motsvarande mängd minne visas av iPhone 4.

Dessutom, iPhone 5 kommer verkligen har omdesignade antennsystem, vilket orsakade mardröm till Apple. Det visade sig upptäckt att Iphone 4 mottagning avsevärt minimeras när du täcker den bästa och vänstra hörn i luren. Rapporter hävdade det blir förbättringar på bakre kamera med 8 megapixel på grund av Sony. Den kommer att omfatta LED-blixt funktion som kraftigt kan minska röda ögon på bilderna.

Det händer varje år: precis när du börjar tänka på att uppgradera telefonen, ser du viskar i nästa, oanmäld, Apple iPhone. Som en ansvarsfriskrivning, det är precis vad vi vet om den femte generationens iPhone: ingenting. Stoikerna på Apple aldrig någonsin återkoppling, och till och med erkänna, på specifika rykten, vilket är anledningen roundups existerar ärligt på den ursprungliga platsen.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar