söndag 15 juni 2014

4 saker du bör göra för att skydda din iPhone - Internet - Forum


När det gäller att ha en mobiltelefon, vill att du ska kunna garanteras att all information kommer att vara säkra. Det är därför många människor köper iPhone helt enkelt eftersom det är utan tvekan ett av de säkraste smartphones där ute, men du kommer fortfarande att behöva ta några saker i beaktande för att se till att telefonen kommer att vara säkra. Apple har lyckats att verkligen vara på toppen av smartphone branschen och jag tror att de telefoner som dem själv är redan mycket säker men du verkligen måste vara försiktig och så här är fyra saker du bör göra för att helt skydda din iPhone.

iPhone Tips 1: Aktivera Auto-Lock

En av de viktigaste men ignorerade säkerhetsfunktioner som iPhone har är autolåsknappen funktion som låser enheten så att du inte kommer att kunna peka på skärmen. Du kan också lägga till ett lösenord, så att du kommer att kunna öka skyddet som du har för din telefon. Genom att ha ett lösenord, är det nästan omöjligt för någon att ta telefonen och gå igenom det eftersom du kommer att ha den låst. Du kommer att kunna stänga av funktionen på och av och säkerligen ska vara på hela tiden. Även autolåsknappen funktionen är inte egentligen en trygghet i sig själv, är det verkligen en bra funktion när du lagt till med ett lösenord.

iPhone Tips-# 2 Var försiktig med Wi-Fi

När du söker på Internet, se till att du använder säkert trådlöst internet eftersom det kan vara en stor risk för att surfa på internet utan att ha lämpliga försiktighetsåtgärder när det gäller wi-fi. Det finns många skäl till varför du inte ska arbeta på öppna trådlösa fläckar men den främsta anledningen är att du kommer att vara mycket känsliga för andra människor och detta är helt enkelt en mycket dålig idé.

iPhone Tips-# 3 Bläddra Endast genom Safari

Detta kanske inte verkar som en stor sak, men det är verkligen viktigt att du bara använder webbläsaren att iPhone kommer med. Nedladdning av andra webbläsare via internet kan vara riskabelt och du ska bara fokusera på den inbyggda webbläsaren som heter Safari.

iPhone Tips-# 4 Håll telefonen med dig hela tiden p Detta är utan tvekan det viktigaste att göra, men så många människor tenderar att försumma detta. Innebär alltför ofta en person förlorar sin telefon och kommer att sluta med så många fler problem. Människor har varit kända för att förlora så mycket personlig information genom att helt enkelt bara att förlora sin telefon. Lär dig att verkligen hålla ett öga på din telefon och se till att du aldrig lämna din telefon var som helst.

alltid till att låsa telefonen och har ett lösenord så att om ni någonsin tappade telefonen, kommer du att kunna att fortfarande vara säker från någon form av stöld. Var noga med att vara smart om telefonen och att följa dessa enkla tips så att du kommer att kunna undvika eventuella framtida problem.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar