tisdag 17 juni 2014

iPhone Resetips - Resor - Resetips


attraktiv som billiga flygbiljetter och rabatterade hotellrum eller billig semester paket är när man planerar en resa, kan kunniga iPhone-användare att förbättra kvaliteten på sina resor genom att utnyttja speciella iPhone-funktioner.

Följande är bara några iPhone-tips som resenärerna tycker ofta bra:

Du kan utöka telefonens batteritid genom att justera dess ljusstyrka. Den enskilt största avlopp på batteriet är den kraft som behövs för att lysa upp displayen. Standardinställningen på din iPhone är inställd på att vara extremt ljusa. Genom att gå till iPhone inställningar du kan välja Ljusstyrka och välj vilken ljusstyrka önskas. Alternativt, överväga att vända på inställningen Automatisk ljusstyrka som justerar skärmens bakgrundsbelysningen att vara starkare än nödvändigt.

Du kan enkelt lägga till en händelse i din kalender om du får ett mail som innehåller fraser som "Fredag ​​kl 06:00." Din iPhone stryker automatiskt sådana fraser. Tryck på länken och ett fönster öppnas som frågar om du vill "Skapa händelse." Peka på det och din iPhones kalender öppnas till det relevanta datum och tid och föremål av namnet på evenemanget. Gör önskade justeringar och sedan på "Klar" för att lägga till den i din kalender.

Du kan hitta dig själv på kartan genom att trycka på ikonen pilen i det nedre vänstra hörnet på kartan för att se en blå studsande prick visas. Om du vill att din karta för att matcha den riktning du står inför att göra det enklare att orientera sig själv, sedan på ikonen pilen en andra gång. Kartan kommer då att anpassa sig till den riktning du står inför gör det lättare att läsa.

Tips om upphakning Flyg uppgraderingar

Medan billiga flygbiljetter, rabatt hotellrum och billiga semesterpaket förblir riklig, är det mycket svårare nuförtiden att uppgraderas till första eller business class sittplatser gratis.

tanke på att flygplan flyger fylligare än någonsin och nästan varje flygning relaterad funktion har en prislapp, är passagerare som betalar $ 99 för att "uppgradera" till den främre delen av tränare bara för rätten att gå av ett plan tidigare och eventuellt ha en tum eller två av extra benutrymme.

Även om oddsen för att tilldelas fria uppgraderingar är svårare i dessa dagar, kan följande steg hjälpa till:

Dressing bra ökar dina chanser att bli vald för en tom första klass sits.

Tala med en agent vid incheckningsdisken vid grinden och frågar artigt och direkt övervägas om eventuella passagerare kommer att uppgraderas på flyget. Använd ordet "snälla" när det är möjligt.

Var smart om när du gör din förfrågan. Visar upp sent och begär en uppgradering när en agent försöker kontrollera alla i är inte så att haffa en uppgradering. Gör din förfrågan innan en rad former och när ingen annan konkurrerar om en agent uppmärksamhet.

upplevas som rimligt. Om du reser med en familj eller köpt en mycket billig biljett, oddsen för att uppgraderas är nära obefintlig.

Var medveten om att hur fullt ditt flyg är påverkar sannolikheten för att du uppgraderas. Relativt tomma flygningar inte är bra kandidater för uppgraderingar. Flygbolag brukar inte uppgradera passagerare utan anledning. Den fulla flyg flygbolag ofta uppgradera passagerare antingen att rymma överbokning i coach eller för att kunna ge plats hela familjer tillsammans. p Om du är villig, är frivillig att ge din plats upp om en flygning är översåld oavsett incitament som erbjuds om flygbolaget kommer att uppgradera dig på sin nästa resa. p Om du har besväras av flygbolaget, artigt förklara din situation till en agent och begära en uppgradering. Om du har en titel, som "domare", "minister", eller "doktor" omfattar den titeln i din bokning.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar