lördag 7 juni 2014

NYTT nödsituation kit GARANTIER FÖR ATT SPARA WET mobiltelefoner, iPhones, iPods, förutom mindre prylar. - Företag


NYA nödsituation kit GARANTIER FÖR ATT SPARA WET mobiltelefoner, iPhones, iPods, FÖRUTOM små elektroniska apparater.

smartphone i dagens marknad kan vara den livlina till vår egen intrikata gemenskap av kontakter och ger oss omedelbar tillgång till material. Från en värld som vi titta på film, spela spel, kolla in inlägg på Facebook, e-post, köpa flygbiljetter, schemarestaurangbesök Jag skulle personligen säga vår mobiltelefon har förvandlats till en betydande del av vårt samhälle tillsammans med din personliga försörjning. Tråkigt nog främst eftersom nu har vi våra mobila enheter med oss, är det oundvikligt att inom kort kommer vi att ha den olyckliga olyckan att tappa vår smarta telefon i vatten.

Vanligtvis under dessa stunder många av oss befinner oss behöva ta våra mobila enheter till den plats som vi förvärvade för att finna att det verkligen inte är försäkrad av mobiltelefon försäkring. Till exempel, en snabb titt på webbsidan Apple som heter "iPhone och iPod: Flytande skador täcks inte av garantin" ger oss en klar bild av situationens allvar. Betyder det att när du släpper din smartphone i vätska kan du vara på en total förlust? Inte alltid!

Hittills finns det inte mycket som kan göras för en våt mobiltelefon dessa dagar finns det några kommersiellt tillgängliga produkter som kallas mobiltelefon Rescue Kit.

En av de bästa kit som erbjuds är Dry-1-1 Emergency Rescue Kit. Detta kit fungerar genom att placera din smartphone i sitt "räddningsväska" och låta sin egen utvinning kemiska arbete för att absorbera fukt i mobilen.

Dry-1-1 fungerar på molekylär nivå för att locka och fånga vattenmolekyler och dra dem ur telefonen. Med smartphone numera har mer processorkraft trots att de blir både mindre och lätt, kommer det bara ta en viss mängd vatten för att få din mobiltelefon att inte arbeta. Även om vatten är verkligen inte en bra ledare av elektricitet, eftersom delarna är mycket nära och tätt inuti telefonen det inte kommer att ta väldigt mycket att producera en dålig elektrisk anslutning.

Dry-1-1 har testat deras unika objekt på flera smartphone, mobiltelefoner, Apple iPod, och öka en 100% graden av framgång för att avlägsna vatten från elektroniska enheter. Den här produkten enkel att använda och innebär att sätta din elektroniska inne Dry-1-1 Emergency Rescue väska och väntar på att fukten tas bort. Denna teknik kan användas på en blandning av mobiltelefoner och innehåller hundratals eller kanske tusentals i personliga besparingar.

Dry-1-1 Emergency Rescue Kit är super lätt att resa med så att den kan hållas inne i ett handskfack, mittkonsolen, gym väska, liksom skrivbordet på din arbetsplats. Utan tvekan kommer dag till dag utan att ha köpa en nödsituation kit liknar att köra en utan att ha ett reservdäck, kan du få genom att för lite men i slutändan kommer du att fångas i en fruktansvärd situation.

Denna typ av kit är ett måste i dagens samhälle, med tanke på att allt hotade som är på telefonen, kan du råd att riskera det?

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar