torsdag 19 juni 2014

Starta om din tjudrad iPhone, iPad eller iPod Touch Easy Peazy - Teknik - Mobiltelefoner


Är din iPhone 3GS eller Iphone 4 fastnat på Apples logotyp med det snurrande hjulet? Är det bara hålla omstart? Nåväl låt mig berätta något ... Uppdatera inte den i iTunes! Om du ansluter din iPhone till iTunes och uppdatera din enhet kan du förlora din jailbreak och låsa upp förmågor PERMANENT (och möjligen tegel telefonen) Följ dessa enkla steg och du kan ha din iPhone (och dina data) allt tillbaka till det normala.

Kanske du spelade runt i Cydia adetta för mycket ...

Kanske batteriet dog efter en lång väg resa ...

Kanske du platta ut glömde och bara vände Dang sak off ...

Oavsett om du är här just nu är vi antar att du behöver lite hjälp att få telefonen slås på igen. Just den här guiden kommer att omfatta instruktioner om hur du startar om din iDevice på en Windows-dator. Dont oroa dina data är fortfarande säker (så länge du inte har försökt att göra varje återställande i iTunes) allt vi behöver göra är att ladda ner ett program och en fil. Programmet heter RedSn0w och den fil du behöver är känd som en IPSW och det är i princip hela operativsystemet för din enhet. För närvarande är dessa filer är adetta över en halv gig i storlek. Länkar nedan.

Redsnow 0.9.8b3iOS Device IPSW s (nedladdnings iOS 4.3.4 även om du är på 4.3.5)

Extrahera RedSn0w till en fil på skrivbordet som heter "iPhone Tether Fix" och se till att den IPSW-filen som du laddar ner har filtillägget. IPSW INTE. zip. Om du fortsätter att få en. Zip-fil när du försöker ladda ner IPSW eller om du inte ser den Apple byggsten insignier prova att byta webbläsare (Firefox fungerar bra)

Se till iTunes, Winamp, iFunbox, Media Monkey eller något annat program som du kan ha på i bakgrunden är stängt och öppna din "iPhone Tether Fix"-mappen.

Run Redsn0w.exe genom att dubbelklicka på den

Välj iOS 4.3.4 IPSW som motsvarar din enhet (även om du är på 4.3.5)

Välj "Just Boot Tethered" och inget annat

Följ anvisningarna på skärmen DFU instruktioner * det riktigt enkelt, bara att koppla in enheten och håll ned på startknappen och strömbrytaren i 10 sekunder och släpp sedan strömknappen (den översta) samtidigt som du håller ned hemknappen i ytterligare 30 sekunder.

När RedSn0w plockar upp enheten din dator kommer att göra resten av arbetet

Luta dig tillbaka och vänta på att telefonen ska komma tillbaka till livet

Hoppas att detta hjälper! Kolla in våra andra viktiga iPhone tips och tricks på vår hemsida



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar