lördag 28 juni 2014

Steve Jobs sista droppen iPhone4S heta öppen för att sälja äppeljuice - Affärs


14, New Yorks femte aveny butik, äpple som den gamla varje gång Apple introducerade nya produkter som köade för att köpa Renlong igen. Och den grupp av andra, mer än 20 år av Dewey Chen är ute efter att köpa en Apple nyligen släppt Iphone 4 S mobiltelefoner.

"Det här är ett jobb lämnar den sista droppen av äppeljuice ......." Xiao Chen berättade ankommande journalister, "så jag måste ta tillfället i akt att köpa."

Xiao Chen av döden av jobb att djupt beklaga, i hans ögon, är den senaste Apple-telefon den femte generationens iPhone, även om namnen är inte iPhone 5, men precis som "iPhone3G och iPhone3GS som", är den tidigare andra generation, är den senare den tredje generationen.

Guangdong, ursprungligen från tidig barndom växte upp i Singapores Chen har inte alla andra. Han sade, om inte Steve Jobs, Apples död den femte generationens mobiltelefon inte kommer att vara så här. På grund av jobben, passerade han inte tro Apples framtid, sade han, "titta på den sjätte generationens iPhone är vet att ha ett jobb, är Apple inte riktigt annorlunda ......."

New Yorks femte aveny Apple flaggskeppsbutik, Apple Store personal var tionde minut kommer att ta ett antal linje upp av kunden till Apple Store i tunnelbanan in för att köpa IPhone 4s, varje gång du köper maskinkunder lag kommer att lagra var staplade med jobb från stegen i minnesprodukt med det, Apple-fans från 5, jobb denna månad gått sedan började att fira de olika arbeten med erbjudanden.

Buntar staplade i bergen, en blomma rulle steg, även med äpple-och Apple-fans har ett gammalt tangentbord, tangentbordet lämnar Mosaik "tack för jobb" några rader engelsk nyckel.

4, som hölls här månaden äpple ny produktlansering, precis släppt Iphone 4 S resultat för globala samtal den dagen, föll stora rosa besviken äpple aktier, också upp när som lider mest nådde 5%, trots en blygsam återhämtning stängd, men det marknaden för den nya Apple släppt reaktion är en av de värsta på senare år.

Vem ville en gång till, i en dag senare, jobb stänga min men bortgång. Hela världen var nedsänkt i innovation för återkallande av snille och sorg, från president Obama att Rysslands president Dmitrij Medvedev, från Bill Gates till New York borgmästare Michael r.. bloomberg, nästan alla sörjer hans folk kommer att säga, vilka jobb för att förändra världen.

Världens medier för lång bild av Steve Jobs rapporterar, plan mediadagar till flera layout, den amerikanska TV-medier rapporterade nästan all uppmärksamhet till jobb, alla typer av nyhetssajten på öppna jobb, en värld av projekt tillfälligt glömma ockupationen av Wall Street ...

Steve jobb, även om från denna värld, även för Apple gjorde en stor reklam.

Några dagar senare, började, säger Apple nyheter Iphone 4 S att öppna för bokning situation förvånansvärt bra, öppen för bokning nådde 1 miljon enheter, några operatörer har sålts ur funktion, öppna för bokning het bortom allt ett äpple mobiltelefoner och produkter. Alla har sopa Iphone 4 S just införts för att tiden för att vila. Däremot jobb så. Kanske är detta ett jobb kan äpplet sista sak, är som "jobb lämnar den sista droppen av äppeljuice."

På fredag, har IPhone 4s i globala sju länder saluförs, inklusive USA, Kanada, Tyskland, Australien, Frankrike, Japan och Storbritannien. På grund av jetlag, är Australien Iphone 4 S globala den första lanseringen av nästa är Japan. Men oavsett var Apple Store dörren, är samma scen tidigt kö till vitaliteten.

New Yorks femte aveny i Apple Store före åtta o-klocka i natt, har en del människor börjat linje upp att köpa. Skiljer sig från tidigare, det mer som en rosa lanseras runt om i världen är till minnesceremonierna, har jobb med homophonic, rosa än 4 S är "For Steve" (För Steve).

Även annan Apples grundare Steve, o Nebukadnessar, från woz igår eftermiddag, som sitter i rullstol sedan vänta i linje. "Jag vill och andra 1 miljon hundratusentals miljoner av den rosa stod tillsammans," sade han.

Analytiker prognos, är Iphone 4 S i helgen förväntas sätta rekord försäljning på 4 miljoner, ett och ett halvt år sedan, Iphone 4 heta försäljning, då de första helgen försäljningen också endast för 1,7 miljoner

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar